Rugpjūčio 23 dieną laukiama prognozuota pasaulio pabaiga

Prieš bemaž šimtą metų rusų mistikas Grigorijus Rasputinas prognozavo, kad 2013 metų rugpjūčio 23 dieną ateis pasaulio pabaiga. Dabar, iki šios datos likus vos kelioms dienoms, rusai prisiminė bauginančią prognozę ir susiejo ją su mokslininkų pastebėjimais apie Saulėje vykstančias keistenybes.

 

G.Rasputinas buvo kontroversiška asmenybė ir jo prognozės ilgą laiką buvo saugomos slaptame KGB archyve. Jas išslaptinus paaiškėjo, kad mistikas nuspėjo caro Nikolajaus II ir jo šeimos žudynes, Hitlerio iškilimą, žmogaus išsilaipinimą Mėnulyje, Sovietų Sąjungos iškilimą ir griūtį bei kai kuriuos kitus svarbius įvykius.

 

Tiesa, jo pranašystėse minima ir daug neįvykusių dalykų. Pavyzdžiui, 2001-aisiais pasaulyje turėjo kilti masinė savižudybių banga; esą Europos fizikui įrodžius įrodžius, kad reinkarnacijos teorija yra teisinga, žmonės rinksis mirtį tikėdamiesi, kad pomirtiniame gyvenime bus geriau.

 

O 2003 metais iš laboratorijos JAV turėjo ištrūkti ir staigiai išplisti mirtinas virusas, dėl kurio dauguma gyventojų būtų palikę šią šalį. 2005-aisiais pasaulio klimatas turėjo dramatiškai pasikeisti ir tais pačiais metais į Žemę turėjo grįžti Jėzus, o 2007-aisiais musulmonų fundamentalistai turėjo perimti valdžią Saudo Arabijoje, Irake ir Kuveite bei susivienyti prieš Ameriką. Tuo metu JAV valdžią turėjo perimti krikščionys, kiltų septynerius metus trunkantis karas, o per vieną mūšį žūtų milijonas žmonių.

 

Galiausiai, 2013-ųjų rugpjūčio 23 dieną, ateitų pasaulio pabaiga, o gyvybę Žemėje turėtų sunaikinti ugnis. Ateinančio penktadienio pranašystė skamba taip: „Ugnis prarys visą gyvybę Žemėje, visa gyvybė planetoje išnyks ir liks tik kapų tyla.“

 

Nors su prognozėmis pastariesiems metams G.Rasputinas gerokai prašovė, tikintys jo pranašystėmis pastebi, kad mistiko minima ugnis gali atkeliauti iš Saulės. Beje, ir mistiko raštuose yra rašoma, kad „Saulės ašaros kris ant žemės tarsi kibirkštys, degindamos žmones ir augalus“, derlingi plotai sunyks, plėsis dykumos, išdžius upės…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tikintys šiomis pranašystėmis mano, kad artimiausiomis dienomis gali įvykti neregėto galingumo Saulės žybsnis, o energingųjų dalelių srautui pasiekus Žemę įvyks kažkas panašaus, kas įvyko 1859 metais. O gal net dar baisiau.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Saulės astronomo Richardo Carringtono vardu pavadintas 1859-ųjų nutikimas buvo pirmasis užfiksuotas Žemėje žalos pridaręs Saulės žybsnis. Geomagnetinė audra prasidėjo rugsėjo 1 dieną 11.18 val. JAV Rytinės pakrantės laiku. Anot NASA mokslininkų, šis žybsnis yra galingiausias užfiksuotas Saulės žybsnis per pastaruosius 500 metų.

 

Kaip tvirtina organizacija NOAA, po Carringtono žybsnio naktimis ryškios pašvaistės buvo matomos net pusiaujui artimose platumose (pvz., Karibuose). Audros būta tokios galingos, kad kai kuriuos telegrafo darbuotojus nupurtė elektros srovė, o iškrovos iš telegrafo linijų kai kur padegė telegrafo popierių ir sukėlė gaisrus.

 

Rekomenduojami video:


2500
27 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Yay

Vėl prašove

!!!

Ką jie čia pastoviai išsigalvoja?! Pasaulio pabaiga ateis kai saulė nustos degti, atsitrenks koks nors asteroidas ar pan. Galvokit logiškai!!!

Chiyuki-san

Išgyvenau pasaulio pabaigą!!! :DDDDD

ttt

Nesuprantu ko visi įsikabinę į tą 23-čia 2012-12-23 dabar 2013-10-23. Turbūt neturi mokslininkai ką dirbti ir svaičioja visokiausiom nesąmonėm.

AlienLab

Cia ne mokslininkai pranasauja, o visokie “pranasai” ir kitokie iskrypeliai. Apie visas datas NASA rase kad nebus jokiu pabaigu ir bereikalo cia visi panikuoja ;)

Coke

Visi į pasaulio pabaigą žiūri netaip, kaip iš tiesų yra. Pasaulio pabaiga, ne kai visi žus, o kai žmonija patobulės.

Lovely

Iš tiesų jau vien Majų pranašautos pasaulio pabaigos buvo virš 50.

Susinervines

Blet su tom pasaulio pabaigoms užpiso dabar tai hujnia bet pamenu kai buvau dar vaikas ir kažkoks daunas 2000 išpranašavo pasaulio pabaiga o visa žiniasklaida tą žinia labai skatino tai man buvo tikrai šokas .. Gazdinat vaikus bl su tokiom pievom.

Anonimas

2016 08 23

Raganius

Būkit ramūs ateiviai ka nors sugalvos ;D

alvydas

Kupčinskas prieš pasaulio pabaigą stengiasi nugriauti žaliojo tilto skulptūras.Matyt galvoja,kad be tarybinių karių lengviau pateks į rojų.O gal į pragarą?

Taip pat skaitykite