10 paslaptingai dingusių žmonių

shadow-people04Kiekvienais metais dingsta tūkstančiai žmonių. Tarp jų pasitaiko atvejų, kai tyrėjai tiesiog nežino, nuo ko pradėti tirti – niekas nieko nematė, nėra net mažiausių užuominų apie dingimo priežastis ar idėjų, kas galėjo nutikti dingusiajam/ai. Listverse.com siūlo paskaityti apie 10 atvejų, kai žmonės pradingo be jokių pėdsakų…

 

10. Maura Murray

 

2004 metų vasario 9 dieną 24 metų amžiaus Masačiusetso universiteto studentė Maura Murray savo dėstytojams ir darbdaviui parašė elektroninius laiškus, kad ji turi išvažiuoti dėl giminėje nutikusios nelaimės (kaip vėliau paaiškėjo, apie nelaimę buvo meluota).

 

Tą pačią naktį ji pateko į avariją – merginos vairuojama mašina trenkėsi į medį netoli Vudsvilo (Naujasis Hamšyras). Keista, bet vos prieš kelias dienas ji buvo patekusi į kitą avariją, kurioje taip pat sudaužė mašiną. Po avarijos prie nelaimės vietos sustojo autobuso vairuotojas ir paklausė, ar Maura norėtų paskambinti policijai, bet mergina atsisakė. Nepaisant to, pasiekęs artimiausią telefoną vairuotojas vis vien iškvietė policiją. Po 10 minučių atvykę pareigūnai merginos neberado.

 

Šalia avarijos vietos nerasta jokių pėdsakų ar pasipriešinimo ženklų, tad manoma, jog merginą galėjo kas nors pavėžėti. Kitą dieną Mauros sužadėtinis, gyvenęs Oklahomoje, gavo žinutę į balso paštą, kuri galėjo būti nuo jos. Žinutėje girdėjosi tik verksmas. Kadangi paskutinėmis dienomis prieš dingimą mergina keistai elgėsi, Mauros šeima mano, jog ji galėjo dingti ne savo noru. Praėjus devyneriems metais po nelaimės, vis dar nėra jokios informacijos apie tai, kas jai galėjo nutikti tą naktį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

9. Brandonas Swansonas

 

Devyniolikmetis Brandonas Swansonas, vykdamas į savo gimtąjį Maršalo miestelį Minesotoje, 2008 metų gegužės 14-osios vakarą nesuvaldė mašinos ir įlėkė į griovį. Vaikinas paskambino tėvams ir paprašė atvykti jį pasiimti. Tačiau atvažiavę tėvai niekur negalėjo rasti sūnaus. Kai tėvas prisiskambino Brandonui, jis sakė, kad pabandys pasiekti netoliese esantį Lyndo miestelį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

 

Vidury pokalbio vaikinas staiga susikeikė ir ryšys nutrūko. Tėvai su vaikinu bandė susisiekti dar daug kartų, bet jiems nepavyko. Policija apžiūrėjo avarijos vietą, tačiau jiems nepavyko aptikti nei vaikino, nei jo telefono. Viena iš versijų teigia, kad Brandonas galėjo įkristi į upę ir paskęsti, bet paieškos upėje nedavė jokių rezultatų.

 

8. Louisas Le Prince‘as

 

Louisas Le Prince‘as buvo prancūzų išradėjas, kuris pirmasis nufilmavo judančius vaizdus. Šis „Kinematografijos tėvas“ taip pat žinomas ir dėl savo pradingimo. 1890 metų rugsėjo 16-tą dieną L. Le Prince‘as lankė savo brolį Dijone (Prancūzija) ir tuomet įlipo į traukinį, važiuojantį į Paryžių. Kai traukinys pasiekė kelionės tikslą, išradėjo jame nebuvo.

 

Paskutinį kartą L. Le Prince’as buvo pastebėtas einantis į savo vagoną po to, kai atidavė bagažą. Niekas niekada daugiau nematė nei L. Le Prince‘o, nei jo bagažo. Nebuvo rasta jokių nusikaltimo ar nelaimės žymių, niekas išradėjo taip pat nematė išeinančio ar išėjusio iš savo traukinio kupė, jos langai buvo sandariai uždaryti. Be to, išradėjo savižudybė mažai tikėtina, kadangi jis planavo netrukus vykti į JAV, kad gautų patentus savo išradimams. Kadangi L. Le Prince‘as patentų negavo, garbė už judančių paveikslėlių išradimą teko Thomasui Edisonui.

 

7. Michaelis Negrete’as

 

1999 metų gruodžio 10-sios naktį apie 4 valandą ryto Kalifornijos universiteto naujokas Michaelis Negrete‘as išjungė kompiuterį po ilgas valandas trukusių kompiuterinių žaidimų su draugais. 9 ryto Michaelio kambario draugas pabudęs jo neberado – vaikinas kambaryje buvo palikęs visus savo daiktus, įskaitant piniginę ir raktus. Niekas niekada daugiau nebematė M. Negrete‘o.Vienas iš keistų vaikino dingimo aspektų – jo batai buvo palikti kambaryje.

 

 

Tyrėjai su šunimis bandė atsekti vaikino pėdsakus – jie nuvedė iki autobuso stotelės, esančios už daugiau nei 3 kilometrų nuo universiteto miestelio. Vienintelis potencialus istorijos siūlo galas yra neatpažintas vyras, pasirodęs bendrabutyje apytiksliai 4.35 tą rytą. Tačiau iki šiol neišsiaiškinta, kas buvo tas žmogus ir ar jis galėjo būti susijęs su vaikino dingimu.

 

6. Barbara Bolick

 

2007 metais liepos 18 dieną 55 metų amžiaus Barbara Bolick iš Cornaliso (Montana) susirengė į žygį Bitterroot kalnuose su iš Kalifornijos atvykusiu draugu Jimu Ramakeriu. Jie ėjo Bear Creek apžvalgos aikštelės link, kai Jimas sustojo pasigėrėti nuostabiu vaizdu. Pasak vyriškio, Barbara buvo nuo jo atsilikusi maždaug 6-9 metrus. Jis tvirtina, kad atsisukęs po mažiau nei minutės jis jos nebepamatė – atrodė, kad moteris tiesiog išnyko. Apie dingimą buvo informuotos įvairios tarnybos, tačiau net po intensyvių paieškų teritorijoje nebuvo rasta nė menkiausios užuominos apie Barboros dingimą.

 

J. Ramakerio papasakota istorija skamba neįtikėtinai. Tačiau pranešta, kad jis visą laiką noriai bendradarbiavo su pareigūnais ir, kadangi nėra jokių įrodymų, kad jis ką nors padarė Barbarai, jis nėra laikomas įtariamuoju moters dingimo byloje. Tikėtina, kad kaltės kankinamas asmuo sugalvotų geresnę istoriją, negu aukos pradingimas be pėdsakų. Praėjo beveik 6 metai nuo moters dingimo ir iki šiol nėra rasta jokių užuominų apie B. Bolick likimą.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Liutte

” 1985 metų liepos 30 dieną aštuonmetė Nicole Morin išėjo iš savo mamos buto, buvusio „West Mall“ name, Toronte, Ontario valstijoje”.
“Per 30 metų nebuvo pasiekta jokių išvadų”.

Pagal tekstą,mergaitės nerado iki 2015-ųjų,nors straipsnis įkeltas 2013-aisiais.

Koks skirtumas...

Suapvalino metus genijau tu

paslaptis

Daug kas dingsta taip na ir kas is to

Neisitikines

Tai gali buti pasiklydimas laike ar pareleriniame pasaulyje …

asdf

parduoda organus arba vykdo medicininius bandymus

shin

tikrai keisti kai kurie dingimai… bet gal kada nors ras kokioj nors durnoj vietoj…..

That's

Fuckin’ creepy

FSSSS

ropke chronui, juokauni. Tiki filmu…

ropke chronui

slaptom tarnybom pritruksta genialiu zmoniu ir grobia. seriale nikita, ir gi buvo pagrobta. arba nuzudo manau, del kazkokios svarbios informacijos zinojimo

incognito

manau su tuo susijusios slaptosios tarnybos arba žmones grobiantys nusikaltėliai

Ezekiel

Ar šie dingimai kaip susiję su anomalija.lt . Šiaip žmonės pastoviai dingsta ir Lietuvoje.

Coke

Gal but ne taip paslaptingai… Bent ne visi :)

Taip pat skaitykite