Žmonės ateityje: lanksčiais kaulais ir chameleono oda

Mokslininkas dr. Deanas Brunettas sudarė paveikslą, kaip žmogus turėtų atrodyti ateityje. Pagal jį, ateityje žmonės vietoje rankų turės čiuptuvus, lanksčius kaulus ir galės keisti odos spalvą.

 

Pasak D.Burnetto, spalvą keičianti oda gali būti tiek natūralus evoliucijos rezultatas, tiek technologijų pasekmė – žmogaus organizme reikėtų implantuoti ląstelę, dėl kurios spalvą keičia chameleono oda.

 

Taip pat, žmogaus klausa bus tokia, kad jis galės „filtruoti“ garsą ir net triukšmingoje aplinkoje girdėti tik tai, ką jam reikia. D.Burnettas teigia, kad tai bus ypač svarbu tam, kad būtų galima atsirinkti reikiamą informaciją ir „užblokuoti“ nemalonius garsus.

 

„Todėl žmonės taptų laimingesni, jiems netektų patirti tiek daug streso. Žinoma, pailgėtų ir gyvenimo trukmė“, – teigė D. Burnettas.

 

„Kaulai taip pat turėtų keistis. Žmogaus skeletas ims priminti ryklio – kauluose bus daugiau kremzlių. Taigi žmonės bus lankstesni ir kai kurie procesai taps lengvesni, pavyzdžiui, gimdymas“, – pridūrė mokslininkas.

 

Nors kai kam tokios spėlionės gali pasirodyti juokingos, tačiau pastaruoju metu vis daugiau dėmesio skiriama žmogaus evoliucijai ateityje. Pavyzdžiui, Šefildo universiteto (Didžioji Britanija) mokslininkai dar visai neseniai nustatė, kad žmogus gali užsiauginti… snapą!

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
illuminati

organu klonavimas imanomas jau seniai, bioindzinerija ir pan taip pat. ar bus taip, kad zmones atsiaugins dantis, regeneruos pazeistus organus ir pan? nemanau. atsakymas paprastas, tai kenktu verslui, kiek mediku liktu be darbo, kiek dantistu, nebenutu reikalingi daugelio sriciu specialistai. taigi kapitalistineje visuomeneje tai atrodo visiskai nelogiska. nebent tobulam komunizme… o tobulo komunizmo ner, nebuvo ir nebus, kaip jau irode ssrs, kuba ir siaures koreja…

panta

dar galejo parasyti kad busim ateiti ir dinozaurais :DDDD

Sirijus

nepavykęs bajeris :)

tutku

butu gerai,kad dantys ataugtu, tai nereiktu dantistu.

Anonimas

Tai tik spėlionės. Pagyvensim pamatysim :)

edgaras

tikrai kad nepamatysi.

Taip pat skaitykite