Kontaktuotojo su ateiviais Brajano Skoto istorija

Vieną 1971-ųjų m. vasaros dieną Brajanas su bičiuliu gaudė gyvates dykynėje Arizonos valstijoje į šiaurės-rytus nuo Fenikso miesto.

 

Vyrukai netikėtai danguje virš savęs pamatė švytintį disko formos skraidantį aparatą. Jis buvo didelio sunkvežimio dydžio ir lėtai leidosi žemyn.

 

Disko apačioje per visą perimetrą įsižiebdavo ir vėl užgesdavo raudonos ir žalios šviesos. Netrukus NSO pakibo virš gyvačių gaudytojų. Tuo metu Brajanas pajuto, kad jis atitrūko nuo žemės ir kyla aukštyn. Jis ėmė rėkti, tačiau tuo metu jam į akis nukrypo baltos šviesos srautas, kuriame buvo matomi kažkokie judantys siluetai.

 

Brajanas suprato, kad atsidūrė NSO viduje. Viduje esantys ateiviai turėjo skirtingą išvaizdą, tačiau jų tarpe buvo daugiausia aukštaūgių humanoidų su ryškiai raudonais plaukais, mėlynomis akimis ir labai šviesia oda.

 

Tai buvo pirmas, tačiau ne paskutinis kartas, kai Brajanas buvo pagrobtas ateivių. Antrą kartą pagrobėjai buvo visiškai kitokios išvaizdos būtybės, kurias jis pavadino pilkaisiais. Trečią kartą vaikinas vėl pateko pas raudonplaukius mėlynakius milžinus, o po to – vėl pas pilkuosius. Toks pagrobėjų keitimasis Brajanui sukėlė mintį, kad tarp dviejų ateivių grupių yra kažkokie nesutarimai, ką toliau reikia daryti su juo, o gal ir su visa žmonija.

 

Brajanas pasakojo, kad pilkieji ateiviai tarsi neturi jokių emocijų. Jie tvirtina, kad būtent jie atliko genetinius eksperimentus su jau egzistavusiais Žemėje primatais ir taip sukūrė žmones. Panašu, kad pilkieji kontroliuoja visų kitų nežemiškų sutvėrimų, tame tarpe ir raudonplaukių, patekimą į mūsų planetą bei seka jų kontaktus su žemiečiais. 2003-iais metais įvykusiame pokalbyje su Linda Hau Brajanas išsamiai papasakojo apie susitikimus su ateiviais: „Kai prieš save matai raudonplaukius ateivius, į akis pirmiausia krenta jų ūgis, kuris dažniausiai viršija 2 metrus ir be abejo, raudoni banguoti plaukai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jų akių spalva kinta nuo tamsiai mėlynos iki žydros, o plaukai – nuo baltos iki kaštoninės spalvos. Nuo šių ateivių sklinda labai malonus kvapas. Vieno tyrimo, kurį su manimi atliko šie ateiviai, metu su manimi bendravo ateivis, kuris save vadino Voltaru. Kai jis palietė mano kaktą, aš pajutau, kad jo labai minkšta oda ir labai šiltas delnas”.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Toliau Brajanas papasakojo, kad ateiviai su juo bendravo telepatiniu būdu, į jo sąmonę perdavė duomenis apie Žemės praeitį, savo atvykimo tikslus, požiūrį į mūsų planetos dabartį ir ateitį. Telepatinio seanso metu aplink informaciją perduodantį ateivį susidarydavo silpna aureolė, kuri labiausiai pastebima ties galva.

 

Brajanas dar papasakojo, kad pirmojo pagrobimo metu jis po trumpalaikio „atsijungimo” atsigavo ir aplink save pamatė mėlynakes būtybes su šviesiais banguojančiais plaukais. Jis pagalvojo, kad mirė ir atsidūrė tarp angelų ar kažkokių kitų dangaus gyventojų. Brajanas mandagiai pasisveikino ir kreipėsi į arčiausiai stovintį: „Ar tu Dievas?” Šis priėjo arčiau Brajano, pridėjo smilių priėjo kaktos. Vyro galvoje pasigirdo: „Tu – Dievas”.

 

Tolimesnio bendravimo su ateiviais metu jis suprato, ką reiškia šis atsakymas. Jie Brajaną priėmė kaip atstovą vienos iš daugybės gyvybės formų, kurias jie sukūrė Žemėje visuotinės gyvybinės jėgos, kurią jie laiko pagrindu ir viso, kas gyva, šaltiniu, pagalba. Mes šią jėgą vadiname Dievu. Tai reiškia, kad ateiviai manė, jog Brajanas yra dalelė paties Dievo. Patys save raudonplaukiai vadino „žvaigždžių vaikais”.

 

Jie taip pat tikėjo, kad egzistuoja vienintelis visagalis dieviškasis pradas, tačiau jis neturi kokios nors konkrečios išraiškos ar formos. Šį pradą ateiviai vadino Visatos šviesos pradžia. Raudonplaukiai ateiviai mano, kad žmonija turi dvasiškai pasikeisti, surasti „savo egzistavimo šviesą”, siekiant išvengti tolimesnio degradavimo ir savęs susinaikinimo. Tik tokiu būdu žemiečiams pavyks tapti viena iš kosminių civilizacijų bei užmegzti kontaktus su kitomis rasėmis.

 

Straipsnio autorius: mzicka

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ssxdsdsd

vaikuciu pasakos. paskaicius susidariau eilinio filmo apie ateivius vaizda.

nesvarbu

net nezinau.tikriausiai noreciau tokios patirties,jau vien del smalsumo.

viliusinas

Malaciai. Tegu mane pagrobia :D

Anonimas

Cituoju

Raudonplaukiai ateiviai mano, kad žmonija turi dvasiškai pasikeisti, surasti „savo egzistavimo šviesą”, siekiant išvengti tolimesnio degradavimo ir savęs susinaikinimo. Tik tokiu būdu žemiečiams pavyks tapti viena iš kosminių civilizacijų bei užmegzti kontaktus su kitomis rasėmis.

Jie visiskai teisus

Calibrae277

nu teip sutinku su sia citata kur mes zmones rytames degraduojam smunkam zemin o kilam aukstin ne vien morale bet viskuo

Evaldas

Visišką teisybe papasakojo raudonplaukiai.

Taip pat skaitykite