Coca-Cola ir kiti gamintojai naudoja abortuotų vaisių ląsteles?

Straipsnyje An end to the Pepsi Boycott! sakoma: “PepsiCo liovėsi naudoti gėrimų skonio gerinimui abortuotų vaisių ląsteles. Visos kitos korporacijos – maisto produktų gigantės, įskaitant Kraft Foods, Cadbury Schweppes, Nestle, Coca Cola , o taip pat farmacijos pramonė ir toliau tuo užsiima, gavę nebylų savo akcininkų pritarimą.

 

Atitinkamas laiškas su kompanijos PepsiCo globalinės visuomeninės politikos skyriaus vice prezidento Polo Boikaso parašu buvo nusiųstas organizacijai, kuri kovoja su šita siaubinga praktika. Laiške pranešama, kad “kompanija neleis naudoti HEK-293 – ląstelių linijos (ang. HEK 293 cells), gaunamos iš žmogaus embriono inkstų”.

 

Kaip paaiškėjo praėjusį lapkritį, PepsiCo akcininkas pateikė rezoliuciją-protestą vertybinių popierių ir biržų komisijai, kad neleistų kompanijai sudaryti 30 milijonų dolerių vertės kontrakto su kompanija Senomyx, kuri, dirbtinių skonio stipriklių gamybos procese naudojo ląsteles, gautas iš abortuotų kūdikių.

 

Tada kompanija PepsiCo, kuri dalyvauja Tarptautinių santykių tarybos jaunimo politikos komisijoje, ignoravo protestus, o korporacijos advokatas Džordžas A. Širenas pažymėjo, kad rezoliucija turi būti atmesta, kadangi joje kalbama apie klausimus, “susijusius su įprastomis kompanijos verslo operacijomis” ir kad “kai kurie uždaviniai kompanijai yra tokie fundamentalūs, kad negali būti prižiūrimi akcininkų”.

 

Taigi, kai kalba užėjo apie pinigų pelnymą iš abortuotų kūdikių kūnų, korporacija sukilo prieš savo pačios akcininkus, o vyriausybė pridengė kompaniją, pareiškusi, kad kalba eina “apie pačias įprasčiausias operacijas”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tokiu būdu, kai kalba užėjo apie pinigų uždirbimą iš abortuotų kūdikių likučių, Kompanijos Senomyx vice prezidentas Gvenas Rozenbergas apibūdina procesą kaip kažką panašaus į automatišką skonio nustatymą. Kompanija sukūrė daugiau kaip 800 000 skonių. Baltymai, kurio kokybė priklauso nuo HEK-293, išgaunami iš embrionų inkstų Olandijos Leideno mieste.

 

Išgavusi reikalingus skonius, kanibalų korporacija PepsiCo viešai pareiškė, kad “nevykdys ir nefinansuos tyrimų, tame tarpe tų, kuriuos vykdo trečiosios šalys, kurių metu naudojami bet kokie žmogaus kūno audiniai ar ląstelės, gaunamos iš embrionų”.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Naujiena apie PepsiCo sprendimą sukėlė džiaugsmą abortų priešininkams, viena iš tokių organizacijų lyderė pareiškė, kad atskiri žmonės ir ištisos šeimos, boikotavusios PepsiCo produkciją dėl čia nagrinėjamos problemos, dabar turėtų parašyti kompanijai padėkas už etiško sprendimo priėmimą, o “tada nusipirkti sau mėgstamus PepsiCo produktus, kad atžymėtų šį įvykį”.

 

Senomyx 1999 metais organizavo Liubertas Štrajeris Kalifornijoje. Kompanija kontroliuoja 113 aromatizatorių patentus, dar 300 patentų šiuo metu yra registravimo stadijoje. Dauguma jų buvo išbandomi su medžiagomis, gautomis iš abortuotų mažylių. Be PepsiCo firma bendradarbiauja su tokiais maisto pramonės gigantais kaip:

 

Japonų Ajinomoto Co., Inc., Šveicarų Firmenich SA, Amerikiečių Solae (DuPont padalinys, gaminantis GMO soją), Amerikiečių Kraft Foods, Amerikiečių-britų Cadbury Schweppes, Šveicarų-vokiečių-britų Nestlé SA, Coca-Cola… Ir kitomis kompanijomis, kurių akcininkams nerūpi, kad savo dividendus gauna iš kanibalizmo.

 

Matyt, vartotojams irgi nelabai rūpi, kad valgo ir geria abortuotus vaikus.

 

“Civilizuota visuomenė” pragmatiškai žvelgia į žmonijos naikinimą – pinigais stimuliuojamą “abortų laivę”. Rusijoje mirtingumas nuo abortų siekia maždaug 80 milijonų abortų per pastaruosius 20 metų (po keturis milijonus abortų per metus). Naujoji pasaulio tvarka ne tik maitina mus negimusiais vaikais. Abortų medžiaga naudojama ir gaminant brangias vakcinas bei brangią kosmetiką.

 

Egzistuoja mažiausiai 14 rūšių vakcinų, kurios gaminamos naudojant abortuotus kūdikius. Visas jas gamina stambios farmacijos kompanijos, tame tarpe Rusijoje veikiančios GlaxoSmithKline, Merck & Co ir kitos.

 

Galų gale kompanija PepsiCo atsisakė naudoti žmogaus embrionus… Isivaizduojate? Jie, pasirodo, paprasčiausiai pripažįsta šį faktą. O jūs tai žinojote?

 

Ar žinojote, kad pirkdami buteliuką Pepsi kolos ar Koka kolos, Fantos Mirindos ir panašiai, jūs mokate pinigus už žmogieną?

 

Ar suvokiate faktą, kad kiekvienas jus supantis žmogus, kuris moka pinigus už šių kompanijų produkciją įneša savo indėlį į abortų klinikų ir užslėpto kanibalizmo klestėjimą?

 

O dabar pagalvokite, kiek žmonių jūs surijote per savo gyvenimą, pirkdami čipsus Lays ir kavą Nestle? Ir kaip jums žmogienos skonis?

 

Išvertė: Arnoldas – versijos.com, parengta pagal: kadykchanskiy.livejournal.com, snopes.com, lifesitenews.com, washingtontimes.com

Rekomenduojami video:


2500
23 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kliedesei

Farmacininkai coke naudoja Sieros rugšti su cukrum vikstant heminei reakcijos neutralizacija. Patikekit tuom

vaida

Kliedesiai

Paradigm Shift

Nu žiūrint kaip pažiurėsi. Jeigu autoriaus dar neišvežė į beprotnamį už kompanijų “šmeištą” tai išeina, kad visai idomus būtų kurio nors forumiečio skonis. Padėkit apsisprest: 2pacas ar paragraph 78?

Paliubomčik

O man nerūpi. Ir nieko žiauraus čia nematau.

blmb

Bullshit is didziosios reides, jus bent pagalvojat kiek tu abortu reiktu padaryt, kad kiekvienam 0,5l skoni pagerint? Logikos brangieji.

illuminati

nu ne … zmoniu zinios apie chemija ir biologija nulines … jus galvojat , kad visi cia valgot kudikius , nieko panasaus . Tiesiog skonio stiprikliui reikalingas baltymas isgaunamas is aboruotu kudikiu ir paskui modifikuojamas ir klonuojamas … jusu logika kazkokia iskreipta jei manot , kad ten tuos kudikius mala , pilsto y kolbukes ar spaudzia sultis … jus geriau paziurekit dokumentine laida kaip isvis gamina skonio stipriklius , koncervantus ir t.t. ir neysivaizduosit ,, pikto dedes maisancio saltiena is abortuotu kudikiu ,, kitas dalykas , as kaip negerentis ar beveik negerentis sito s… tai ir nelabai imu y galva… Skaityti daugiau »

Bochemikas

Nesąmoningas straipsnis! Blogai išverstas ir interpretuotas. Vertėjas galėtų labiau pasigilinti į šią temą, jei jau kažką rašo…

shin

kazi o kur galima gaut maistu sarasa su “zmogiena-abortiena”
?

shin

ziauru… bet kai pagalvoji kiek mes dar tiesos nezinome… (netik apie maista…..)
na o kas liecia apie maista tai as jau manau kad nelabai liko kazko naturalaus jau pas mus… trasos su hemija…. na bet jei darze ka augint tai vis bent zinai kad ne modifikuota zmogiena su soja valgai… xD

mhm

deja, mums pardavinėja modifikuotas sėklas, taigi net ir darže gmo gali būti….. baisu baisu

Mindexxxxl

vau ko toliau tuo graziau, tas lasteles lonavo, jos isgautos is tikru lasteliu, ir jie padaro produkta skaniu nes pagal genomo sekas jie zino kombinacijas kad net sudas butu skanumynas…. Bijau kas bus ateityje.

Adeptus Astartes

Hoaxas, vienareikšmiškai. Istorija iš serijos “Akropolyje grobia vaikus” ar “Čviekai šunų ėdale”. Informacinis virusas.

Taip pat skaitykite