Amerikietis tvirtina radęs suakmenėjusią Sniego žmogaus galvą

Jutos valstijoje, Ogdeno mieste (JAV) gyvenantis Toddas May’us tvirtina radęs suakmenėjusią vadinamojo Sniego žmogaus, arba ječio (Šiaurės Amerikoje vadinamo ir Didžiapėdžiu) galvą.

 

Kad patvirtintų, jog nemeluoja ir neapgaudinėja, jis savo radinį atvežė į vietinio laikraščio redakciją ir parodė žurnalistams, praneša „LiveScience.com“.

 

Jo teigimu, šią fosiliją jis prieš 6 savaites rado Ogdeno kanjono pradžioje, kai ieškojo suakmenėjusių gyvūnų liekanų.

 

Nuo senų laikų Azijoje iš kartos į kartą perduodami pasakojimai apie atokiose kalnų vietose neva gyvenančius „Sniego žmones“ – į žmones panašias būtybes. Apie mokslui nežinomos primatų rūšies atstovus, išsiskiriančius dideliu ūgiu, apaugusius kailiu ir vaikštančius stačiomis ne kartą buvo pranešė ir miškingų atokių Šiaurės Amerikos regionų gyventojai. Tačiau per daugelį metų mokslininkai taip ir negavo nė vieno jų egzistavimą patvirtinančio įrodymo.

 

Tačiau Toddas May’us tikisi, kad šį kartą specialistai nebegalės šaipytis iš sufalsifikuotų įrodymų ar nestabilios Sniego žmogaus liudininkų psichikos. Jis žurnalistams sakė ne kartą anksčiau miškuose sutikęs Sniego žmones, ir esą žinantis, kaip turėtų atrodyti suakmenėjusi tokios būtybės kaukolė.

 

 

„Aš ieškau Sniego žmonių. Mane domina šis fenomenas, ir dabar noriu juos nufilmuoti, nes porą kartų esu pats juos sutikęs“, – pasakojo vyras.

 

Pranešama, kad jo radinys buvo atiduotas ekspertams. Nors ekspertizės rezultatų dar reikės palaukti, kai kurių specialistų teigimu, T. May’us tapo eiline pareidolijos auka. Tai psichologinis fenomenas, kai natūralios kilmės objektuose (pvz., medžiuose, debesyse, akmenyse ir kt.) įžiūrimi gerai pažįstami pavidalai (žmogaus veidas, rankos, gyvūnų kontūrai ir kt.).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Daugybė pareidolijos atvejų fiksuojama nagrinėjant NASA kosminių aparatų iš Marso parsiųstus atvaizdus: tarp šios planetos paviršiaus riedulių reguliariai aptinkami „triušiai“, „žiurkės“, „paukščiai“ ir kiti žemiški objektai.

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius

Jai tai netikra protinguoliai,pasakykit kodel vaizdo yraso ,,nera” is youtube’s,kur anomalija ykele prie sio straipsnio?

Mindexxxxl

jo, akmeni turi dalbajobas, ir tiek…

shin

tai tegu da surenka koki s* ir pasako kad tai zmogaus smegenys O_O

ttt

Manau ce yra mitine butybe. [golemas]

aa

bl cia dar reik fantazijos turet kad sitam akemnije kazkokia galva izvelgtum…

Nesvarbu

Kadanors ir jo smegenis ras :D

Taip pat skaitykite