Sąmokslo teorija: naujasis popiežius ir skaičius „13“

Šiame straipsnyje negvildensime nei naujojo popiežiaus Pranciškaus biografijos, nei karjeros vingių. Apie tai informacijos ir taip apstu. Tačiau yra dar vienas įdomus rakursas…

 

Vos Vatikane pakilo baltas dūmas, skelbiantis apie naujojo popiežiaus atėjimą, įvairiuose forumuose pasipylė diskusijos apie labai įdomią datą. Primename, kad tai buvo trečiadienis, 2013 03 13. Sudėjus 2+0+1+3+3+1+3=13.

 

Beje, pačiam pontifikui – 76-eri metai (dar vienas tryliktukas!). Daug kam tai pasirodė įdomus sutapimas. O gal ne sutapimas?.. Teiraujamės, ką apie tai mano įvairių konspiracinių teorijų žinovas, tinklaraščio „Kvantinė magija“ įkūrėjas Gintaras Mikšiūnas.

 

„Mano nuomone, šiuo atveju į skaičius nereikėtų kreipti per daug dėmesio. Popiežiaus atėjimas užimti sostą arba jo atsisakymas dažnai sutampa kokiais nors mistiniais skaičiais ar įvykiais. Kad ir žaibo trenksmas į Šv. Petro koplyčią – realiai to niekas nematė, nors buvo ir nufilmuota, ir nufotografuota.

 

Taip ir su šia data. Bet kurį įvykį galima apipinti mistika, ir žmonės, kuriems adresuojama ši žinia, priima tai labai rimtai. Jiems atrodo, kad tai kažkas tokio. O iš tiesų, mano nuomone, tai nesvarbu. Į popiežiaus atėjimą ir šią datą reikėtų žvelgti per kitą prizmę: atkreipkite dėmesį, kad popiežius Pranciškus yra jėzuitas, jo pirmtakas Benediktas XVI žinomas kaip maltiečių-hospitalierių šalininkas.

 

Apskritai reikia paminėti, kad katalikiškieji ordinai, kuriems priklauso popiežiai, turi labai gilią praeitį ir daugiaprasmę istoriją. Su ordinų vardais yra susiję labai daug kraujo, karų, inkvizicijų ir pan.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Galima teigti, kad katalikiškųjų ordinų filosofija, mąstymas ir supratimas yra toli gražu nuo to, ką pasauliui skelbė Jėzus Kristus. Ką jau kalbėti apie tai, kokia Vatikane viešpatauja blizganti prabanga, puošnumas ir turtai. Kadangi tai yra jėzuitai, masoniškos struktūros, jie turi savo simbolius, kurie perteikiami per tam tikras datas.

 

Skaičius „13“ yra masonų simbolis, kuris tuo pačiu perduoda žinią: „Mes esame jėzuitai, mes išrinkome savo popiežių, ir niekas to nepakeis.“ Beje, žaibas irgi yra masonų ženklas. Taigi, mano nuomone, popiežiaus išrinkimo procesas yra griežtai kontroliuojamas ir valdomas slaptųjų ordinų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Taigi to, kad popiežius sostą užėmė 2013 03 13, šių skaičių tikrai nesureikšminčiau. Tai – ženklas, žinutė visuomenei, kad jie Vatikaną ir toliau kontroliuoja, ir jis jėzuitų rankose.

 

Atkreipkime dėmesį, kad dabartinis pontifikas, nors dar neina savo pareigų, tačiau išrinktas konklavos, visuomenei pateikė daug ženklų: pasirodė ne su tam tinkama apranga, pademonstravo savo kuklumą. Taip, jėzuitai yra kuklūs žmonės, bet tuo pačiu ir labai gudrūs.

 

Būtent tokį savęs demonstravimą ir pateikimą visuomenei mes galime traktuoti kaip tam tikrą įtaką, palankumo siekimą tikinčiųjų akyse. Atrodo, šis popiežius bus „arčiau liaudies“, tačiau tai – akių dūmimas.

 

Niekada pontifikai nenueina savo noru, o ir išrenkami jau iš anksto. Galima teigti, kad pavardės jau buvo žinomos vos susiruošus Benediktui XVI užleisti savo vietą. Kandidatai į popiežiaus sostą taip pat parenkami neatsitiktinai.

 

O datos – tai ženklas ir simboliai, kaip ir žaibas į Šv. Petro baziliką, kurie rodo, kad slaptieji ordinai, turint galvoje ir pagrindinį jėzuitų, kontroliuoja situaciją ir nė per žingsnį nesiruošia trauktis nuo Vatikano. O Vatikanas, žinia, yra išties didelį vaidmenį tarp krikščionių atliekanti ir kontroliuojanti institucija.

 

Ir visgi nutolusi nuo tikrojo Jėzaus Kristaus mokymo. Iliuminatų ordinas, kuriam priklauso turtingiausios ir įtakingiausios pasaulio šeimos, kaip tik ir atsirado iš jėzuitų, kurie visuomet pabrėždavo kontrolės ir žinių svarbą. Jėzuitai ne tik degino knygas ir baudė kitatikius, bet ir kūrė universitetus, tuo pabrėždami žinių svarbą, žmogaus protą atitraukdami nuo meilės. Iš čia atsirado dabartinė švietimo sistema.

 

O tikrasis Jėzaus mokymas yra meilės mokymas, tiksliau – harmonijos siekimas tarp proto ir jausmų, prioritetą skiriant, žinoma, meilei“, – teigia G. Mikšiūnas.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
mmm

tai dar pridekim ir trecia savaites diena ir gausim 16 o 2016 zada buti labai idomus

jo...

Dienos anekdotas: Masonai yra Jėzuitai; jų skaičius – 13; jų ženklas – žaibas; jie valdo Bažnyčią. :D Kad asmuo taptų masonu, jis PRIVALO viešai išsižadėti Dievo ir Bažnyčios ir daugiau gyvenime nieko bendro su Bažnyčia negali turėti bei veikti prieš Dievą ir Bažnyčią… O dar kvantinės magijos atstovo žodžius pristatyt sugalvojot kaip rimtą dalyką. :D Gal dar būrėjų pasakėčiomis aklai tikit ir bėgiojat pas jas bei savo kišenes tuštinat?

jo...

pataisymas: masonu tapęs asmuo negali nieko bendro turėti su Bažnyčia ir PRIVALO veikti PRIEŠ Dievą ir Bažnyčią…

Dievo vaikas

Nesąmonė, visiškas profanizmas:):) Netikintis Dievu netgi negali tapti laisvuoju mūrininku!

Pyktis.

Kuriuo Dievu? Seip ju Dievas yra Louciferis.

aa

ka cia daugiau ir bepasakyt apie zmones tikinciais kazkokiais stebuklingais skaiciais…. sekmes jums gyvenime…

Neiprastas

Tiems kas pasiruošę tam ir gerai informuoti tai akla tiesa :)

bs2000

protingas zmogus,patinka man jo straipsniai

Taip pat skaitykite