Pasaulis naikinamas – siūloma legalizuoti kraujomaišą

Kraujomaiša tai lytinis nukrypimas, seksualiniai santykiai tarp artimų kraujo giminaičių: pvz. tarp tėvų ir jų vaikų, senelių ir anūkų, brolių ir seserų ir t.t. Lytinių santykių tarp giminaičių apribojimus dažniausiai nustato šeimų dorovės papročiai ir įstatymai, o draudimas taikomas ne šiaip sau, tačiau dėl tokių gimusių vaikų sveikatos (vaikai, pradėti kraujo giminaičių, dažniausiai būna prastesnės sveikatos, gali turėti įvairius apsigimimus ir pnš.).

 

Tačiau tokie faktai regis ne motais tiems, kurie valdo pasaulį. Iš karto po to, kai legalizavo homoseksualių porų įsivaikinimą, ES rimtai ėmėsi svarstyti kraujomaišos legalizavimą. Europos politikai atvirai spaudoje ir per TV pateikia kraujomaišą kaip europietišką “genderinę normą”. Tuo pat metu, analogiškai kaip homofobijos atveju, siūloma įvesti tokias sąvokas kaip “incestofobija”, už kurią reikia bausti.

 

Homoseksualistai, arba, kaip jie patys save vadina “naujoji genderinė bendrija”, rengiasi legalizuoti kraujomaišą iš pradžių Švedijoje, Danijoje ir Šveicarijoje. Publikacijų Europos žiniasklaidoje srautas liudija apie tai, kad “genderine norma” siūloma pripažinti lytinius santykius tarp tėvo ir dukters, motinos ir sūnaus, brolio ir sesers, o taip pat tarp visų giminaičių, įskaitant kraujo gimines. Tuo pat metu siūloma bausti visus “incestofobus” (incestas – kraujomaiša, lot. incestus ‘nusikalstamas, nuodėmingas’).

 

Legalizuoti kraujomaišą Švedijoje tame tarpe siūlo ir Rikstago deputatė nuo socialdemokratų partijos Monika Grion. Danijoje pripažinti incestą “genderine norma” reikalauja politikė Pernilė Škiper. Kova su incestofobija – svarbi Europos neoliberalų programos kryptis. “Incesto legalizacija – tai Skandinavijoje nugalėjusios liberaliosios revoliucijos iškovojimas” – teigiama skandinavų neoliberalų programiniame straipsnyje leidinyje Metrobloggen.se.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Priminsime, kad Šveicarijos bundesratas dar 2010 metais inicijavo visuomeninį skandalą šalyje, kai naujoje baudžiamojo kodekso redakcijoje praleido straipsnį apie incestą. Šveicarijos krikščionių demokratų liaudies partija, Evangeliška liaudies partija ir Liaudies partija pasipiktino tokiu vyriausybės pasiūlymu. Vos po trejų metų kraujomaišos legalizavimas diskutuojamas jau šveicarų parlamente.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nuo europietiškos Sodomos neatsilieka ir užatlantės kolegos. 2012 gruodį JAV Kongresas ėmėsi suteikti juridinę ir federalinę apsaugą tokioms “seksualinėms orientacijoms” kaip incestas, nekrofilija, zoofilija, pedofilija. Pedofilija jau praktiškai gavo iš federalinės vyriausybės apsaugos statusą. Pagal 2009 metais priimtą “Įstatymą prieš homofobus” (Matthew Shepard and James Byrd, Jr. Hate Crimes Prevention Act), sąvoka “seksualinė orientacija” priskirta juridiškai ginamai kategorijai be detalesnio šios sąvokos esmės patikslinimo.

 

Svarbiausi kraujomaišos propagandistai Europoje

 

Monika Elizabet Grion. 53 metų amžiaus viešai pasiskelbusi lesbietė. Pedagogė. Dirbo aukle vaikų darželyje, mokytoja mokykloje, regionine įgaliotine žmogaus teisių reikalams. Vadovavo organizacijai “Jaunieji ereliai” prie Švedijos socialdemokratų partijos jaunimo skyriaus. Nuo 1994 metų – švedų parlamento deputatė, finansų ir mokesčių komiteto narė, švedų delegacijos Šiaurės Taryboje narė. Buvusi Nacionalinės pašto ir telekomunikacijų agentūros vadovo pavaduotoja. Švedijos socialdemokratų darbo partijos vadovybės narė. Žinoma, kaip sankcijų prieš Rusiją, kur “pažeidžiamos seksualinių ir kitokių mažumų teisės” šalininkė.

 

Pernilė Škiper, 28 metų amžiaus viešai pasiskelbusi lesbietė. Buvo Kopenhagos universiteto Studentų tarybos pirmininko pavaduotoja. Juristė. Buvo organizacijos “Jaunieji liberalai” narė, paskui dalyvavo Socialistinio jaunimo fronto veikloje. Nuo 2011 metų – Danijos parlamento narė nuo “Raudonai žaliosios koalicijos” (eurokomunistų, trockistų, ekosocialistų, maoistų, libertarinių socialistų ir feminisčių blokas). Teisės, mokslo klausimų, inovacijų ir aukštojo mokslo, imigracijos ir integracijos komitetų narė. “Raudonai žaliosios koalicijos” vykdomojo komiteto narė, viena iš koalicijai priklausančios trockistinės Socialistinės darbo partijos vadovių (partija priklauso trockistiniam “Ketvirtajam internacionalui”). Judėjimo už narkotikų legalizavimą lyderė, viena pagrindinių Danijoje Vakarų agresijos prieš Siriją šalininkė.

 

Šaltiniai: general-ivanov.livejournal.com, versijos.com ir Anomalija.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jk

Žmonės, nebūkit naivūs. Niekas jokios pedofilijos neįteisins. Na nebent greičiau tai pačioj rosijoj tai įvyks. Ką nematėt kaip pedikas Putka viešai prieš kameras vaikui pilvą bučiavo? Tai galit pamąstyti ką jis išdarinėja su vaikais kai jokios kameros nefilmuoja…

Anonimas

Kas cia ikisot biblija..nepazodziui ja gi reik suprast!!!?

as

eiline rusu baika norint apdergti vakarus. ziurekit saltini.

.g

Danai anksciau buvo issigimusi tauta, jiems budavo normalu turet lytiniu santykiu su seimos nariais. Todel vos ne visa salis vaiksciojo issigime – kreivi , sleivi,… ir tik kai buvo paskelbtas pirmasis karalius jis dave leidima atvykt kuo daugiau uzsienieciu , kad zmones sunormaletu. Aisku turbut ir dabar pasitaiko tokiu atveju. Ir beja juk Danijos karaliskoji seima negali tuoktis su danijos pilieciu , grieztai. :) Jie juk skandinavai, vikingai, jiems viskas normalu…

valdis

Aš irgi esu prieš tokius santykius. Tačiau prisiminkite, kaip anot Biblijos, žmonija prasidėjo – nuo dviejų žmonių – ” Pr 1,28 Dievas juos palaimino, tardamas: „Būkite vaisingi ir dauginkitės, pripildykite žemę ir valdykite ją!…” Ir Adomo bei Ievos vaikai dauginosi toliau… Taigi išeina, kad pats Dievas palaimino incestą. Jeigu medikų teigimu, kraujomaiša veda prie palikuonių apsigimimo, vadinasi, visa žmonija yra išsigimusi…

Draugiska

Dievo (galbut) netgi nera. Biblija (galbut) tik pasaku knygele… O cia tikras gyvenimas… :)

Asilai jus

Tiesa…
Tik tos ” pasaku knygeles” turbut niekas neskaito vaikams pries miega… ypac tie kurie galvoja kad cia ” pasaku knygeles”. Supranti ka noriu pasakyt?

Gali būti

Tai taip ir yra :D
Pirmiausia klausimas ką reiškia išsigimes. Pirmieji žmonės tikrai atrodė kitaip ir mes esam manau gerokai pasikeitę nuo tų laikų. Jugi biblijoj žmonės pirmieji labai ilgai gyvendavo, tai reiškia kad pasikeitė ir gyvenimo trukmė žmonių. Bet taip ir turėjo būti, manau kad pirmieji žmonės išsivystytų į didelę žmoniją, turėjo ilgiau gyventi, o poto pagal dievo valią “mutavo” ir prisitaikė prie gyvenimo su daug žmonių be kraujomaišos. Todėl nesamonė būtų daryti kraujomaišą dabar, nes nėra tikslo :D tiek įvairių žmonių.. o giminės jugi yra giminės. Negali jugi tuoktis su giminem :D

Gali būti

Bet aišku įstatymai lieka įstatymais. Žmonės elgiasi kaip nori. Jugi jeigu ir įteisintų kraujomaišą, tai neprivalome to daryti :D

Asilai jus

Kietai pasakei! As ir taip manau..

vygasius

tuoj visus normalios orientacijos zmones pedikai uzdarys i konclagerius.Siaubas.

Ezekiel

Na jei nebūtų atsiskyrę visiškai nuo žmonijos tai dar galima būtų pateisinti, bet dabar nėra sunku susirasti partnerį. Šiaip žinoma, kad tai silpnina palikuonių sveikatą ir tėvams vertėtų daugiau galvoti apie žalą genefondui.
Atrodo Islame leidžiama vesti gimines, tačiau tai priveda prie vaikų išsigimimo. Pristabdoma evoliucija.

Jaunelis

Cia kazkas teisingai pastebejo,kad reikia legalizuoti zmogzudystes.Juk istatymas draudziantis zudyti pazeidzia zudiko kaip piliecio teises. ( Juodas humoras ).

m43

Suaugę žmonės turi teisnumą, taigi incestas visom prasmėm turi būt legalus tarp teisnumą turinčių žmonių. Su zoofilija ir kitu š prašom nelygint, kur ne visi partneriai turi teisnumą. Apskritai, savo biblines vertybes prašom palikt: separation of church and state seniai įsigaliojusi.

Mhm...

Tai yra tai pat slykstu kaip ir zoofilija…. Tik kai vyras pisa ozka pasekmiu nebus (tikrai nesakau kad tam pritariu tai slykstu), o kai tevas su dukra arba brolis su seseri duosis didele tikimybe kad bus issigimeliu. Taip kad pagalvok apie pasekmes.

deivis

tegul jie cia leidzia tuos istatymus kokius nori pohui yra as tvirtai isitikines kad lietuvoi tokiu cirku nebus nes musu liaudis tokius isigimelius tiesiog nupis nuo vaizdo trumpai tariant uzmus

Draugiska

Bet geju kazkaip ir lietuvoj yra… Taigi atsirastu vienas kitas issigimelis.

Asilai jus

Cha cha cha!!!

Taip pat skaitykite