Juodosios mišios

Niekas taip glaudžiai su satanizmu nesiejama, kaip juodosios mišios. Vienas pagrindinių šaltinių, kuriuo satanistai naudojasi savo ritualų pravedimui, yra A.Š. La Vėjaus “Satanistinių ritualų knyga”.

 

La Vey šėtono biblijoje taip aprašo šią ceremoniją: ”savo esme juodosios mišios – Romos Katalikų Bažnyčios mišių parodija, bet taip pat laisvai gali būti paverstos bet kurios kitos religinės apeigos satyra. Satanistui neatrodo, kad juodosiomis mišiomis, niekinančiomis ortodoksinius ritualus, nueita per toli. Visų susiformavusių religijų apeigos pačios yra parodijos senų pagoniškųjų ritualų, kuriais garbina tai, kas žemiška ir kūniška”.

 

Dažniausiai šios vadinamosios mišios yra skirtos individams, kuriems vis dar yra išlikęs religijos poreikis. Šiose apeigose satanistai ne tik siekia paniekinti krikščionybę, bet taip pat skatina kulto narius grįžti į “tiesią, gryną ir jusliškai jautrią gyvulio būklę”.

 

Taip pat siekia naujokus išvaduoti iš nežinojimo, nesuvokimo pasirenkant tikėjimą, įskiepyto jų ankstesnės religijos-krikščionybės. Satanistinių mišių esmė – aukos aukojimas. Kentėdama ji išlaisvina magijai reikalingą energiją, kuri paverčiama į dinaminę jėgą. Auka pasirenkama labai paprastai. Tai gali būti bet kas, kas “pažeidė” jų ramybę, ar “neteisingai” su jais pasielgė.

 

Kartais vietoje tikros aukos gali būti naudojamas jos atvaizdas: lėlė, fotografija, piešinys, raštiškas ar net žodinis apibūdinimas. Tokiu atveju atvaizdas sunaikinamas, pavyzdžiui, subadant jį adatomis arba vinimis, aprašant sunaikinimo procesą ir pan.

 

Vieni svarbiausių juodosios magijos ritualų, kurie padeda sukoncentruoti magiškąją energiją, yra prakeikimai. Tam skirti ritualai atliekami ritualiniame, arba “intelektualinio atsipalaidavimo kambaryje”. Juos veda magistras, žyniai, vedantysis ir likusieji dalyviai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

 

Kuo daugiau dalyvaujančių, tuo didesnis poveikis, ypač prakeiksmo ritualuose. Kaip altorius naudojamas ąžuolinis stalas, uždengtas brangia juoda medžiaga, ant jo guli nuoga moteris iššaukiančiai seksualia poza, ir laikanti abiejose rankose po juodą žvakę, nulietą iš nekrikštytų kūdikių riebalų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ant jos pilvo statoma taurė, kuri negali būti aukso spalvos, su prostitutės krauju arba šlapimu. Kai kuriose grupuotėse naudojamas vynas, gyvulio kraujas, ar vyro sperma. Ritualiniai reikmenys yra: juodi apsiaustai su gobtuvais dengiančiais veidus, juodos ir viena balta žvakės, varpas, kalavijas arba ietis, gongas, pergamentai, o taip pat apverstas kryžius ar apversta pentagrama su ožio galva viduryje – Bafometo simbolis. Veidus satanistai sau uždengia, kad būtų lengviau išlaisvinti žemus jausmus: žiaurumą, kerštą, gašlumą ir t.t.

 

Satanizmas – matriarchalinis kairės rankos kultas. Juodosioms mišioms patarnauja žynys ir žynė. Vien vyriškis negali patarnauti, kadangi “neužtikrina ryšio su anapusybe”. Moteriškas pradas visada nugali, kadangi satanistai tiki, kad moteris yra arčiau velnio, negu vyras. Tiktai moteris gali atlikti pašventinamąsias apeigas ir skaityti “įžangą” (specialų ritualinį užkeikimą šėtono iškvietimui).

 

Dažniausiai juodosios mišios aukojamos nuo vidurnakčio iki ketvirtos valandos ryto. Manoma, kad tiksliai nustatytų mišių aukojimo taisyklių nėra ir “liturginiai” skirtumai neturi įtakos mišioms skirtinguose ordinuose. Yra žinoma net apie trisdešimt skirtingų patarnavimo variantų juodųjų mišių metu. Patys “rimčiausi” satanistiniai ordinai savo liturgijoje naudoja lotynų kalbą.

 

Pačioje juodųjų mišių pradžioje apie 40 minučių skaitoma “įžanga”, po kurios seka šėtono išaukštinimas. Manoma, kad satanistai nesimeldžia, jie yra išdidūs, ir prašyti šėtono jiems nepriimtina. Antroji dalis skirta aukų atnašavimui. Aukai skiriamas balandis, avinas, triušis arba gaidys.

 

Gyvūnas užmušamas vienu smūgiu, kraujas supilamas į taurę ir geriamas,o auka sudeginama. Siekdami didesnės tarpusavio vienybės, dalyviai duoda po 2 ml savo kraujo, kuris supilamas į likusį taurėje gyvūno kraują. Jis sumaišomas ir geriamas, o kraujo likučiais “pašventinama” satanistų pentagrama.

 

Po to įšventinami nauji nariai, kurie yra priverčiami skaityti krikščionybės atsisakymą. Apeigos užbaigiamos satanistiniu himnu, kuris yra priešprieša krikščioniškai maldai “Tėve mūsų”. Kai kur toks himnas vadinamas “Domini satanas”.

 

Antonas Šandoras La Vėjis – “Šėtono biblija” ir Anomalija.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
tyyyyyyyyp

satanistai tikri iškrypėliai, nes jiem svarbiausia nukankinti žmogų, kaip taisykė, moterį, nes iš to jaučia malonumą. Kokios dar tiesos ieškot , kvaileliai? O čia tai tikrai dvasinio pagrindo neturėjimas.

balaganas

pirma religija asirado egipte. Egiptieciai garbino daug dievu. Paskui tos zinos apie dievus paplito visada pasaulyje ir taip atsirado religijos. Jei netikit kaip paaiskinsit kodel skirtingu tautu dievai (nesakau kad visi) gime ta pacia diena, mire ta pacia diena, turejo tiek pat apastalu ir dar daugelis sutapimu.

Unknown

Ar Jus Debilai ? Totalus Debilai Dievas ir Yra Dievas O ne mes dievai ! Mes neesame sau patys dievai . Moteris buvo alkoholike negalejo issigyditi tai meldesi Viespaciui ir ji pasveiko o jus laido riteriai patys sau dievai kokiam zaidime geriausi esat ir cia vaidinat tai debiloidai esat susiraskit darbus o ne cia bybienes rasynet debilai jus totalus .

Elv

Nereiketu tiketi jokiais tikejimais jokiom baznyciom ,jokiais ritualais .Reikia tiketi savimi – nes tu pats esi dievas .Dievas tai meile geris visame kame .

OMG

Pliusas tau. Anton LaVey satanizmas butent tai ir skelbia tu pats esi DIEVAS.

Būtybė

Krikščionybė yra torali nesamonė,padariusi iš savęs plagiata, visa aplaistyta krauju ir troškimu turėti kuo daugiau turto. Šlykštu net kalbėt. Pritariu ,,as”. Mieliau rinkčiaus budizma kur viskas nuoširdžiau, negu su tuos žydelius, kur piniga užuodžia.

momo

krikscionybes tikrasis pradinis ir dabartinis “modifikuotasis” variantai yra du absoliuciai skirtingi dalykai

as

Tiesa pasakius pritariu OMG. Kas nusprendė, kad tos kažkokios juodosios mišios yra blogis? Kas nusprendė, kad velnias yra neteisingas ir pan.? Kažkoks vienas žmogelis nelaimingas parašė pasaką, o milijardai tuo tiki. Iš kur mes žinom, kad Dievas(abejoju ar toks yra) yra geras? Jeigu toks jau geras tai kodėl maži vaikiukai, visiškai nekalti turi mirti dėl kitų kaltės? Kodėl mes žmonės turim mirt, jeigu jis toks visagalis ir geras? padarytų antrą žemę ir sutilptume visi, argi ne taip? Kaip galima tikėt viena religija, jeigu ji nėra pati seniausia išvis? Jeigu jau tikėčiau tai tikėčiau budizmu ar iduizmu nžn kaip tiksliai vadinas,… Skaityti daugiau »

OMG

Puiku kad yra bendraminciu nesukaustytu krickionybes. Kiek zinau pirmosios nuodemes mite Liuciferis (setonas) sugunde Adoma ir Ieva suvalgyti obuoli nuo pazinimo medzio. Reiskia jis zmonems dave “zinias”, panasiai kaip Prometejas graiku mituose ugni. Idomu kaip toks geras ir mylintis dievas galejo sukurti zmogu bet neduoti jam “ziniu” ir dar “pastatyti” pazinimo medi prie ju bet neleisti jam valgyti jo vaisiu ir taip gauti “zinias”.
Tai visdelto kas “blogietis” ir kas “gerietis” zmogaus perspektyva krikscionybeje.

P.S Ant “greituju” cia viska sumaliau bet tikuosi kas nores tas supras.

OMG

Minde – O is ko tu sprendi kad setono garbinimas ir juodosios misios yra blogis?

OMG

Minde – o tu tiki viskuo ka raso internete?

minde

patikek manimi, viska vertinu tikrai is distanso, taciau juoduju misiu savoka yra sena kaip pasaulis, be to ir ju atlikimas nepakito nuo pat pradzios… O tai, kad kazkoks satanistas ar setono garbintojas skelbia juodasias misias kaip koki geri, tikrai negaliu praleisti pro akis.

OMG

Ar jus cia taip propaganda varot, ar tiesiog neperskaite knygos iki galo? Pastraipos paimtos is konteksto. Anton LaVey biblijoje aiskiai rasoma kad toks juoduju misiu ivaizdis buvo sukurtas krikscioniu siekiant ibauginti zmones.

minde

na taip, zmogus parases setono biblija, tikrai teigiamai atsilieps apie krikscionys… F*ck logic, ane? Parasyk Black mass google suzinosi, kad tai kas cia rasoma tikra tiesa (tik sutrumpintai)

Taip pat skaitykite