Britų politikas: turiu vaiką nuo ateivės

Didžiosios Britanijos leiboristų partijos narys, Vitbio miesto tarybos atstovas Simonas Parksas pareiškė, kad turi vaiką nuo ateivės. Apie tai rašoma „Northern Echo“.

 

Pasak 53 metų politiko, jo vaiko vardas yra Zarka, o jo motina – Karalienė-katė. S. Parksas neatskleidžia, kada jis tapo ateivio tėvu, tačiau tikina, kad seksualinį kontaktą su nežemiškos civilizacijos atstove turi maždaug keturis kartus per metus.

 

Pasak jo, tomis dienomis jis paima savo draugę už rankos, pasako jai, kad yra pasiruošęs, ir po to jie atsiduria skraidančioje lėkštėje virš Žemės. Politikas tvirtina, kad tiksliai nežino, kaip visa tai įvyksta.S. Parksas prisipažino, kad neseniai apie jo santykius su ateive sužinojo ir jo žemiškoji žmona, su kuria jis turi tris vaikus.

 

Vitbio miesto tarybos narys pranešė, kad tai labai nuliūdino jo žmoną. Tačiau jis nemano, kad tai turės rimtų pasekmių. Be to, britų politikas įsitikinęs, kad ir jis pats yra ateivės sūnus. Pasak jo, tikroji jo motina yra aukšta žalios odos spalvos ateivė, turinti po keturis pirštus ant rankų.

 

Tačiau jis patikina, kad jo santykiai su ateiviai niekaip neįtakoja jo darbo ir gyvenimo Žemėje. Politikas pirmą kartą su ateiviais tikina bendravęs dar vaikystėje, todėl visą situaciją kontroliuoja.

 

Be to, S. Parksas tvirtina, kad tokių žmonių, kaip jis, yra labai daug, bet jie nenori prisipažinti, kad santykiauja su ateiviais, kad nesugriautų savo šeimų ir karjerų. Politikas įsitikinęs, kad nėra beprotis. Pasak jo, nei vienas iš su juo artimai bendraujančių žmonių taip pat tokiu jo nelaiko.

 

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
grybauskas

nebutu anglais , tai su sesem tai su karvem rurinasi,,,, o jus eikit visi nachui nepise proto aukos…

ttt

Turbut susapnavo.:-D

edgaras

UK turi savaji inkognito.

Pavlikas

Idomu ka jis ruke? :)

Anonimas

Manau žmogui trūksta dėmesio ir tiek :D

illuminati

Tikrai tolerantiskai ziuriu y straipsnius apie galima nezemiskos ateiviu kilmes gyvybes egzistavima , bet toki straipsniai tai ne tik , kad neprajuokina , bet ir smukdo sio puslapio reputacija , na o tam zmogeliui tai reiketu isvaziuot pailset y gamta ar kur nors nes matyt politikuodamas persidirbo arba perkaito galva sauleje …

..

Čia jau ne tik gamta, bet ir Vasaros 5 nebepadės…

Sazar

Aš apšalęs, atvirai tikrai nepagavau kampo, kažkas manau blogai su tuo žmogeliu :D

Taip pat skaitykite