Mokomės matyti aurą

Tam, kad žmogus gebėtų matyti auras, jis pradžiai turi išmokti sinchronizuoti abiejų smegenų pusrutulių veiklą. Paprastai jie veikia (ar tiksliau, dominuoja) pakaitomis, tai vienas, tai kitas. Šie pratimai privers smegenų pusrutulius veikti drauge vienu metu.

 

1. Pratimas

 

Į šitą paveikslėlį žiūrėkite per vieno metro atstumą. Reikia atpalaiduoti akis taip, kad žvilgsnis skrietų kiaurai per monitorių, lyg žiūrėtumėte per langą į tolį. Tada centrinė akies dalis, kuria mes visada koncentruotai žiūrime į konkretų objektą, atsijungs ir bandys įsijungti periferinė akies dalis.

 

 

Jei nejaučiate skirtumo tarp centrinės ir periferinės akies dalies, prieš tai padarykite vieną pratimą visiškoje tamsoje. Pvz., tamsiame kambaryje pabandykite įžiūrėti daiktų kontūrus. Pastebėsite, kad galite juos matyti tik akies krašteliu, o kai bandote į tuos daiktus nukreipti tiesų žvilgsnį, kontūrai visiškai pasislepia tamsoje. Taigi, tamsoje mes galime matyti tik periferine akies dalimi.

 

Grįžę prie paveikslėlio vėl žiūrėkite kaip tamsoje. Tada abu apskritimai pradės lietis į vieną – trečiąjį, kuris bus tarp jų. Tada horizontalus ir ventikalus tarpeliai susilies į vieną kryžių. Reikėtų tą vaizdą stengtis išlaikyti kuo ilgiau. Per kasdienes praktikas akies periferinė dalis vis tobulės.

 

2. Pratimas

 

Žiūrėkite į šį paveikslėlį 1.5 m atstumu. Sukoncentruokite žvilgsnį į juodą tašką. Po kurio laiko periferine akies dalimi pamatysite iš apskritimų spinduliuojančias spalvas, kurių nemato centrinė akies dalis. Tai ir bus tų apskritimų aura. Šita praktika padeda “praregėti”, t.y. pamatyti daiktų, augalų, žmonių aurą. Tiesa, kurį laiką reikia praktikuotis su įvairių ryškių spalvų daiktais. Juos būtina padėti prieš lygų, neryškų foną.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Įsitikinsite, kad raudoni daiktai turės turkio (žalsvai melsvos) spalvos aurą, turkio spalva – raudoną aurą. Oranžinė – mėlynos spalvos aurą, mėlyna – oranžinę. Geltona – violetinės spalvos aurą, violetinė – geltoną. Žalia – rožinę aurą, rožinė – žalią.

 

Reikėtų įsiminti ir žinoti šias aurų poras, nes kai matote rožinę aurą apie žmogų, kuris apsivilkęs žalią, ryškų rūbą, gali būti, kad matote to rūbo aurą, bet ne žmogaus.

 

3. Pratimas

 

Reikia sujungti in ir jan ženklą iš atskirų pusių. Atsitraukite apie 1 metrą nuo monitoriaus. Stenkitės pamatyti idealų in ir jan ženklą be jokių tarpelių ar “užėjimo” vienas ant kito.

 

 

Tą patį pratimą pamėginkite ir su šiuo paveikslėliu:

 

 

4. Pratimas

 

Pasodinkite žmogų priešais save prie baltos, lengvai apšviestos sienos ar kito balto fono. Pasirinkite vieną tašką, į kurį žiūrėsite. Geriausia – žiūrėti į trečiąją akį – tašką tarp antakių kaktos viduryje.

 

 

Po kokių 30 sekundžių pradėkite įjungti periferinį regėjimą, bet neatitraukite akių nuo pasirinkto taško. Tęsti koncentraciją – svarbiausia. Atsispirkite norui apsižvalgyti aplinkui. Turėtumėte pamatyti, kad fonas palei žmogų yra ryškesnis ir turi kitokią spalvą, nei siena už jo.

 

Šį pratimą galima atlikti ir prieš geros kokybės veidrodį. Taip galima pamatyti savo aurą.

 

5. Pratimas

 

Prieš tamsų lygų foną ištieskite ranką ir suglauskite rodomąjį bei nykštį. Pradėkite palengva traukti vieną pirštą nuo kito ir pamatysite kaip tarp jų atsiranda šviesi gija, kuri galiausiai nutrūksta, bet kai vėl pradėsite pirštus artinti – ji vėl susijungs. Tai eterinis kūno švytėjimas.

 

Inf. šaltinis: lev.lt, Respublikinė Jogos Mokykla

Rekomenduojami video:


2500
24 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

na ka galiu pasakyti pameginau ir tik maža juoda taškeli tik mačiau bet truputi ir vis klaidžioja prie kaktos man

Pyktis.

Nu as ir moku kazkoki taskiuka uzgaudyt. bet man reik lyg ir akis sakykim suzvairint :D ir buna tas ale taskiukas ir dar kazkas net nzn kaip cia pasakyt….tarsi suraibuliuoja bsk. Bet ne visas vaizdas,o tik nedidele jo dalis. Bet manau cia tiesiog akys kazka uzgrybauja kr tiek.

Sonrytis Uzumakis iš Fairytail

Kaip reikia ijungti ta periferini regjima ?

Aina

As taip pat matau “balta sviesa” supancia viska – zmones, gyvunus, daiktus ir netgi zmones televizijos ekrane. Taciau spalvas labai retai matau ir tik demes – ne tokias grazias kaip toje nuotraukoje. Dazniausiai violetines!

Julija

Aš matau auras ne tik savo ar kitu žmonių bet gyvūnų ir augalų:)

jore

pabandziau su veidrodziu. ziurejau i savo tarpa tarp akiu kol pradejo akyse tamseti ir tapau visa juoda.labai issigandau

Deivis

As kuo ilgiau ziuriu i siuos piesinius, man lieka tik baltas fonas. Viskas dingsta. Lieka tik baltas fonas.

nexo

jo as irgi matau taip žiuriu ir matosi iš juodo taško tpms lemda baltas taškas or jis taip važinėjasi kai pajudini akis jis ir vėl sulenda atgal o žiurint į pirmus antrus pav. Tai iš ju irgi islwnda kitokios spalvos

nepavyksta

Savaite kiekviena diena bandziau daryt pirma ir antra pratimus. Tai super zinokit. Susidvejina paveiksliukai akyse tamsiai raudonus konturus matau, tik isijungia tas perifinis matymas tuoj vėl pradinksta ir taip junginejasi. Super zinokit xD

Rytis

Nesuprantu, apie kiekviena piesineli kiekvienam pratime matau tik auras, piesinelius pavyko sujungti tik pirmoje uzduotyje. Vienu momentu pirmoje uzduotyje oranzine aura suspindo taip ryskiai, kad maniau, kad apaksiu.

Mantas

Man pavyko visi sie pratimai labai greitai, o veliau bandziau pamatyti savo aura pries veidrodi, buvo sunku susikaupt ir islaikysi periferini regejima daugiau nei keleta sekundziu, is pradziu mano akys pasidare juodos, o po 15min praktikavimo visas kunas pasidare juodas o aplink ji pasirode toks sviesus, baltas-zalsvas svytejimas :)

Taip pat skaitykite