Įsiskūnijimas: mūsų energetinė anatomija

Subtilioji diagnozė

 

Medicininę būkle hileriai diagnozuoja, matydami mūsų energijos lauko sutrikimus ir netolygumus. Pavyzdžiui, dr. Susan Wright atliktame tyrime, publikuotame „Vakarų slaugos tyrimų žurnale” („Westem Journal of Nursing Research”), buvo aiškinamasi, ar įvairūs terapinio prisilietimo praktikuotojai vienodai nustatys žmogaus biolauko sutrikimus. Ji apklausė penkiasdešimt du nuolatinį skausmą kenčiančius pacientus, ar visi praktikuotojai, dirbę po vieną, nustatė tą pačią lauko sutrikimo vietą.

 

Daktarė Wright padarė išvadą, kad daugelis ekspertų sutarė dėl skausmo priežasties vietos, tik ranka prisilietę prie paciento energijos lauko. Be to, tyrimai šioje ir kitose gydymo energija srityse parodė, kad tokios technikos kaip lyginimas, pašalinimas, subalansavimas ir kitos, gali pagreitinti žaizdų gijimą, sumažinti aštrų ir chronišką skausmą (taip pat ir nudegusiems pacientams) bei pagerinti būklę.

 

Tekančios energijos upės

 

Mes visi esame patyrę būseną, kai mūsų energija, atrodo, tarsi „užstringa”, „nejuda” ar „neteka”. Šie posakiai yra vartojami tiesiogine prasme, kadangi mūsų gyvybinė energija ne tik spinduliuoja į išorę, bet lyg daugelis upių bei intakų cirkuliuoja ir mumyse. Tūkstančius metų Rytų samprata apie mūsų energetinę anatomiją ir Kinijoje, ir Indijoje buvo vienoda: yra tam tikri keliai, kuriais gyvybinė energija teka mūsų kūnu, ir tie keliai panašūs į nematomą požeminių srovių tinklą žemėje.

 

Kinijoje tie keliai vadinami „meridianais”, o Indijoje — „nadi“ Šių kelių geografija — tai akupunktūros ir Rytų medicinos pagrindas. Dabar mes turime mokslinių tyrimų, įrodančių, kad žemėlapis, apibūdintas senoviniuose tekstuose, yra iš tikrųjų tikslus. Mūsų meridianai skleidžia šviesą ir yra matomi infraraudonųjų spindulių nuotraukoje. Mokslininkai pastebėjo, kad ligos metu meridianai skleidžia silpnesnę šviesą, o akupunktūra sustiprina skleidžiamą šviesą.

 

AMI prasiveržimas

 

Japonų subtiliosios energijos tyrinėtojas Hiroshis Motoyama sukūrė prietaisą, kuris sėkmingai nustato ir išmatuoja meridianais tekančią energiją. Tas prietaisas sutrumpintai vadinamas „AMI” (aparatas, skirtas meridianų identifikacijai). AMI yra ypatingai jautrus prietaisas, matuojantis „jonų srovės kanalais”, esančiais audinyje po mūsų odos paviršiumi, tekančią jonų srovę. AMI nustatytos jonų tekėjimo kryptys atitinka akupunktūros meridianų geografiją, kuri žinoma jau tūkstantmečius.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ši tekanti jonų srovė nėra mūsų gyvybinė energija, arba chi. Veikiau tai paralelinis elektromagnetinis efektas ir chi tekėjimo indikatorius. Tai tik patvirtina versiją, kad mūsų energetinė anatomija susideda iš energijos „oktavų”, suaugusių viena ant kitos, nuo subtilių iki tankių. Todėl jonų srovės stiprumas tam tikrame taške ar meridiane yra laikomas netiesioginiu chi, tekančios tuo kanalu, indikatoriumi.

 

Tai galima lengvai pamatyti prie tam tikrų taškų, esančių ant žmogaus rankų ir kojų, prijungus elektrodus ir palietus kiekvieną elektrodą trumpu, silpnu elektros pulsu. Po dešimties minučių AMI gali pateikti išsamų žmogaus meridianų sistemos ir atitinkamų vidaus organų, kuriuos maitina šie meridianai, būklės įvertinimą. Sis prietaisas gali nustatyti būsenas prieš susergant, kai chi būna per stipri ar per silpna, ir parodyti energetinius akupunktūros, meditacijos ir kitų gydymų efektus.

 

Pagal dr. Geraldą Livesay, Kalifornijos Humanitarinių mokslų instituto Encinite (o tai yra Motoyama’os tyrimų centras Amerikoje) dekaną, AMI tikslumą patvirtino specialistai, naudoję tradicinius Rytų medicinos diagnostikos metodus, pavyzdžiui, pulso diagnozavimą. Tyrimas parodė, kad prietaisas nustato žmogaus energijos tėkmės pokyčius, kai asmuo yra gydomas energija, kaip pas tą chi kung hilerį. Seniau buvusi labai brangi, ezoterinių tyrimų priemonė AMI dabar prieinama plačiam vartotojų ratui ir tapo medicininės diagnostikos įrankiu.

 

Tvenkiniai ir taškai

 

Kinijos bendruomenėse kiekvieną rytą galima pamatyti žmones gryname ore darančius tai chi ir chi kung. Vienas iš judesių — energingas ausų masažavimas ar trynimas, ir tai ne be pagrindo. Ausyse yra gausu akupunktūros taškų, kurie gali stimuliuoti gyvybinės energijos tekėjimą mūsų kūnu. Galite patikrinti tai patys, tiesiog dabar, minutei atidėję knygą j šalį. Suspauskite ausis tarp nykščio ir smiliaus ir energingai spaudykite, trinkite ir masažuokite jas. Padidėjusi šiluma, jos pokytis yra tiesioginiai padidėjusios energijos tėkmės indikatoriai (aš patarčiau jums tai daryti visą minutę, kad pajustumėte didesnį efektą).

 

Kai gyvybinė energija teka mumis, savo kelyje ji padaro šimtus mažų sūkurių. Kinų medicinoje tai akupunktūros taškai. Indijoje tie taškai vadinami marma taškais. Jie gali funkcionuoti kaip vartai, kurie koreguoja srovės tėkmę. Kai į juos įbedamos akupunktūros adatos ar kai jie liečiami arba jais manipuliuojama, jie gali nuostabiai paveikti gyvybinės energijos cirkuliaciją visame mūsų kūne. Yra įrodyta, kad akupunktūra neabejotinai efektyvi, malšinant skausmą, sušvelninant ligos simptomus ir netgi gydant narkomaniją ar alkoholizmą.

 

Šimtai energetinių taškų, išsidėsčiusių visame žmogaus kūne, turi skirtingą elektrinę charakteristiką. Pavyzdžiui, tyrimai, daryti Kinijoje, parodė, kad jie turi daug didesnį elektrinį pralaidumą ir jų elektros srovės bangos amplitudė aukštesnė negu kituose mūsų kūno taškuose.

 

O kaip dėl dabar madingo ausų, nosies, lūpų, genitalijų ir kitų kūno vietų pervėrimo metaliniais daiktais? Nereikia ypatingos vaizduotės, kad suvoktume, jog toks kūno puošimas gali sutrikdyti harmoningą, subalansuotą gyvybinės energijos tekėjimą, ypač jei pagrindiniai akupunktūros meridianai yra nuolatos užblokuoti ar stimuliuojami.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Evaldas

Labai geras straipsnis.
Rašo visišką tiesą. Malonu, kad ir mokslininkai po truputį supranta, jog žmogus nėra vien elektromagnetinė būtybė.

Taip pat skaitykite