Šiurpios paslaptys, apie kurias nesate girdėję

Yra daugybė praeities paslapčių, kurios dar po šiai dienai nėra atskleistos, tačiau 10 labiausiai šiurpinančių pateikiame žemiau.

 

Fredžio Džeksono vaiduoklis

 

Ši bauginanti nuotrauka buvo nufotografuota 1919 metais ir pirmą kartą viešai parodyta 1975 metais vieno į pensiją išėjusio R.A.F. pareigūno, Victor Goddard. Nuotraukoje įamžinti Goddard’o diviziono grupės nariai, kurie tarnavo Pirmajame Pasauliniame kare. Pažymėtoje nuotraukos vietoje už vieno kario matyti neryškus vaiduokliškas veidas.

 

 

Manoma, kad tai Fredžio Džeksono, lėktuvų mechaniko, kuris buvo atsitiktinai užmuštas lėktuvo propelerio, vaiduoklis. Jo laidotuvės vyko tą pačią dieną, kai buvo fotografuojama nuotrauka. Diviziono nariai lengvai atpažino Džeksono veidą. Manoma, kad jis, nenujausdamas apie savo mirtį, nusprendė nusifotografuoti bendroje nuotraukoje.

 

Nykštukas

 

2008 metais Argentinoje netikėtai buvo sutiktas nykštukas-gnomas. Jose Alvarez, nufilmavęs nykštuką, „El Tribuno“ laikraščiui pasakojo, kad kvailiodami Argentinos Salta provincijoje netoli namų sutiko keistą būtybę: „Mes kalbėjomės ir juokavom apie paskutinę mūsų žvejybą ir staiga išgirdome keistą garsą, lyg kas mėtytų akmenis. Pažvelgėme į tą pusę, kur judėjo žolė.

 

 

Galvojau, kad ten buvo šuo, bet pamatęs piktai nusiteikusį nykštuką, išties suglumau ir pradėjau trauktis atgal.“ Kiti vietiniai gyventojai taip pat pasakojo matę nykštuką ir tuo metu miestelis buvo apimtas „baimės“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Shanti Deva istorija

 

1930 metais keturmetė Shanti Deva iš Indijos miesto Delio pasakė savo tėvams, kad kadaise gyveno vienoje vietovėje, pavadintoje Muttra (dabar žinoma kaip Mathura), kad buvo dviejų vaikų motina, kurie mirė gimdymo metu, ir, kad anksčiau jos vardas buvo Ludgi. Mergaitei nuolatos prisimenant savo istoriją, tėvai nusprendė išsiaiškinti, apie ką kalba jų dukra. Pasirodo, Muttra kaimelyje iš tiesų gyveno moteris,vardu Ludgi,kuri ne per seniausiai mirė. Nuvedus mergaitę į kaimelį, ji pradėjo kalbėti tos vietovės dialektu ir atpažino savo buvusį vyrą. Ji netgi paminėjo 24 tikslius faktus apie Ludgi gyvenimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Overtoun’o tiltas

 

Overtoun’o tiltas buvo pastatytas 1859 metais Škotijos regione Dambartone, Miltono miestelyje. Tiltas liudija daug nepaaiškinamų reiškinių kai šunys nušokdavo nuo jo ir mirdavo. Tokie incidentai buvo užfiksuoti nuo 1950-ųjų iki 1960 -ųjų metų. Vyravo tendencija, kad iš 15 metrų aukščio nušokdavo būtent Koli veislės šunys. Kai kurie jų mirdavo vietoje, o tie, kurie pasveikdavo, grįždavo prie tilto ir šokdavo antrą kartą.

 

 

Įdomiausia, kad visi šunys iššokdavo iš tos pačios pusės ir maždaug toje pačioje tilto vietoje. Kai kurie mano, kad tiltas yra apsėstas vaiduoklių. 1994 metais vienas vyras numetė savo sūnų nuo tilto, tvirtindamas kad tai buvo Antikristas. Vėliau vyras pats ten nusižudė. Ar tiltas buvo atsakingas už visus šiuos tragiškus įvykius? Kai kurie tiki, kad jis pastatytas toje vietoje, kur susitinka gyvųjų ir mirusiųjų pasauliai.

 

Velnio pėdsakai

 

1855 metų vasario 8-osios naktį po lengvo snyguriavimo sniege buvo pastebėti kanopų pėdsakai. 5cm pločio pėdsakai, vienas nuo kito nutolę 20 cm, driekėsi apie 160 km per ištisą kaimą. „Keliautojas“ neapėjo jokių kliūčių, jo pėdsakai rasti net ant namų stogų.

 

 

Kai kurie vietiniai gyventojai iš Devono tikina matę velnio tipo siluetą. Kiti apsiginklavę laukė ir norėjo pričiupti nekviestą svečią, tačiau nesėkmingai. 2009 metų kovo 12-ąją, pasirodė dar keistesnių žymių, kurios buvo kažkuo panašios į 1855 pėdas aptiktas Devone. Čia pavaizduota pastarųjų pėdsakų nuotrauka.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
roos

Man regis, kad cia viskas paistalai.

Aki

Paskutinis, tai stabaliai pikachu :D geltonas ir pūkuota uodega :D

PaleWitch

įrašo kokybė tai kaip visada – nekelianti jokių abejonių xD

aa

Seip kiekviena istorija perskaicius vis radau bent po kelis neatitikimus, bet Overtoun’o tilto istorija net sukele sypsena … “1994 metais vienas vyras numetė savo sūnų nuo tilto, tvirtindamas kad tai buvo Antikristas. Vėliau vyras pats ten nusižudė.”
tai mazdaug taip , atejo vyras numete savo vaika , ji pagavo , jis pasake kad jo sunus buvo antikristas ir kaip supratau ji paleido :D? nes sugebejo veliau ateit ten ir nusizudyt pats… tai kur logika kad psichini ligoni laisvej laikytu?…

Kengura

Straipsnis gal ir nieko tik kazin kiek teisybes :)

Taip pat skaitykite