Rasta didžiulė sniego žmogaus yranti pėda?

Leikvilio apylinkėse (Masačiusetsas, JAV) girioje rado didžiulę irstančią pėdą, kurią apžiūrėję vietos policijos pareigūnai nusprendė inicijuoti tyrimą, ar rasta kojos dalis yra ne vadinamojo sniego žmogaus kūno fragmentas, informuoja “Discovery.com”.

 

Nors didžiausia tikimybė, kad rasta pėda yra realiai egzistuojančio žinduolio, mįslingas radinys paskatino iškelti įvairių versijų spėliojant, kieno ta pėda galėjo būti – lokio, žmogaus, o gal sniego žmogaus? Leikvilio policijos skyriaus pareigūnai radinį išsiuntė teisminės medicinos ekspertams.

 

“Kovo 29 d. seržants Stivenas Linjusas (Steven Leanues) parvežė kūno fragmentą, kuris, regis, yra irstanti pėda, – vietos laikraštį “Patriot Ledger” cituoja “Discovery.com”. – Ją prie Panteono kelio esančiuose miškuose rado berniukai. Policijos skyriaus viršininkas Frenkas Alvihiera (Frank Alvihiera) išsiuntė radinį teisminės medicinos ekspertams, kurie nustatė, kad pėda – ne žmogaus, nors ir turi penkis pirštus.”

 

Sniego žmonėmis vadinamos neva matytos į dideles plaukuotas beždžiones panašios dvikojės būtybės, kurios, kaip tikima, gali bastytis Šiaurės Amerikos žemyno miškuose. Liudininkų pasakojimai apie susidūrimus su sniego žmonėmis netyla jau ne vieną dešimtmetį.

 

 

Sprendžiant iš įvairių požymių (rastų pėdų įspaudų, gigantiškus lizdus primenančių šakų statinių ir pan.) spėliojama, kad šios būtybės, kurių egzistavimas neįrodytas, gali būti nuo 180 iki 300 cm ūgio, o jų kūnus dengia rusvas kailis. Kai kurie liudininkai pažymi, kad sniego žmonės skleidžia atstumiantį, šleikštų kvapą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Karolis

Tik pėda… Brokonierių pamesta lokio letena…

opc

geriau skamba “yrantis”, ne “irstantis”

Taip pat skaitykite