Naujas virusas sunaikinantis žmogų per kelias paras Illuminati darbas?

Naujasis virusas, kuris Didžiojoje Britanijoje pasiglemžė jau antro žmogaus gyvybę, pasak mokslininkų, yra daug pavojingesnis nei SARS. Paslaptingas patogeninis virusas, atakuojantis žmogaus kvėpavimo sistemą, pirmą kartą užfiksuotas Vidurio Rytuose prieš 6 mėn.
 
Iki šiol virusas pasiglemžė 11 gyvybių. Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) pranešė, kad virusas pasiekė Didžiąją Britaniją ir nuo jo jau mirė antras žmogus. Viruso kilmė iki šiol nenustatyta. Sąmokslo teorijos šalininkai tvirtina, kad tai gali būti naujas Illuminati planas sumažinti pasaulio populiaciją.
 
„Ar nekeista, kad nauji virusai dygsta lyg grybai po lietaus?“, – retoriškai klausė žinomas sąmokslo šalininkas R. Pettersas. „Kiaulių gripas, paukščių gripas… Šie eksperimentai jiems nepasisekė, dabar kuriamas naujas biologinis ginklas prieš žmones.“.
 
Virusas pirmiausiai atakuoja kvėpavimo sistemą, o vėliau, milžinišku greičiu naikina ląsteles ir plinta po kitus organus. Praėjus 48 val. po infekcijos jau pasireiškia ligos simptomai: apsunkintas kvėpavimas, karščiavimas, kosulys ir pneumonija. Dar po kelių valandų virusas toliau plinta į kitus organus, pavyzdžiui, kepenis.
 
Mikrobiologas Yuen Kwok-yung teigia, kad jeigu virusas toliau mutuos, pasaulį gali sukrėsti mirtina epidemija. „Virusas gali būti kur kas aktyvesnis nei SARS, nes jis veikia ir naikina labai daug skirtingų žmogaus kūno ląstelių“, – kalbėjo Y. Kwok-yung.
 
Pasak mokslininko, virusas yra iš tos pačios šeimos, kaip ir paprasčiausias peršalimas.
 

Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
anona

Apie šitus virusus bent prieš 10 metų žinojau. Žinojau, kad bus paukščių gripas su kiaulių gripu, žinau, kad be šitų dviejų turi sekti dar 5. Turbūt šitas bus trečias? Iš kur tai sužinojau? Ogi iš pranašysčių, kurias skaičiau ir iš kurių taip mėgsta juoktis tie, kurie nenori nieko apie Dievą girdėt, o tuo labiau ką Jis mums sako.

Anonimas

nezinau, kodel, bet man tai tiesiog nerupi

Ezekiel

Infowars pranešė, kad mokslininkai etiniais smetimais prieštarauja miritno paukščių viruso kūrimui.
Aišku virusai ne visiems vienodai pavojingi. Net ebola infekcija galima išgyventi jei yra stiprus įmunitetas. Bet kai dabar žmonės maitinami blogų maistų ir daug laiko praleidžia prie TV/PC, ir dar turi blogus įpročius tai atsparumas ligoms mažas.

aa

argi ne ta pati rase pries kelis metus kai tik prasidejo kiauliu gripas? gi zadejo kad puse zmonijos ismirs….

Gintaras

neisdege…

Ishiki

Zmones ne taip lengva isnaikinti, organizmas yra prisitaikantis ir jau ne toli grazu ne visi tokie slabakai kaip atrodo, cia daugiausia mirtis gresia tiems kas antibiotikus kaip bombonkes ryja, nes pas tuos imuniteto wapsie nulis.

Taip pat skaitykite