Moteris mobiliuoju telefonu užfiksavo vaiduoklį

Klivlende, Teksaso valstijoje moteris, bandydama nufotografuoti savo sūnėną mobiliuoju telefonu, užfiksavo vyriškio vaiduoklį.

 

“Aš neišsigandau,” teigė Marcella Davis. “Atvirkščiai – pamaniau, jog tai nuostabu.”

 

Fotografija buvo padaryta apie 16 valandą vietos laiku, balandžio 15 dieną prie Klivlendo vidurinės mokyklos, kur mokosi moters sūnėnas.

 

 

“Jis vis judėjo, todėl nuotraukoje matosi tik viršugalvis,” komentavo Davis. “Daugiau ir nefotografavau, nes jis nenorėjo.”

 

Moteris pripažino, jog nenusimano technologijose ir nelabai moka naudotis savo išmaniuoju telefonu, kuriuo ir buvo padaryta nuotrauka, užfiksavusi vaiduoklį. Todėl tos pačios dienos vakare Davis dukra bandė išmokyti motiną, kaip naudotis telefono nuotraukų priartinimo funkcija.

 

Kai dukra priartino ankščiau minėtą nuotrauką, išryškėjo daugiau detalių ir buvo galima įžiūrėti vaiduokliškąją figūrą.

 

“Pro jį buvo galima matyti kiaurai,” vaiduoklio atvaizdą komentavo Davis.

 

Nuotraukoje vaiduoklis dėvi šviesų kostiumą, užsagstytą sagomis, po kuriuo matyti tamsesnio atspalvio marškiniai.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Sprendžiant iš vyriškio aprangos ir šukuosenos, jis galėtų būti iš septintojo dešimtmečio, mano Davis.

 

Ilgametė Klyvlendo gyventoja teigė, kad iki tol nebuvo turėjusi jokių kitų susidūrimų su vaiduokliais, tačiau dabar tiki, kad jie gali egzistuoti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Nemanau, jog tai kažkas keisto ar nenormalaus. Žmonės miršta, ir kol pats nemirei, negali žinoti, kas tavęs laukia po to.”

 

Kai kurie mano, jog nuotrauka netikra, t.y. vaiduokliškasis atvaizdas buvo įklijuotas su nuotraukų redagavimo programa. Tačiau moteris tikina, jog nemokėtų šitaip perdaryti nuotraukos. Tai, kad nuotrauka nėra padirbta patvirtino ir nepriklausomas JAV nuotraukų specialistas Richardas Orkinsas:

 

“Išanalizavau kadrą ir galiu patvirtinti, kad jis yra autentiškas. Nežinau kas tai galėtų būti, pats vaiduokliais netikiu, tačiau tokios nuotraukos verčia mane susimąstyti”, – mįslingai kalbėjo ekspertas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Niekas

Labiau įsižiūrėjus manau pamatytumėte,kad ten ne vienas vaiduoklis,atrodo už jo,matosi lyg moters galva jam pro kairy petį

Barry Allen

as ir matau kazka stovint uz jo kairio peties

aa

y4 . lt/idomybes/portretas-matomas-tik-tam-tikru-kampu/ siektiek tokios technikos + prasta fotiko raiska = MOTERIS NUFOTKINO VAIDUOKLI !!!! GELBEKITES!!!

Halahalasas

Tokios nuotraukos kaip nso. Daug medziagos bet jokios tiesos

123

Man tas vaiduoklis panašus į Roberteli :D

Pasidomėkit, google turėtumėt rast.

Įdomu – tačiau tai gali būti grafiti nupieštas taip,kad tam tikru kampu matos, šiuo atvėju spalvos yra blankios, dėl to gali atrodyti kaip vaiduoklis… Vienaip ar kitaip čia tik mano pastebėjimas.

TestLab

Montazas

aa

nei vienos nera nuotraukos su vaiduokliu be montazo , nes paprasciausiai ju nera :)

Taip pat skaitykite