Keisčiausi pasaulio žmonės

Manote, kad Jus supa keistuoliai? Pagalvokite dar kartą. Pasaulyje yra daugybė žmonių, kurie drastiškai įvairių priemonių pagalba modifikuoja savo kūną. Vieni susitapatina su gyvūnais kiti tampa žinomais veikėjas arba tiesiog fanatiškai veriasi auskarus ir darosi tatuiruotes.

 

Dennisas Avneris: katžmogis

 

D. Avneris taip pat žinomas kaip „katžmogis“ arba senovės indėnų vardu „Sėlinanti katė“. D. Avnerio toteminis gyvūnas yra tigras. Šis keistuolis patyrė neįtikėtinai sudėtingą operaciją, kuri jį patį pavertė tigru.

 

 

Kūno pakeitimui buvo padarytos tatuiruotės, įstatyti kelių skirtingų tipų implantai, kurie pakeitė veido formą. Taip pat buvo paaštrinti dantys.

 

Rickas: vaikinas zombis

 

Susipažinkite su Ricku. Jis save pavertė zombiu. Daugybė valandų, praleistų tatuiruočių salone, ir 4075 doleriai – tiek šiam vaikinui kainavo tapti interneto žvaigžde.

 

 

Tiesa kontroversiška. Jo gerbėjai negali suvokti, ar jis savo kūną pavertė meno kūriniu, ar jis tiesiog serga psichine liga.

 

Julia Gnuse: iliustruota dama

 

Julia Gnuse gimė su įgimtais odos defektais – pūslėmis ir randais. Tam, kad paslėptų savo kūno defektus, ji tatuiruotėmis padengė defektuotas odos zonas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tiesa, ji taip užsikrėtė šiuo pomėgiu, kad per 10 metų jos visą kūną nusėjo tatuiruotės. Ji yra įtraukta į „Gineso“ rekordų knygą kaip moteris, turinti daugiausiai tatuiruočių.

 

Tomas Leppardas: vyras leopardas

 

„Gineso“ rekordų knygoje, šis vyras yra tituluojamas daugiausia tatuiruočių turinčiu vyru. Tomui Leppardui dabar 73 metai. Jis gyvena atsiskyręs nuo visuomenės mažoje Škotijos saloje. Prieš tai jis savo kūno marginimui išleido 5500 svarų.

 

 

Jis yra buvęs kareivis. Kiekvieną savaitę jis kanoja leidžiasi į kelionę tam, kad įsigytų maisto atsargų.

 

Ericas Sprague: driežas

 

1972 m. gimęs Ericas Sprague yra vienas pirmųjų žmonių pasaulyje, padalijusių savo liežuvį į dvi dalis.

 

 

Šiam 38 metų vyrui tapti panašiam į reptiliją prireikė 700 valandų pas tatuiruočių meistrą, penkių implantų, kurie atsirado po jo oda ties antakiais, dantų paaštrinimo bei liežuvio perskyrimo.

 

Horace‘ius Ridleris: žmogus zebras

 

Profesionalus išsigimėlių cirko artistas Horace‘ijus Ridleris savo pasirodymuose buvo vadinamas „Didžiuoju Omni“ arba tiesiog „Žmogumi zebru“. H. Ridleris buvo anglų aristokratas, kuris po Pirmojo pasaulinio karo grįžo namo į Londoną ir pradėjo pamažu transformuoti savo kūną.

 

 

Vyras yra tatuiruotas juodais ir baltais dryžiais nuo galvos iki kojų. Prieš savo mirtį 1969 m. jis sakėsi esąs tiesiog paprastas žmogus.

 

Elaine Davidson: moteris, įsivėrusi daugiausiai auskarų pasaulyje

 

Elaine Davidson yra įtraukta į „Gineso“ rekordų knygą kaip daugiausiai auskarų turinti moteris. 2000 m. gegužės mėnesį moteris savo kūne turėjo 462 auskarus, iš kurių 192 buvo jos veide. 2005 m. spauda pranešė, kad moters kūne yra 3950 auskarų.

 

 

Ši moteris daugiausiai auskarų yra įsivėrusi į savo lytinius organus – 500. Visi jos auskarai sveria daugiau kaip 3 kilogramus. 2009 m. duomenimis, jos kūne yra 6005 auskarai.

 

Paulas Lawrence‘as: „Enigma“

 

Apie šį vyrą, pasivadinusį „Enigma“, yra girdėję daugelis. Paulas Lawrence‘as savo kūną išsitatuiravo mėlynais mozaikos gabaliukais.

 

 

Jo užsiėmimas yra linksminti publiką įvairiausiais triukais – į savo nosį kištis įjungtą perforatoriaus grąžtą, gerti įvairius keistus skysčius, išpumpuoti juos iš savo pilvo ir išgerti vėl. „Enigma“ taip pat muzikuoja.

 

Etienne‘as Dumontas: gyvas menas

 

Etienne‘as Dumontas yra meno ir kultūros kritikas, kuris rašo straipsnius vienam Ženevos laikraščiui. Šis vyras savo kūną yra padengęs labai įdomiomis ir originaliomis tatuiruotėmis.

 

 

Po savo oda jis taip pat turi kelis implantus, kurie atrodo tarsi ragai. Jo ausyse yra įstatyti 6 centimetrų žiedai. Jis savo tatuiruotes nešioja tarsi meną.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
gražka

Keisciausi? pasakyciau durniausi

Psichai

Nesveiki zmones,nebezino kaip isidirbineti,tokiems reiktu kreiptis pas psichiatra.

Raminta

apie visus juos jau buvau seniau girdėjus

Taip pat skaitykite