Sužvėrėję narkotikų prekeiviai (N-18)

Italijos policija sulaikė narkotikų prekeivių gauja, kuri platino narkotikus visame pasaulyje. Šiaurės Italijoje ir Romoje buvo suimti 75 asmenys. Tikriausiai nebūtų nieko išskirtinio jeigu ne barbariškas metodas, kurį naudojo ši gauja.

 

 

Monstrai, kaip juos apibūdino Italijos žiniasklaida, pripildydavo prezervatyvus narkotikais (dažniausiai heroinu ir kokainu) ir panaudodami jėgą, sukišdavo tokias kapsules į šunų skrandžius.

 

 

Paaiškėjo, kad po kiekvieno sėkmingo perėjimo per pasienio kontrolės punktą, bejausmiai narkotikų prekybininkai negailestingai žudydavo šunis ir išimdavo pripildytas narkotikais kapsules. Dažniausiai tokioms operacijoms buvo naudojami didelių veislių šunys kaip labradorai, rusų terjerus, dogus.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Platintojų žiaurumas ir barbariškumas pribloškė net visko mačiusius pareigūnus, tačiau ir visus Italijos piliečius kurie pareikalavo jiems mirties bausmės. Manoma, kad tokiu būdu buvo nužudyta nuo 200 iki 500 šunų.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lt133

šunų gaila, o žmonių ne? Kas per tvarka?

Zoe

Šunys kartais būna daug geresni negu žmonės….

Ezekiel

Alkoholikai tai ne tik žudo šunis, kates, bet ir žmones. Neseniai 3 žmonės mirtinai užbadė girtuokliai, užmušė keturių vaikų motina, patys vaikai geria iki mirtinos komos. Bet Lietuvoje įteisinta alkoholinė narkomanija.
O būtent dėl narkotikų kontrolės ir draudimo patiems piliečiams juos turėti atsiranda pranašumas mafijoms ir žiauriems nusikaltėliams.
Narkomanijos nesumažėjo, o kaip tik padaugėjo. Mažai kas nutuokia, kad kasdien vartojamas cukrus, kava ir tabakas irgi yra narkotikai be kuriu tikriausiai neapseitumėtę. Alkoholis tarp jų pats pavojingiausias net už heroiną.
Reikia imtis Portugalijos pavyzdžio legalizuoti visus narkotikus siekiant sumažinti narkomanija, deja valdžia jo tikriausiai nepriims, nes nepelningas jai.

Nijole Sungailiene

Gaila sunu,metodai tikrai ziaurus.Pelnas auksciau visko,bet tam visviena ateina kada nors galas.

to andrius čiakas

šūdo gabale tu jonanas ka cia kurva rasai nesamones. as tave pats pagaves kaip suni per puse perpjauciau ir apmyzciau

Svarstykles

Vienas ant vieno jo nepaimtum

hach

Humaniski sakyciau,vietoj to kad zmonems grustu i skrandzius, panaudojo gyvunus

Ishiki

Zudyt reik narkomanus

Ezekiel

Narkomanai nusipelnė mirti? Aš maniau, kad tai tik blogiausių atvejų sergantis žmonės, kuriems reikia pagalbos. Šunis ir žmones žūdė nusikaltėliai dileriai, kurie naudojasi tuom narkotikai uždrausti.
Beje narkotikais laikomi alkoholis, cigaretės, cukrus ir kava. Tai ką beveik visi nusipelnėme mirti?
Tegul legalizuoja visus narkotikus kaip Portugalijoje ir nebus nesąmonių

Aušra Kaminskienė

Manau už tokį žiaurumą turi būti ir atitinkamą bausmė,bet mirties bausmė per švelni,manau, kad geriausia būtų užkrėsti nepagydoma liga,kur reikia kentėti didelius skausmus ir paskirti iki gyvos galvos, kol nusimarins patys.

aa

Narkotiku dealeriai tarpusavyje aiskinasi, ten labai ziaurius metodus vienas kitiem naudoja…

Ezekiel

Valdžia bauskite už narkotikų kontrole, kuri palanki dileriams.

vikisx

ohoo stipriai pasakyta

Taip pat skaitykite