Iraną atakuoja milžiniškos žiurkės-mutantės

Irano sostinė Teheranas kovoja su miestą užplūdusiomis milžiniškomis, kaip vietos žinybų atstovai vadina, “genetiškai mutavusiomis” žiurkėmis. Kovoti su gigantiškų graužikų ordomis į gatves išsiųsti specialūs snaiperių daliniai.

 

Jų užduotis – išvalyti miestą nuo už katinus didesnių, po 5 kg sveriančių žiurkių, praneša “International Bussines Times”. Irano aplinkos specialistai mano, kad žiurkės galėjo mutuoti dėl radiacijos ar cheminio poveikio.

 

“Panašu, kad šie graužikai – genetiniai mutantai, – samprotauja profesorius Izmailas Kahramas (Ismail Kahram), Teherano miesto tarybos patarėjas aplinkosaugos klausimais. – Gali būti, kad jos mutavo dėl radiacijos ar cheminio poveikio.

 

Jos auga vis didesnės ir atrodo visai kitaip nei įprastos žiurkės. Tokie pokyčiai įvyksta tik per milijonus evoliucijos metų. O čia – kūno masės šuolis nuo 60 gramų iki 5 kilogramų! Už tokias žiurkes mažesnis ne vienas katinas.”

 

Žiurkės-mutantės laksto sostinės gatvėmis be jokios baimės, nes, kaip praneša vietos žiniasklaidos priemonės, katinai prisibijo pulti milžiniškus graužikus. Tradiciniai žiurknuodžiai mutančių neveikia.

 

Kad šie sutvėrimai nebesirodytų restoranų kiemeliuose ir nesiraustų po šiukšlių konteinerius, miesto žinybos įsteigė specialų snaiperių padalinį, kuris apginkluotas šaunamaisiais ginklais su infraraudonųjų spindulių optiniais taikikliais.

 

“Dienomis žiurkes mėginame nuodyti chemikalais, o snaiperiai darbuojasi naktimis, – aiškina aplinkosaugos skyriaus vadovas Mohamedas Hadis Heidarzadechas (Mohammad Hadi Heydarzadeh). – Karas su žiurkėmis vyksta 24 val. per parą, 7 dienas per savaitę.”

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nužudytų žiurkių kūnai sudeginami arba užkasami kalkėse. Teherano žinybos informuoja, kad iš viso nušautos 2 205 žiurkės, tačiau karo su didžiuliais graužikais galo toli gražu nematyti, todėl snaiperių dalinį planuojama padidinti iki 40 šaulių.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Xena

Oho baisus dalykas. Pas mane kaime kluone toki patys pacai laksto…ir nieko jie cia nemutave.

valdis

“Panašu, kad šie graužikai – genetiniai mutantai…” – keletą tokių vertėtų pagauti ir pasiūlyti zoologijos sodams.

yjd

Cia siaip rimtai ten snaiperiai naktim ziurkes sauso,ne vien sis portalas apie tai raso.siaubas!!

aa

net video negali idet… tai kaip galima patiket vien kazkokiom protingom rasliavom?

Taip pat skaitykite