Britės kūne gyvena daugiau nei 20 asmenybių

Nuo vadinamojo asmenybės susidvejinimo kenčiančios 51 metų britės Kim Noubl (Kim Noble) kūne iš tiesų gyvena ne dvi, o daugiau nei 20 skirtingų asmenybių.

 

Jos reguliariai keičia viena kitą ir valdo moters kūną, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

 

Nuo vadinamojo asmenybės susidvejinimo kenčiančios 51 metų britės Kim Noubl (Kim Noble) kūne iš tiesų gyvena ne dvi, o daugiau nei 20 skirtingų asmenybių, kurios reguliariai keičia viena kitą ir valdo moters kūną, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

 

Pati K. Noubl sako, kad iš tiesų ji nebeegzistuoja. „Visam išoriniam pasauliui aš tebesu Kim Noubl ir aš reaguosiu į tokį vardą. Tačiau tiesa yra ta, kad mano protas skilo į fragmentus dar prieš man pradedant kalbėti, ir dabar daug asmenybė viena kitą keičia“, – sakė pati Kim.

 

 

Pagrindinė kita Kim asmenybė – praktiška ir veikli Patricija (Patricia). Taip pat Ebė (Abi), kuri yra vieniša ir karštligiškai ieško meilės. Taip pat yra dukterį auginanti vieniša motina Bonė (Bonnie) ir arši katalikė Salomė (Salome). Kartais Kim kūną užvaldo mažas berniukas vardu Diabalas (Diabalus), kuris rašo tik lotyniškai, arba depresijos kamuojamas maždaug 20 metų Kenas (Ken).

 

Šia istorija tikrai sunku patikėti. Tačiau neįprastą Kim atvejį jau seniai tiria psichologai ir kiti medikai, kurie yra įsitikinę, kad ji neišsigalvoja ir tikrai yra kontroliuojama daugiau nei dvidešimties asmenybių.

 

„Man normalu, kai grįžtu iš parduotuvės su pilnais maišais pirkinių, kurių man nereikėjo. Arba atsidaryti drabužių spinta ir pamatyti draugybę daiktų, kurių nepirkau. Arba priimti atvežtą picą, kurios neužsisakiau“, – pasakojo Kim.

 

Inf. šaltinis: londonozinios.com

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai

Kokia baidyle!!
Pagal ja turbut ir sukure filma SKILIMAS… ARBA JI MEGDZIOJA FILMA.. CHA CHA KHE

H

O ka daryt kai žudikas manjakas ar prostitute islenda

Damn...

OMGF… Ziaurokai….

James Heller

Panasei kaip ant prototype , nes zmones vieno zmogaus kune ir gali pasikeist :DDDD

Mažas

dar ir 20 pabaisu trbut nes veidelis gasdinantis :||||

aiskumas

Logiska kad asmenybes is praeitu gyvenimu islenda kitokio paaskinimo logiskesnio ir nesurasi ,kaip tada tos asmenybes susikuria..

Ezekiel

Karlas Jungas teigia, kad žmogus susideda iš daugybės asmenybių ir prilygina juos kaip atspindžius susidarančius nuo padalintų gyvsidabio kamuoliukų. Šios būtybės, archetipai pasirodo sapnuose ar dar kaip mano Terence Mckenna pakitusioje sąmonės būsenoje pvz, apsvaigus nuo DMT.
Kažkaip tos būtybės iškyla iš pąsamonės į sąmonės paviršių tai dėl to ir matomi tokie rezultatai.

experte

cia tik paprasciausias dvasiu apsedimas ir viskas

Blogas

Psyhine liga tau dvasiu apsedimas………………………….Butu daugiau tokiu zmoniu mes dar viduramzuose gyventume.

martyr

kaip dukrai sunku kasdien.. dar kai su mama retai matos. kas kiek jai asmenybė keičiasi įdomu,būtų nemalonu,kalba su mama ir kenas ar diablas ateina staiga

savizudis

reike zudytis nieko cia nebus :D

Taip pat skaitykite