Pentagramos ritualas

Tai yra apsauginis ritualas, kuris yra patikrintas daugybės magų. Prieš toliau žengiant patariama jį išmokti atmintinai ir praktikuotis bent 1 kartą į dieną. Šio ritualo metu, praktikuotojas „įžengia“ į dievų šventyklą, todėl į patį ritualą privalu žvelgti su pagarba.

 

Pasiruošimas

 

Nuraminti protą, kelias minutes pamedituoti arba tiesiog pabūti atsipalaidavusiam. Nusiteikti labai rimtai, su pagarba, arba su meilę ženkti toliau. Nusiteikimas yra labai svarbu.
Kabalistinis kryžius.

 

Atsistoti kūnu į rytus. Rankos prie šonų, kūnas atpalaiduotas. Įsivaizduoti baltą akinančią šviesą iš viršaus(iš begalybės) nusileidžiančią ir suformuojančią sferą virš galvos. Pakelti dešinę ranką, sugniauštą į kumštį su ištiestu smilium, į viršų, „įbesti“ smilių š šviesos sferą ir tempti ją žemyn. Su smiliu paliesti kaktos vidurį ir ištarti jėgos žodį „A-TA“.

 

Toliau tempti su smiliu tą šviesos sfera pro visą kūną žemyn. Kai kumštis su ištiestu smilium rodo žemyn ir uždengia klyną, šviesa keliauja žemyn i amžinybę. Vibruot „mal-kūt“. Paliesti smiliumi savo dešinį petį, įsivaizduot, kad visu kūnu teka balta šviesa. Ir iš širdies ploto ji šauna pro dešinį petį į amžinybę. Vibruot „Vi-G‘bū-Rą“. Tą patį padaryti su kaire puse, vibruot „Vi-G‘dū-La“. Suglaust delnus priešais krūtinė. Vibruojant „Li-O-Lam“ jausti ausinę šviesą krūtinėj. Ir vibruot „A-Men“.
Pentagramų braižymas.

 

Į Rytus nubraižyti pentagramą. Pradedant kairės pusės apačia, tęsiant į viršų….užbaigiant ten pat kur ir pradžia. Pentagrama yra ryškiai mėlynos spalvos, tokios kaip elektra. Nubraižius, pakelt abu kumščius su smiliais rodančiais į priekį prie ausų. Jų neliečiant. Įkvėpti pro nosį, taip traukiant iš visos visatos baltą dvasinę šviesą pro savo kūną į žemės (paletos) centrą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tada abi rankas nukreipti į pentagamos centrą, žengiant žingsnį kaire koja. Tuo pat metu vibruoti „Jad-Hė-Vau-Hė“ matant tą pačią įtrauktą energiją sugryštant ir šaunant tiesiai pro rankas ir pentagramos centrą į amžinybę. Sugrąžinti rankas prie ausų tuo pat metu grąžinant kairę koją į vietą. Kairę ranką nuleisti prie šono, su dešinės smilium įbesti i pentagramos centrą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nubrėžti baltą liniją iki pietų. Pietuose tokiu pat principu nubraižyti pentagramą, tik šį kartą vibruojant „A-DO-NAI“. Pakartoti ta patį Vakaruose: „E-He-Hy-Je“ ir Šiaurėje: „A-GLA“. Nubrėšti liniją iki rytų, taip suformuojant apsauginį ratą.

 

Arkangelų iškvietimas

 

Atsisukus į rytus išskiesti rankas į šonus taip kūnu suformuojant kryžių. Sakyti: „priešais mane : RA-FAI-EL, už manęs : GAB-RAI-EL, mano dešinėje: MI-CHAI-EL, mano kairėje : O-RY-EL“. Pamėginti juos pamatyti, ir tvirtai žinoti, jog jie čia yra. Kairę koją žengti į kairį šoną ir matant dar vieną pentagramą aplink kūną sakyti: „ Aplink mane liepsnoja penagrama“ , matan širdies plote vidurį esančią auksinę heksagramą sakyti: „Manyje šviečia šešiakampė žvaigždė“.

 

Pakartoti kabalistinį kryžių ir baigta.

 

Dabar tu esi apsaugotas Dievo (vyro ir moters viename), bei Arkangelų. Visos dvasios kurios buvo aplink yra „išvarytos“. Šį ritualą patartina padaryti pieš ir po „rimtesnių“ maginių praktikų. Naudojant kasdien jis stiprina aurą ir pripildo žmogų dvasinės šviesos.

 

Hebrajiškų žodžių reikšmė:

 

ATA – Tavo (kreipinys į Dievą);
Malkūt – Karalystė (Žemė);
ViG‘būRa – Ir galia;
ViG‘dūLa – Ir šlovė;
LI-O-LAM – Per amžius; Amen – amen
Jad-He-Vau-He – Dievo vardas;
Adonay – Mano viešpats;
Ehehyje – Aš esu;
Gy-Būr – Galia.
Rytai – Oras, geltona; Pietūs – Ugnis, raudona; Vakarai – Vanduo, mėlyna; Šiaurė – Žemė, ruda su žalia.

 

Straipsnio autorius: Kaduceus

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Atsiputes

Enough Internet for today….

deivis

nu tos pentagramos turi tam tikra esme ir energija jos nera is pirsto lauztos tai gan magiskas zenklas

Sephriel

lesser banish ritaul of pentagram.Origanalus dalykas(ta prasme tikrai naudojamas ir ne koks tai hario poterio fenomenas).Daznai propaguojamas/reklamuojamas thelemetu,kas lietuvoje atitkmuo butu Ordo Templi Orientis.Praktikaves nesu,bet ir nieko setonisko neizvelgiu.Kaip ir motyvacijos praktikuot.Dangstymasis ritalais/amuletais/talismanais,apsaugom,na zodziu buvimas energijos kanalu bet ne jos saltiniu manes nedomina nedomino ir nedomins.Nes jeigu nespidiluoji to is saves tai kas bus tada kai atims is taves visus tavo tuos ritalus amuletus talismanus,angelus sargus ir t.t.Busi suvalgtas pusryciams :)

edgaras

serialu itaka.

opc

A-RI-EL!!!

Geras

As irgi galiu pasiulyti rituala, juo naudodamsis galesi pamatyti ir issikviesti visus dievus, arkangelus, drakonus, velnius ir t.t
1. Susisuki ir surukai kaseka, bongas taipat tinka.
2. Suvalgai pora LSD tableciu ir suvartokite pora g kokaino.
3. Jei dar dievu nematai susileisk heroino.
Rituala kartokite 2-3 kartus per diena.

428

Gražus vertimas :) Tik man pačiam priimtinesnis yra Ozirio variantas kartu su N.O.X

enoch

Kaduceus jau parodei ka gali tavo tos magijos gal jau nebereik..

Žuvėdra

Šėtono magija ne kitaip…ir ta šešiakampė žvaigždė…briedas kažkoks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

As

Žuvėdra siap pentagrama yra apsaugos simbolis, ir prie ko cia sesekampe zvaigzde?

as

pievos kazkokios… as tiek nesurukysiu, kad arkangelus pamatyciau…

Taip pat skaitykite