Sužinokite kas buvote praeitame savo gyvenime

Ko gero, daugeliui iš mūsų yra tekę pokalbyje išgirsti pašnekovą rimtu veidu sakant: „Praeitame gyvenime buvau…“.
 
Kalbos apie reinkarnaciją, žiniasklaida mirganti „reportažais“ iš praeitų gyvenimų, meniniai filmai, kuriuose herojai prisimena kažin kelintąjį savo gyvenimą yra tapę įprastu mūsų kasdienybės reiškiniu.
 
Siūlome Jums galimybę pagal savo gimimo metus, sužinoti, kas, kur ir kada buvote praėjusiame gyvenime.

 

Įrašykite žemiau savo gimimo metus. Pvz. jeigu esate gimę 1990 metais, sausio 5 dieną, rašykite: 1990 (gimimo metai), 1 (gimimo mėnuo), 5 (gimimo diena).

 

Gimimo metai: Gimimo mėnuo: Gimimo diena:

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!


 

Susiję straipsniai:

 

• Reinkarnacija – gyvenimo pamokos?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

• Gyvenimas iki gyvenimo

 

• Karma ir reinkarnacija

 

• Reinkarnacijos teorija

 

• Reinkarnacija – gyvenimas po gyvenimo?

Rekomenduojami video:


2500
72 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Akakaa

Nieko nerodo

Stebetoja

Man ir

Lukošiukas

Jo Vienintelis kelias prisiminti pačiam tada sužinosi kaip buvo ištikrųjų o prisiminena įvairiai atvykdami į tą vietą kur gyveno ir gali kad čia gyveno, arba save laikai siela tai tikrai po tam tikro atsiminsi , o ne kūnu. Tą bent jau esu skaitęs

Irena

Didesnės nesamonės sunku rast paskaityt kaip, kad čia rašo. Tuo tikintys įrašykit kokį 10 kartų bet kokias datas ir pamatysit kaip kartosis ir metai kada gimėt ir charakteristikos. Vaikų žaidimai tik.

suopis

Žmonės sukūrė šį pasaulį-materiją… Atėjom čia turėdami tikslą… Bet jį pamiršome! Dabar klaidžiojame ir ieškome to ką užmiršome…

nesvarbu

Na atvirai galiu pasakyti kad aš visiškai nieko neprisimenu rašo kad buvau moteris ir kad maždaug gyvenau 1200 m nors ir dabar esu moteris tikrai ne visi žmones atsimena tai kas jie tokie yra buve nes aš tai pavyzdžiu nieko neprisimenu visai.

Pyktis.

Kokie dar praeiti gyvenimai???? Jums su galva negerai…yra tik tas vienintelis gyvenimas kuri turit dabar. Nera jokiu buvusiu. Bus tik busimas anapusinis. O ne kazkokios reinkarnacijos ir pan meslas. Kokie jus patiklus….kaip galima tiket tokiom nesamonem???? Jei mes vis reinkarnuojames tai kodel zmoniu skaicius vis dideja,kaip teigia tam tikros institucijos. Buvo kazkada senai keli ir tipo iki keliu milijardu dakilom (siuo metu,kaip teigia apie 7.5mlrd) Ir kas is to jei tai butu tiesa ir jei,kaip teigiama apie tai atsimena tik vienetai? Juk gaves ta antra sansa galbut padarysi dar didesniu klaidu. Ir poto vel ir vel ir vel ir taip… Skaityti daugiau »

jan

Nereikia pykti. Niekas nežino buvo ar nebuvo tie gyvenimai. -Visa tai yra nuo mūsų paslėpta- mes taip pat nežinome ar bus tas kitas gyvenimas? Nes pagal jūsų chipotezę – žmonių skaičius vis didėja – tad iš kur tiek tų nemirtingų sielų.? Negi ir sielos dauginasi didžiuliu pagreičiu? Aš nustojau gilintis, nes tai neturi nei pradžios nei pabaigos. VISAGALIS nenori mums išduoti visatos didybės paslapties, nes mes dar tam nesame subrende. Ir jums patarčiau nelysti ten nesate kviečiami…….

suopis

Žmonės sukūrė šį pasaulį-materiją… Atėjom čia turėdami tikslą… Bet jį pamiršome! Dabar klaidžiojame ir ieškome to ką užmiršome…

Mang

As visiskai sutinku. As pati jauciu, kad buvau toksai zmogus, kaip mane apibudina :)

kristina

Labai gerai pataike zmoniu charakteristikas. Tik del vieno punkto gal nelabai sutikciau, bet del visu kitu kaip pirstu i aki.

nesvarbu

Nesamone parašiau kada buvau gimusi ir nesamones rašo nieko neprisimenu

Ahaya

Tai jei gyvenai pries kokius 2000 m. tai normalu

Jovita66

Gal šiek tiek ir panašu…

Taip pat skaitykite