Abdukcija arba pagrobimo anatomija

Kas gi yra abdukcija? Šis žodis kyla nuo angliško žodžio „abdukt“ – „pagrobti“. Ufologijoje šiuo terminu, „abdukcija“, vadinami žmonių pagrobimai paimant juos į NSO vidų. Paprastai abdukcija vyksta be grobiamojo sutikimo, t. y. prieš jo valią, bet nenaudojant fizinės jėgos. Paprastai tai vyksta tarsi transo metu, žmogus pats įžengia į NSO.

 

Nors liudijimuose neretai pasitaiko atvejų kai žmonių atsiklausiama ar jie norėtų būti paskraidinti „skraidančia lėkšte“. Tačiau pastrieji atvejai reti ir paprastai apsiriboja aštuntu – devintu XX a. dešimtmečiu. Dažniausia abdukcija vyksta prieš žmogaus valią, ar jam net nežinant apie tai.

 

Čia galima išskirti du abdukcijos tipus: pagrobimas be sugrįžimo (absoliuti abdukcija) ir pagrobimas su sugrąžinimu, dar vadinamas rotacine abdukcija.

 

Pirmojo tipo pagrobimams apibrėžti, ufologai kelia hipotezę, jog žmonės grobiami su kokiu nors tikslu (pvz. moksliniams tyrimams ar kitų planetų apgyvendinimui). Tokie pagrobtieji negrįžta atgal į žemę. Čia žinoma neretai pasitelkiama statistika apie be žinios dingusius žmones kurie taip ir neatrandami. O tokių žmonių kasmet dingsta ne vienas tūkstantis. Vien tokiose šalyse kaip Belgija, Prancūzija, Anglija ar Italija be žinios kasmet dingsta nuo 5 iki 20 tūkstančių žmonių. Ufologai žinoma yra linkę didžiąją dalį tokių dingimų priskirti absoliučios abdukcijos atvejams.

 

Absoliučiai abdukcijai, jei tikėsime vieno žymiausio ufologo, Budd’o Hopkins’o darbais, žmonės atrenkami jau nuo pat ankstyvos vaikystės. Apie žmonių tyrinėjimą nuo pat vaikystės, galima paskaityti ir lietuvių kalba išleistoje B. Hopkins’o knygoje „Liudytojų akimis“ (Witnessed). Tai be galo jaudinanti ir bauginanti istorija, su išsamiais pagrobimo aprašymais ir aukos išgyvenimais. B. Hopkins’o nuomone, tokie abdukcijos atvejai paprastai prasideda nuo 3 – 4 metų amžiaus, kada iš vaiko paimami pirmieji biologiniai mėginiai, nors jis neatmeta galimybės jog stebėjimai prasideda dar esant motinos įsčiose.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vėliau abdukcijos metu vyksta genetiniai eksperimentai. Paprastai atsiminimai apie pagrobimą lieka tik pasąmonėje ir atgaminami tik regresinės hipnozės metu, nors pasitaiko atvejų jog žmogus vienokiom ar kitokiom aplinkybėm nulėmus, staiga prisimena buvusius pagrobimus. B. Hopkins’as mano jog dauguma sveikatos sutrikimų, ypač psichikos sutrikimų, galima būtų paaiškinti abdukcijos poveikiu. Čia jis įžvelgia padažnėjusius depresijos atvejus visuomenėje. B. Hopkins’as mano, jog nors NSO regėtojų bumas jau praėjo, tačiau ufonautų veikla nenutrūko, bet dar labiau suaktyvėjo ir dabar vykdoma visiškai slaptai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Rotacinė abdukcija dažnai būna vienkartinė. Lietuvoje toks atvejis galėtų būti maždaug 1990 metais nuskambėjusi kunigo Bronislovo pagrobimo istorija (plačiau apie tai skaitykite K. Paulausko knygoje „Kunigo Bronislovo kosminė odisėja“). Tokios abdukcijos atveju, žmogus pagrobiamas įvairiais tikslais. Dažniausiai žinoma būna minimi mediciniaių tyrimų atvejai. Retai kada būna minimi kitų planetų aplankymai, kaip kad kunigo Bronislovo atveju. Tačiau ufologai vis tik laikosi nuomonės jog tai tam tikros žmonių grupės kontrolė iš ufonautų pusės.

 

Roper’io grupės, besispecializuojančios abdukcijos atvejuose, padarytoje apklausoje JAV, įvairiose jos valstijose, nuo 8% iki 18 % respondentų teigė, kad bent kartą buvo pagrobti. Žinoma čia reikėtų atmesti įvairiais psichiniais sutrikimais sergančių respondentų parodymus, dėl ko skaičius ženkliai sumažėtų, tačiau negalima atmesti ir tų kurie sumelavo aplausoje, nenorėdami dalintis šiais intymiais prisiminimais. Bet kuriuo atveju, ufologai mano, kad rotacinė abdukcija gana dažnas reiškinys pasaulyje.

 

Įdomu tai jog rotacinės abdukcijos atvejai dažniausiai vyksta miegamuosiuose. Žmonės grobiami tiesiai iš lovų. Dalis ufologų mano, kad didžioji dalis šių pagrobimų gali būti paaiškinta miego paralyžiumi. Miego paralyžiaus metu žmogus būna pabudęs, bet jo motorinės funkcijos dar neįsijungusios. Jo metu galimas kažkieno buvimo šalia pojūtis, kūno sukaustymas, haliucinacijos. Lietuvių mitologijoje tai vadinama Slogučio atėjimu.

 

Bet kuriuo atveju, dažniausiai, abdukcija vyksta pilnai pavergiant žmogaus sąmonę ir valią.
Ufonautai grobiantys žmones, ufologijoje vadinami „abduktoriais“. Dažniausiai minimi ateiviai kuriuos ufologai vadina „pilkaisiais“, jiems priskiriama daugiausia abdukcijos atvejų. Kitoms ateivių rasėms (šiauriečiams, reptilijoms, goblinams ir kt.) abdukcijos atvejų priskiriama daug mažiau arba išvis nepasitaiko.

 

Kokie gi yra abdukcijos požymiai?

 

Nežinai iš kur atsirandantys randai. Dažnai žmonės pastebi randus ant savo kūno, bet nežino iš kur jie atsirado. Tokie randai paprastai atsiranda per vieną naktį. Jie būna labai ryškūs, kartais skausmingi. Kartais turi kokią nors ypatingą formą, pavyzdžiui trikampio ar kryžiaus. Kartais tokie randai ilgainiui dingsta. Ufologai užsiimantys regresine hipnoze, dažnai išgirsta pasakojimus kaip randai atsirado, ateivių vykdytų, medicininių tyrimų pasėkoje.

 

Dingęs laikas. Abdukcijos atveju dažnai laikinai sustoja laikrodis. Žmogus tiesiog pastebi jog jo laikrodis vėluoja kokia valanda, tačiau nepamena kur tą valandą praleido. Pasitaiko atvejų kada ištisos grupės, kuri numanomai buvo pagrobta, laikrodžiai atsilieka vienodą laiko tarpą. Žinoma, tai nereiškia jog kas kart kai pamatoste vėluojantį savo laikrodį, buvote pagrobtas. Tačiau tokie atvejai gana dažnai aprašomi ufologinėje literatūroje.

 

Kartais pagrobtieji savo kūnuose randa vadinamųjų „implantų“. Tai paprastai būna neaišku kaip į organizmą patekę metalo gabaliukai, nors kartais pasitaiko jų ir iš kitokių medžiagų. Paprastai medžiagos iš kurių pagaminti implantai būna retos, bet randamos žemėje. Tai gana įdomus reiškinys, nes šie implantai atsiranda kūne be jokios aiškios įėjimo vietos. Auka tiesiog randa sukietėjimą po oda ir vėliau daktaras ištraukia iš tos vietos implantą. Dažniausiai implantai randami viršutinėse galūnėse, už akių arba nosies ertmėje. Anot sąmokslo teorijų implantų tikslas yra sekti žmones ir pranešinėti jų dislokacijos vietą ufonautams. Kai kada teigiama jog jie padeda kontroliuoti pagrobtųjų gyvenimus.

 

Kraujas ant pagalvės. Tai taip pat vienas iš požymių jog patyrėte abdukciją. Žinoma, kraujas ant pagalvės gali atsirasti dėl labai natūralių priežasčių, tačiau ufologai išskiria šį požymį kaip vieną iš galimų.

 

Netikėtai atsiradusi klounų ir ateivių baimė. Jei žmogus buvo pagrobtas jis pasąmoningai gali pradėti bijoti ateivių. Bet koks filmas su pilkaisiais kels jiems siaubą. Pasąmonė iš klouno pieš baisų pilkoj paveikslą, greičiausiai dėl nenatūraliai padidintų klouno akių, kurios primena pilkojo akis.

 

Lengvas pasidavimas hipnozei. Kadangi kaip buvo kalbėta, abdukcijos atveju pavergiama žmogaus valia ir sąmonė, jis ko gero patiria savotišką hipnozę, tad vėliau bandant jį hipnotizuoti jis gana lengvai jai pasiduos.

 

Straipsnio autorius: Gabrielius E. Klimenka, paragraf 78

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
mhm

aha, ir man taip daznai buna .. taip pat as pastebejau ant savo kairio peties toki kaip subadyta balta trikampi .

sukilelis

kruvina pagalve? tai gal is nosies bego kraujas, asile? ;D

Vo cia tai geras

As ir taip manau

eurocool

Siandien atsikeliau ryte kai atsikeliau ir po kiek laiko (gal po 30min.) pastebejau kad yra trys ibrezimai atrodantys lyg katino salia ir virs rankos plastakos. Esu 101% tikras kad ju tu ibrezimu neturejau, plius neturiu jokiu katinu :D . Taigi man ta zyme nedingsta, vis lieka ryski ir nenori uzgyti taip greitai lyg kitos zaizdos.

martin

neismanelei daugiau pasidomekit ufo o ne paskaite straipsnuka lietuwiu kalba ir waidinti as zinau wiska as karalius

LT

Asiliuk, rašyt išmok :)

bitute

Na visko gali buti :)

bitute

Ir man panasiai nutiko.Nakyi nuejau miegoti,o is ryto pabudusi pajutau jog skauda ranka,netoli tos vietos kur vaikystes skiepai,radau demele apvalia,lyg nudeginta,Jau kokie 4men kaip randas yra,taciau kaip jis ten kai miegojau atsirado nesuprantu:)

Vytautas

Atėjo ir išsiėmė savo prietaisus ir paliko dėmes :-)

martin

zmones buwo sukurti kaip wergai kad nudirbtu darbus anunakiams zmonija ir dabar yra uzgrobta nes zmogus kad gywentu turi sunkiai dirbti o pinigus zemeje prilipde orioniečiai todel buwo nubausti pleiadieciu

Vytautas

Žmonės yra dievų vaikai. Ateis laikas ir patys tapsime dievais tėvais. Toks vystymasis. O vergais-kaliniais mus padarė kitos civilizacijos. Prie viso to dar mus paklonavo. Bet dabar esam laisvi. Su laiku viskas pasikeis į gerą.

martin

as zinau is kur ufo.lt

martin

matyt pas tawe toj nosi senas spuogas riebalinis o zandikauli skaudejo nes gawai y pazaune:)

Vytautas

Aš pats švarus tuo atžvilgiu. Nedalyvavau jokiose ateivių bandomųjų pelių programose.

martyr

Vytautas. iš kur informaciją gavęs tokią?

Vytautas

Savotiškai ezoteriniu būdu teko dalyvauti procese, o veliau labai žemiškai pusę metų stebėti dingusią naują info apie nso. Proceso metu teko bendrauti su žmonėmis turinčiais ateivių implantus. Su jais vyko įdomūs dalykai.

Taip pat skaitykite