Tibeto vienuolis pataria, kaip išgyventi per pasaulio

Visai nedaug laiko beliko iki vadinamosios pasaulio pabaigos, kurią senovės majai esą numatė savo kalendoriuje. Astrologai ir aiškiaregiai rimtai aptarinėja, kaip atrodys būsimoji apokalipsė. Tačiau rimti mokslininkai ragina netikėti jų prognozėmis. Jie įsitikinę, kad tokią informaciją reikia tiesiog ignoruoti.

 

Vis dėlto kai kurie žmonės, įtikėję niūriomis prognozėmis, rūpinasi, kaip išgyventi. Vieni numatę iš miestų išvykti į kaimus ir ten ilgam įsikurti. Kiti kaupia būtiniausius daiktus ir maistą. Pasigirdo kalbų, kad, pavyzdžiui, rusų turtuoliai ir jiems artimi žmonės Rusijos glūdumoje ir Kaukazo regione statosi bunkerius, kuriuose tikisi pralaukti sukrėtimus. Ir taip esą elgiasi visų didžiausių valstybių valdžia. Esą jau 60-mt metų jie žino apie žmonijai gresiančią katasatrofą, tačiau paprastiems mirtingiesiems nieko nesako.

 

Internete atsidarė specialios parduotuvės, siūlančios… išsigelbėjimui nuo katastrofos reikalingas prekes, raginama burtis į norinčiųjų išlikti klubus. Beje, labai dažnai, susidomėjus straipsniu apie esą mūsų laukiančią pasaulio pabaigą ir spragtelejus ant jo „pelyte“, pasirodo komercinė reklama… Ar gali būti, kad pasaulio pabaiga – prekybininkų išmonė?

 

Situacijos tampa netgi kuriozinėmis. Neseniai vieno Latvijos festivalio organizatoriai apdraudė tą dieną numatytą savo renginį ir tikisi gauti kompensaciją nelaimės atveju. Priežastį draudimo bendrovei jie nurodė štai tokią: „dėl laikino kosminės erdvės pažeidimo, dėl kurio galima patekti į paralelinius pasaulius.“

 

Nepaisant skepsio, internete neseniai nuskambėjo Tibeto vienuolio pranašystė, kurioje jis teigia, kad didžiulės katastrofos galimybė – gana didelė. Vien jau dėl to, kad šių metų gruodžio pabaigoje visos Saulės sistemos planetos išsirikiuos į vieną eilę, o tai – unikalus atvejis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„2012.12.21 visos planetos pateks į Nulinę energijos juostą. Tai – ypatinga erdvės būsena, kuriai esant gęsta bet kokia energija. Tos dienos rytą pasaulį apgaubs visiška tamsa ir tyla. Atsijungs elektra ir dujos. Retsykiais tamsą perskros šviesos blyksniai, prasidės šviesos ir šešėlių žaismas. Kartais ims atrodyti, kad vaikšto kažkokios figūros – tarsi numirėliai iš kapų prisikėlę. Žemę retsykiais purtys nesmarkūs drebėjimai. Kai kurie pastatai gali sugriūti,“ – perspėja Tibeto vienuolis, vadinamas Šambalos orakulu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ir iškart priduria – tačiau smarkiai baimintis nereikia. Mat kataklizmai tęsis tik dvi savaites, tiesa, jų atgarsiai jausis keletą mėnesių – iki 2013 metų vasario pabaigos. Kovo pradžioje gyvenimas esą sugrįš į įprastas vėžes.

 

Norint išgyventi katastrofą, orakulas pataria pasiimti dokumentus ir šiltus daiktus ir, artėjant lemtingai dienai, pasistengti išvažiuoti į kaimo vietovę. Iš anksto pasirūpinti žvakėmis, malkomis, produktais ir geriamu vandeniu ir laikytis draugėje. Būtina sekti naminių gyvulių elgesį, geriausia – katino. Vadovaudamasis savo instinktais jis parodys pavyzdį, kaip elgtis ekstremalioje situacijoje.

 

Televizija, radijo ir telefono ryšys neveiks. Miestuose pasilikusiems žmonėms patariama langus uždengti žaliuzėmis, nežiūrėti pro juos, nesibaiminti garsų, neiti į gatvę, o jeigu prireiks, neiti toli, nes galima pasiklysti erdvėje ir negrįžti. „Geriausia medituoti ir melstis,“ – priduria lama.

 

Kataklizmai truks iki 2013 vasario 7 dienos. Paskui pamažu atsistatys ryšiai, elektros energijos tiekimas. Tačiau nušvitus saulei ir atsiradus ryšiui neskubėti eiti į gatves, grįžti į miestus, geriau dar pusmetį likti gamtoje.

 

„Šie įvykiai visiškai pakeis žmonių pasaulėžiūrą, – sako orakulas. – Jie atsigręš į dvasinius dalykus. Išsivysčiusiose ir besivystančiose šalyse suklestės dvasiniai mokymai, sveikatos ir asmenybės vystymo sistemos. Tai taps svarbiausia ateities žmonijos vystymosi priežastimi,“ – įsitikinęs lama.

 

Vis dėlto rimti mokslininkai teigia, kad jokios apokalipsės nebus. „Naujausi duomenys liudija, kad senovės majai jokios apokalipsės nenumatė,“ – primena Centrinės Amerikos mokslinių tyrimų instituto direktorius Marcello Canuto.

 

Daugelis majų kultūros tyrinėtojų teigia, kad majų civilizacija, jeigu ji šiandieną egzistuotų, jau būtų sukūrusi naują kalendorių. Archeologai tropinių miškų glūdumoje netgi rado rimtų įrodymų – tekstus, kuriuose senovės majai mini vėlesnes datas, nei 2012 12 21.

 

Garsaus rusų archeologo Valerijaus Guliajevo teigimu, šių metų pabaigoje pasaulio pabaigos nebus. Tiesiog prasidės naujas civilizacijos vystymosi etapas. Taigi mūsų laukia ne pasaulio pabaiga, o naujos eros pradžia!

 

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ruta

Na stai,pasaulio pabaiga atejo ir praejo.Ir kaip BIBLIJOJ rasoma -tik vienas Dievas tezino musu paskutiniosios valanda ir diena.

nuomonė

Sakyčiau, kad žmonės labai naivūs. Daugelis iš jų vis dar nesupranta kaip jie susiję su Žeme, kas iš tikrųjų vyksta su jais, su pasauliu. Aš patarčiau ne bunkeriais rūpintis, bet medituoti, kelti save, augti dvasiškai.

matas

nu pasaulio pabaigos tikrai nebus ne reikia labai didelios jegos kad ji susprogtu.bet siap tai gali gresti zmonyjos isnikimas.:(

jo

butina pasiruosti ,nors ir kokie esat skeptikai

edgaras

kodel skeptikai? tu man lygiai toks pats skeptikas nes tiki tuom ko nebus:)

Nesvarbu

Kaip tik pradejo pasakot apie pasaulio pabaiga taip ir atsirado visokie vienuoliai aiskiariagiai ir t.t taip manau kad jie nori isgarset tiesiog :D nes jeigu pasitvirtintu kad jie buvo teisus iskarto kiltu skandalas ir taptu zinomi gal jie siekia kokiu turistu ar velniai zino kuo xD

edgaras

kol gyvuos zmonija tol ir bus visokiu ale pranasu.zmonija nuo tu pranasysciu jau senai turejo isnykti,sulaukti paskutinio teismo dienos,pereiti i auksteni dvasingumo lygi.bet kaip viskas teka savo vaga taip ir tekes.

dvasia

Kalba eina ne apie PASAULIO PABAIGĄ, o apie fatališkus dalykus, kurie GALI labai pakeisti mūsų esamą pasaulį.
Yra pasakyta-“Daug bus pranašų, bet ne visi jie tikri. “. Taigi tai taikytina ir visiems “įgaliotiesiems” neaišku Kieno ir kokiu tikslu.
O kas čia pas jus ką eskaluoja? Gal jau bunkerius verčia kastis, ar tik dalinasi informacija???

Inkognito

Esu įgaliotas kompetetingai pareikšti kad jokios pasaulio pabaigos gruodžio 21 dieną tikrai nebus,neramumus ir nelaimes sau galite prisišaukti tik patys eskaluodami šią fiks idėją…Taip kad nurimkite ir pagalvokite, kad teks kažką valgyti ir kažkur gyventi ir po gruodžio 21 dienos, ta diena jūsų problemos niekur nedings…

heinas

mažiau jūs čia trieskit

Taip pat skaitykite