Muzikos galia: britė gali atsimerkti tik tada, kai dainuoja

Moira Gleed turėjo išeiti iš darbo, nes dėl ligos jos akių vokai nevalingai užsimerkdavo.

 

Tačiau moteris atrado būdą, kaip įveikti židininės distonijos priepuolius. Tas būdas – tai dainavimas. Kartą per vieną choro repeticiją ji suprato: reikia dainuoti, kad galėtų atmerkti akis.

 

„Mano akys dažnai parausdavo ir imdavo perštėti. Pradėjau justi, kad akys nevalingai užsimerkia. Atmerkti akis galėdavau tik naudodamasi pirštais. Buvo siaubinga. Turėjau mesti karjeros patarėjos darbą, nes negalėjau vairuoti. Jaučiausi labai sutrikusi.

 

Tačiau vieną dieną, per choro repeticiją dainavau iš visos širdies ir supratau, kad galiu matyti dirigentą. Mano akys atsimerkė! Nepakartojamas jausmas!”, – pasakojo M. Gleed, rašo mirror.co.uk.

 

Šiaurės Velse gyvenančiai moteriai kas 10 dienų leidžiamos botokso, atpalaiduojančio raumenis, injekcijos, tačiau šis gydymo būdas gerų rezultatų neduoda.

 

„Viskas prasidėjo, kai pajutau, kad akys tapo nepaprastai jautrios šviesai. Iš pradžių nekreipiau dėmesio, tačiau ilgainiui akys tapo labai sausos ir perštinčios. Akių gydytojas nustatė uždegimą, tačiau paskirti vaistai nepadėjo.

 

Ėjau pas įvairius gydytojus, tačiau priežasties rasti nepavyko. Kai nedainuoju, atrodo, kad į akis būtų pripilta smėlio. Manau, kad mano atvejis nėra įprastas. Akys vėl užsimerkia, kai tik nustoju dainuoti arba grojama pianino partija. Kai vėl uždainuoju, akys vėl atsimerkia”, – apie neįprastą atvejį pasakojo moteris.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
RoxiO

Tikėjimas gali padaryti bet ką. ;)

Taip pat skaitykite