„Curiosity“ Marse rado plastiko gabalėlį?

Gyvybės pėdsakų Marse ieškoti išsiųstas robotas „Curiosity“ praėjusią savaitę užfiksavo įtarimą keliantį objektą. Paslaptingasis Marso paviršiuje aptiktas objektas, ne juokais nustebino NASA mokslininkus.

 

 

Spalio 7 dieną padarytoje nuotraukoje matomas nedidelis šviesus objektas apie 1,3 cm ilgio, praneša NASA. Jis buvo pastebėtas renkant grunto mėginius. JAV specialistai nusprendė kuriam laikui atidėti šiuos darbus ir atidžiau išstudijuoti įtartiną objektą. Vietoj to, kad rinktų naujus mėginius, „Curiosity“ buvo priverstas siųsti naujų, dar detalesnių keistojo objekto nuotraukų.

 

NASA specialistai mano, kad „Curiosity“ Marse prišiukšlino leisdamasis. Tačiau tai tik mokslininku spėlionės. Todėl sąmokslo teorijų gerbėjams kol kas niekas netrukdo tikėti, jog ši polietileno skiautelė kilusi tikrai ne iš Žemės.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Fail

toks trumpas straipsnis?????

Hekate

Jeigu čia ne žemiečiai. Tada jėga ne vien mes šiukšlintojai ;DD

nesvarbu

tikiuos negausiu baudos uz siusklinima :D :D

Marsietis

Po galais, draugai neišsiduokime!!

mileena

nenuostabu. juk zmones ten bande sodinti medi. beje medis, kuri zmones sodino kad suzinotu ar visgi imanoma ten gyvybe, pragyveno ten beveik puse metu… tegu tie is NASOS atminti savo gerina…

aaa

saltini prasom duoti kur parasyta kad jie ten medi sodino :) , dekui.

img

mileena tu fail marse taip salta kad medis iskart mirtu :DD

Adgjm

ydomu

:|

Jau ir ten zmones siukslina… :(

Gytis

turi but siauro mastymo jog galvotum kad ten tuscia planeta :)

aaa

Kiek supratau tu esi plataus mastymo tai papasakok kas ten gyvena , kur ner nei laselio skysto vandens ir deguonies.? tikrai labai idomu suzinot is zmogaus su placiu pastymu. :)

Taip pat skaitykite