Asmeninis mėnuo – sužinokite ką Jums atneš konkretus mėnesis

Sudėkite savo gimimo mėnesį ir dieną su reikiamais metais bei mėnesiu. Pvz. Jūsų gimimo mėnuo ir diena yra lapkričio mėn. 25 d., ir jūs norite sužinoti apie 1999 m. gruodžio mėn., tai: 11 + 25 + 1999 + 12 = 2047 = 2 + 4 + 7 = 13 = 1 + 3 = 4. Gautas skaičius – 4.

 

1 asmeninis mėnuo

 

Tai išimtinai reikšmingas mėnuo. Šį mėnesį geriausias laikas kažką pradėti.
Dabar, šį mėnesį galite užsitikrinti ilgalaikę sėkmę. Būkite lyderis ir pasinaudokite savo originalumu. Naudokitės intuicija ir patikėkite savo sveiku protu. Dabar privalote būti ambicingas. Tai veiklos pradžios mėnuo – nuo šio mėnesio pradėjimų priklausys šių metų “likimas“. Bus įvykių, susijusių su atsinaujinimu – bėdos apvalys jus nuo praeities, jeigu neapsivalėte pats. Tai mėnuo, padedantis įgyvendinti naujus projektus, kurie reikalauja kruopštumo, drąsos, atsakomybės ir ištvermės. Šį mėnesį galima remtis tik savimi, tačiau ne kitais. Galimos permainos: kelionės, naujas darbas, nauji veidai, pelningi pirkimai ir pardavimai. Visada parodykite, ko jūs norite, ir tuo pat metu pionieriškai skverbkitės į priekį, niekieno nepadedamas.

 

Šį mėnesį jūsų gabumai neišmatuojamai padidėja. Pamėginkite pasinaudoti savo jėgų antplūdžiu ir parodykite kitiems, jog esate patys patys, talentingiausi ir veikliausi pasaulyje. Jeigu pasiseks, pradės bręsti sąlygos rimtiems sprendimams ir susitikimams. Laiko šį mėnesį paprastai labai stinga, yra sudėtinga teisingai jį paskirstyti. Atsiranda labai daug norų, ir sulaukiate įvairiausių pasiūlymų.

 

2 asmeninis mėnuo

 

Tai darbo su aplinkiniais mėnuo. Šį mėnesį palaikykite taiką ir teisingumą tarp aplinkinių. Bendradarbiaukite. Būkite dėmesingas ir simpatiškas kitiems. Nesiginčykite, o jeigu reikia – atsiprašykite. Dabar reikalus reikia tvarkyti atsargiai, nes rezultatai gali būti šokiruojantys. Vidinė įtampa, nervinimasis, nesugebėjimas kontroliuoti savo emocijų ir apskritai dvasinės pusiausvyros trūkumas, – visa tai gali tapti daugelio klaidų priežastimi: neteisingų sprendimų, išsiskyrimų ir t.t. Veikite diplomatiškai ir išmokite laikyti save rankose. Taip pat pasirūpinkite savo fizine ir dvasine sveikata.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Aplinkiniai dabar jumis žavisi – jūsų grožis maloniai akina – atrodote ramus ir kupinas pasitikėjimo. Niekas net neįtars, kad jaučiatės suvaržytas, kad reikalai klostosi nekaip, – kad jums stinga jėgų, vargina baimė… Pasinaudokite šia padėtimi, kol niekas nieko neįtaria apie jūsų būsenas.
Būkite savarankiškas, ir nepasiduokite kitų įtakai. Neužsikraukite sau ant pečių per daug svetimų problemų.

 

3 asmeninis mėnuo

 

Šį mėnesį išnaudokite visus savo gabumus saviraiškai. Įgykite naujų draugų. Ieškokite visuomeninės veiklos ir malonumų. Nusišypsokite praeiviams, būkite laimingas. Kalbėkite, bet neskleiskite paskalų. Tai geras laikas laiškams ir poilsiui. Būkite draugiškas, bet atsargus su žodžiais. Šis mėnuo yra labai naudingas, netgi sėkmingas, gali atnešti gerų permainų profesinėje veikloje ir šeimoje. Šiuo laikotarpiu reikia iš anksto žinoti, ko norite ir būti labiau nei įprasta ryžtingesniam bei pasitikinčiu savimi.

 

Tai palankus metas kelionėms, piniginiams reikalams, ateičiai planuoti, o ypač – asmeniniam gyvenimui ir verslo kontaktams. Dabar svarbiausia – protingas savo norų pateikimas kitiems.
Trokštate pavyti svajonę, būti greitesnis už laiką. Jus skatina dideli užmojai, radikalių permainų noras. Paprastai puikiai žinote, kuria linkme reikia judėti, ką keisti, ir ko vengti. Tai – atsinaujinimo metas, kuris leis nugalėti konkurentus.

 

Mėnuo ypač palankus perspektyviems ryšiams užmegzti, įgyti naujų šaunių draugų.

 

4 asmeninis mėnuo

 

Šio mėnesio raktinis žodis yra “darbas“, tad statykite stiprų fundamentą ateičiai. Tvarkykite reikalus. Būkite praktiškas ir visame kame prisilaikykite tvarkos. Darbo dienas suplanuokite iš anksto, kad padarytumėte visa, kas yra numatyta. Garbingai neškite savo veiklos naštą. Užbaikite anksčiau pradėtus darbus. Geriausia susikaupti vien ties darbu ar mokslu. Visais atvejais nereikia iš akių pamesti ateities. Puikus laikas bet kokioms investicijoms, susijusioms su ateitimi. Sudarykite šio mėnesio veiklos planą ir prisilaikykite jo.

 

Šį mėnesį, atrodo, profesinėje srityje su jumis gali varžytis tikrai nedaugelis. Ir jau galima garantuoti, kad jūsų rankose kaupiasi vis daugiau galios ką nors nuveikti.

 

5 asmeninis mėnuo

 

Šio mėnesio sėkmė yra kitame mieste ar užsienyje, bet ne namuose. Šiam mėnesiui būdingos permainos, nauji žmonės, nauji interesai, kelionės, naujos vietos, žinoma, jeigu nesėdėsite vienoje vietoje. Reklamuokite naujas savo verslo idėjas ir neužsisklęskite rutinoje. Tai asmeninių kontaktų mėnuo. Geriau nepasilikite namuose – išorė siūlo daugybę galimybių. Reikalus planuokite ne daugiau kaip kelias dienas į priekį.

 

Būtina būti budriam. Šį mėnesį galimi įvairiausi praradimai, nelaimingi įvykiai ir likimo vingiai. Rizika šį mėnesį atneša tiek pačius didžiausius pelnus, tiek pačius didžiausius praradimus. Veikite efektyviai, naudokitės patikimais metodais, įgykite patirties, naudokitės naujai įgytomis pažintimis. Jeigu nepasisekė – pasimokykite iš klaidos. (O geriau, jeigu pasimokytumėte iš svetimų… bet, kaip sakoma, žinios – tai ne viskas, patirtis – tai viskas…)

 

Galite pasakyti sau, kad pradedate naują savo gyvenimo etapą. Galite drąsiai kurti ateities planus ir juos reklamuoti – į jus kas nors atkreips dėmesį ir pakvies būsimo pokalbio. Galbūt jūsų veržlumą skatins ir esama situacija darbe…

 

Galbūt esate pernelyg įsitempęs. Apdairiau planuokite savo darbus, dažniau tarkitės su reikalus išmanančiais žmonėmis. Jūsų populiarumas šį mėnesį sparčiai išauga, ir jei to esate vertas, sulauksite pasiūlymų, kurių nedera atsisakyti.

 

6 asmeninis mėnuo

 

Šį mėnesį daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams, visuomenei, žmonijai. Susikurkite sau gražią aplinką, grožio atmosferą. Tai geras mėnuo ieškoti ir pirkti būstą. Tai vestuvių arba skyrybų metas. Dabar būkite atsakingas ir padėkite tam, kuriam jūs esate reikalingas. Tačiau jokiu būdu nepirškite savo trigrašio ar nuomonės.

 

Šis mėnuo reikalaus didesnių pastangų iš jūsų pusės, o veiklos rezultatai šiuo metu priklausys tik nuo jūsų pačių pastangų. Įgyvendinant planus gali atsirasti tam tikrų sunkumų ir kliūčių. Išsaugokite vidinę ramybę ir pusiausvyrą, stenkitės valdyti situaciją. Nepasimeskite – visas problemas, kad ir sunkiai, tačiau greičiau nei įprasta sugebėsite sutvarkyti.

 

Jeigu jus kankina abejonės, tai palankus metas kreiptis į įtakingus draugus, – dabar jie jums simpatizuoja. Gali netikėtai išsispręsti įsisenėjusi problema. Tai – susitaikymo, džiaugsmo ir meilės metas. Sėkmė jus lydės ir darbe. Pagalbos, gerų pasiūlymų sulauksite iš toli arba iš įtakingų asmenų. Galima drąsiai imtis reikšmingų, reikalaujančių atsakomybės sumanymų.

 

7 asmeninis mėnuo

 

Šį mėnesį patobulinkite tai, ties kuo dirbate. Būkite kantrus, analizuokite savo gyvenimą, nekalbėkite per daug apie savo projektus. Skaitykite, mokykitės, įgykite žinių ir ilsėkitės. Palaukite kol reikalai patys ateis pas jus. Nekritikuokite aplinkinių, dirbkite lyg pasyviai – pasiūlymų laukite iš kitų ir tik tada veikite. Apmąstykite savo ateities reikalus.

 

Išanalizuokite savo mintis ir jausmus. Tai apmąstymų ir mintijimų laikotarpis. Atkreipkite dėmesį į savo intuicijos balsą: dabar, kaip niekada anksčiau, ji padės priimti teisingą sprendimą. Bus didesnių profesinių sėkmių ir kelionių. Didelę reikšmę turės draugiški santykiai.

 

8 asmeninis mėnuo

 

Šį mėnesį viskam pritaikykite gerą vadovavimą. Gerai naudokitės pinigais. Dabar atsiras daug daugiau galimybių. Sukaupkite visas jėgas sėkmei pasiekti ir pirmyn! Šį mėnesį jums bus būdingi materialūs tikslai. Tad parodykite pasitikėjimą savimi ir pasiimkite tai, kas jums priklauso! Tačiau nebūkite ir pernelyg valdingas. Padarykite paslaugą kitam – tai atneš karminių dividendų.

 

Tai labai svarbus mėnuo: yra galimybė įgyvendinti pačius amicingiausius asmeninius planus ir svajones, realizuoti jas materialinėje sferoje. Ko reikia? Tereikia drąsos. Šiomis dienomis galite sukti didelius reikalus. Pastebėsite esąs pilnas nepaaiškinamos vidinės jėgos ir magnetizmo, kurių anksčiau buvo taip mažai, arba tai, atrodė, yra kažkur pernelyg giliai. Dabar puikus laikas įgyvendinti senai planuotą kelionę ir pareikalauti jau seniai jums priklausančių teisių ar dalykų. Neabejokite ir kreipkitės pagalbos į įtakingus žmones. Apskritai, jokių abejonių!

 

9 asmeninis mėnuo

 

Šį mėnesį tarnaukite žmonėms. Tai savęs atidavimo laikas. Viską sutvarkykite ir padarykite išvadas: ko jūs pasiekėte, ir ko norėtumėte pasiekti. Tai darbų užbaigimo laikas. Išmeskite senus, sugędusius ar nenaudingus daiktus. Puikus metas bet kokiems socialiniams – visuomeniniams kontaktams. Padarykite ką nors gero žmonėms. Šis mėnuo bus labai svarbus, nes jums prireiks nugalėti įvairaus lygio iškylančius sunkumus, susijusius su buvusiu laikotarpiu.

 

Dabar Aukštesnės Jėgos veda jus į geresnę ateitį. Tai sustiprinto aktyvumo laikas. Nežiūrint į tai, kad netrūks įvairiausių konfliktinių situacijų, praradimų, apgavysčių ir praradimų, suprasite, kad šis mėnuo buvo labai naudingas. Atsargiau planuokite ateitį.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite