Žmogaus charakteris pagal plaukų spalvą

Britų mokslininkai atliko ne vieną tyrimą ir priėjo prie išvados, kad plaukų spalva ir struktūra nusako kai kuriuos žmogaus charakterio bruožus. Jiems pritaria ir psichologai bei astrologai.

 

Mėlynai juodi plaukai

 

Jų savininkai – viską apskaičiuojantys, griežti, kartais net agresyvios asmenybės, nes jie yra Saturno planetos energijos įtakoje. Užtat tokie žmonės daug ko pasiekia gyvenime būtent dėl savo valingo, stipraus ir užsispyrusio charakterio.

 

Juodi plaukai

 

(Su vos tamsiai rudu atspalviu saulėje) – tai kūrybiniai žmonės, kaip magnetas traukiantis kitus ir nieko nebijantys. Plutono energija apdovanoja juodaplaukius itin stipria intuicija ir įžvalgumu. Tokie žmonės – puikūs psichologai, gali būti net aiškiaregiai. Taip pat ir kriminalistai.

 

Тamsiai rudi plaukai

 

Su pelenų atspalviu žmonės pasižymi racionaliu protu, gudrūs, be to sugeba talentingai meluoti. Tačiau žmonės, turintys tamsiai rudus plaukus su pelenų atspalviu, linkę į tiksliuosius mokslus, nes juos globoja Merkurijaus planetos energija.

 

Rudi plaukai

 

Žmonės, nešiojantys rudos spalvos plaukus, turi Prozerpinos energijos. Be to, jie kelia kitų žmonių pasitikėjimą, atsidavę ir mielaširdingi, geri psichologai. Didelės sėkmės sulaukia paprastuose dalykuose, susijusiuose su rūpinimuisi žmonėmis. Prozerpinos energijos įtakoje esantys žmonės laimingi ir santuokiniame gyvenime.

 

Rudi su vos auksiniu atspalviu plaukai

 

Tokie žmonės išsiskiria iš kitų tuo, kad jie turi sugebėjimų numatyti ateities įvykius. Šiuo ir poetišku talentu juos apdovanoja Neptūno planetos energija.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kaštoniniai plaukai

 

Jų turėtojai – Jupiterio energijos įtakoje. Žmonės, turintys kaštoninius plaukus, Jupiterio planetos energija „suteikia“ valdžią ir sugebėjimą daryti įtaką aplinkiniams. Tokių žmonių didesnė sėkmė laukia politikoje, finansuose, mokslo ir valdymo sferose.

 

Be to, ugningų plaukų žmones globoja ir Marso energija, todėl siekiant užsibrėžto tikslo jų laukia pergalė. Taip pat jie pasižymi išradingumu.Nors su humoru linkę žiūrėti į grubius ar net agresyvius žmones, tačiau neretai ir patys greitai užsiplieskia.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Smėlio ir medaus atspalvio plaukai

 

Tokių plaukų savininkai susieti su Veneros planetos energija. Žmonės, nešiojantys tokio atspalvio plaukus, pasižymi didele vidine hormonija, o taip pat linkę eksperimentuoti, tyrinėti, analizuoti bei turi meninių gabumų.

 

Aukso spalvos plaukai

 

Jo turėtojai skleidžia Saulės energiją, todėl jie nepaprastai traukia žmones. Be to, žavūs ir dosnūs. Gali pasiekti neregėtų aukštumų kūrybinėje veikloje, o taip pat ir politikoje.

 

Platinos ir šviesiai pelenų spalvos plaukai

 

Jų šeimininkai yra Mėnulio energijos įtakoje ir pasižymi romantiškumu, švelnumu. Taip pat turi svajoklio bruožų bei aštrų protą, net su magija susijusių savybių. Žmonės, turintys tokius plaukus nesunkiai išlukštena kitus žmonės, tačiau patys lieka paslaptingi.

 

Įvairių spalvų plaukai

 

Sutinkami ir taip vadinami įvairiaspalvių plaukų žmonės, kai plaukai turi skirtingus pigmentus. Todėl tokie žmonės būna labai komunikabilūs ir įvairiapusiški. Įvairiaspalvių plaukų šeimininkai lengvai bendrauja ne tik su žmonėmis, bet ir su gyvūnais. Taip pat turi galimybių pasiekti sėkmės bet kurioje gyvenimo sferoje. Jiems suteikiama asteroidų juostos energija.

 

Vertėtų atkreipti dėmesį, kad persidažius plaukus viena ar kita spalva, žmogus kažkiek įgyja atitinkančias tas spalvas planetų energiją.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rita

Mėlynai juodi plaukai?..

Anonimas

D

Anonimas

To vytis nes kartai reikia paskaityti nesamoniu kloune…

dontfakwitme

o tai kaip su azijieciais ir juodaodziais? juk ju plaukai visad juodi :DDDD

sas

Tai tokia pati nesamone kaip ir jusu tinklapis

vytas

Klounas ;D Tai ko skaitai tada? ;DD

Taip pat skaitykite