Vaizdo kamera nufilmavo teleportacijos reiškinį?

Teleportacija tai judėjimas erdvėje, peršokant tam tikrus erdvės taškus.

 

T. y. judėjimas erdvėje iš taško A į tašką B, kurie yra nutolę vienas nuo kito, neįveikiant juos skiriančio atstumo atkarpos AB.

 

Šis paslaptingas reiškinys plačiai naudojamas mokslinės fantastikos rašytojų knygose, bet ar toks procesas gali būti realus? Kinijoje neseniai paviešintas vienas vaizdo įrašas, kuriame šviesoforo vaizdo kamera, nufilmavo teleportaciją.

 

Vaizdo siužete, moteris apsirengusi tamsiu džemperiu su gaubtuvu, netikėtai išgelbsti motociklo vairuotoją nuo mirties, kai šio vos nepartrenkia važiojantis sunkvežimis. Įdomu, kad visa tai įvyksta per kiek mažiau nei sekundę.

 

Siūlome pažiūrėti internete paviešintą vaizdo įrašą:

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
27 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
mika

Man buvo keista ir neitiketina as apstulbau kai pamaciau si vaizdo irasa ir cia ne joks fake nes jeigu tai netiesa tai visai nesilankyk siame portale nes pavyzdiui tikiu

Owldies666

Aš sakyčiau, čia sunku ne patikėti, bet sunku nepatikėti, kad čia sumontuota. Jeigu detaliau ištyrinėtumėt video, pamatytumėt, kad praktiškai neįmanoma sufake’inti šešėlių, šviesų ir kitų ženklų. Čia yra video, kuriame labai detaliai viskas išaiškinta:
https://www.youtube.com/watch?v=HWkfxE89dgY

opa123

nesuprantu zmoniu kurie cia lankosi o paskui raso fake netikra ir t.t. jei cia fake ar kazkas panasaus tai ko visai cia lankotes?

as

Krc butu viskas gerai ,bet vinas s mane suparino kai sunkvezimis sustojo manau jo vairuotojas ne vidury kelio vaiksciotu o iskart begtu pas ta paziuret jam tai soko nebuvo nes nepartrenke ir net nespejo pamatyt nesamone

Synkas
Edgaras

taigi motociklu viena sekunde iki susidurimo su kitu transportu ziurekit i motociklo priekini rata toj sviesoj zmogus aciras ir isnyks toj pat

Edgaras

Fake bl sustabdziau video pries transportuj susiduriant su motociklu ,kai i motocikla lekia ta melynas is tos puses i kuria leke motociklas tai matosi kad toj sviesoj zmogus yra matosi fake

lt133

Čia buvo iš tikrųjų.

Gytis

Tai kinų kompiuterinio žaidimo “promaušas”. Tokių teleportacijos vaizdelių buvo sukurta ir daugiau, galit pasižiūrėti http://www.youtube.com/watch?v=oood4gGFasc .

cheateriux94

taigi cia padare pauze ir nuvaziavo ir atrodo kaip teleportuojas ant betkokiu kameru galima taip padaryt

Kamila

Man buvo lygiai taip pat tik macia elzbieta II su armija ir hitleriu ;o

Taip pat skaitykite