Nufilmuoti vaiduokliai – montažas ar pagrįsta tikrovė?

Šiame technologijų amžiuje vaiduoklių istorijos įgavo naują formą – tai jau ne tik pasakojimai, paliekami
žmogaus vaizduotei, bet ir vaizdinė medžiaga.

 

Internete pilna nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriuose, neva, užfiksuoti vaiduokliai. Kas tai – gudrus montažas ar moksliškai grindžiama tikrovė?

 

 

Vaiduoklius daugelis suvokia gana krikščioniškai: miršta žmogus, o jo dvasia negali palikti gyvųjų pasaulio ir iškeliauti. Tuomet vaiduoklius matę (arba teigiantys, kad matė) kviečia kunigus, perka mišias už neramias sielas ir taip toliau. Būtent dėl to tie, kurie neišpažįsta krikščionybės, dažnai vaiduoklius vertina skeptiškai.

 

 

Neseniai vienas žymiausių JAV fizikų Henry Stappas vaiduoklių, reinkarnacijų galimybę pagrindė kvantinės mechanikos teorijomis. Tai aptildė dalį skeptikų ir ant kojų sukėlė tuos, kurie vaiduoklių egzistavimu nė neabejoja. Tiesa, mokslininkų apibūdinami vaiduokliai dažniausiai visiškai neatitinka fantastų pasakojimų.

 

 

O tikėti ar ne – kiekvienas renkasi pats, nes vieningos nuomonės taip ir nėra. Siūlome pasižiūrėti video įrašų, kuriuose tariamai nufilmuoti vaiduokliai ir panašūs paranormalūs reiškiniai. Ar įrašai tikri, ar ne – žino tik patys autoriai.

 

 

 

DMN inf.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

Ten kur su kėde tai tikrai pats tikriausias vaiduoklis :D

rasa

o as is tikruju maciau,manau dvasia per skypo kamera,buvom is budyniu tik pareje ir susijungiau su dukra,abi mes mateme per kamera,kaip siluetas skraido po kambari,bande listi prie ekrano,uzstodamas mane,tada dukra mate ruka ekrane,o manes ne,arba seselis sedejo sala manes,o kaip pradejom su dukta dalintis tuo,ka matome,tai seselis zmogaus dar kelis kartus praskrido man virs galvos ir dingo,nes graziai paprasiau,kad iseitu,o paskui,kad ir kiek jungiames su dukra,to nebematom,dabar,kaip ir idomu,o tada maniau,kad blusos is baimes nusprogs ir dar toki salti jauciau,tai tiesa,nes abi matem su dukra ir mano vyras

CIA

Ant pirmo vid atrodo vaiduoklis freerunning parkour varo per zmogu persoko du tokiu vienu judesiuku tik pamirsau kaip jis vadinas . :D

Bildukas

As taip pat netikejau vaiduokliais , kol pats nepamaciau ir kol pats nepatyriau ju egzistavimo.Nesu nei psichas , nei sizo koks , normalus zmogus . Tik tai ka maciau , tikrai niekada nepamirsiu . Neduok Dieve , dar kada nors pamatyt toki regineli , tikrai niekam nelinkeciau ir nenoreciau niekada daugiau pamatyt nieko panasaus. Beja , buvo kazkas panasaus kaip pats pirmas imidzas prie straipsnio , tik negalima buvo iziureti nei jokio veido , nei drabuziu , bet konturas panasus. Kazka issigalvoti neturiu jokio tikslo.

Darius

Papasakok nagi…

Anonimas

Vaiduoklius mato ir fiksuoja tik visokie psichai, savo montazo galimybes bandantys vaikai arba is lengvatikiu pasipelnyti siekiantys sukciai.

Slender

Tavo komentare yra tiesos. Bet negalima sakyti kad visi video yra klastotės, arba kad vailduoklius mato vien psichai.

Ruberoidas

Iki siol dar nera niekam pavyke nufilmuoti jokiu vaiduokliu.

Slender

Iki šiol dar niekam nėra pavykę užfiksuoti protingo komentaro tavo vardu

minimalcriminal

nesamone..

Slender

Kur tavo argumentai, žmogau

cls

didzioji dalis siu video yra supainiota su ant kameros lesio vaiksciojanciais, praskriejanciais objektais ,kurie susilieja ir tolyje atrodo kaip vaiduoklis. likusi dalis kvaili bandymai apgaut ziurova.

Akvile

As ir netikejau vaiduokliais kai as pati pamaciau savo drauges name prie medzio stovinti vyra jis buvo baltas pati netikejau kad matau vaiduokli :D

Negras

>> stovinti vyra jis buvo baltas.

– tikėjaisi negro?

Taip pat skaitykite