Paslaptinga plaukų galia

Mūsų kultūra leidžia žmonėms manyti, kad plaukų stilius yra asmeninis skonio reikalas, bet taip nėra…

 

Dešimtojo dešimtmečio pradžioje buvo moteris, ištekėjusi už licencijuoto psichologo, kuris dirbo VA medicininėje ligoninėje. Jis dirbo su karo veteranų potrauminių stresų sutrikimais. Dauguma iš jų tarnavo Vietname.

 

Moteris sakė: „Aiškiai atsimenu vakarą, kai mano vyras grįžo namo ir, nuėjęs į darbo kambarį, verkė vis žiūrėdamas į savo drebančias rankas. Kambaryje buvo šimtai puslapių apie tyrimus vyriausybės pavedimu. Jam buvo šokas dėl turinio. Tai, ką jis perskaitė dokumentuose, visiškai pakeitė jo gyvenimą. Nuo tos akimirkos mano konservatyvus vyras nebesikirpo plaukų ir nebesiskuto barzdos. VA Medicinos centro darbuotojai sekė jo pavyzdžiu.“

 

Perskaičiusi dokumentus, moteris suprato kodėl.

 

Vietnamo karo metu specialiųjų pajėgų karo tarnybai buvo atsiųstas slaptas eksperimentas „Šukos“. Amerikos indėnų rekvizitas ieškojo talentingų skautų, stiprių ir jaunų vyrų, ypač su beveik antgamtiškais sugebėjimais. Šie kruopščiai atrinkti vyrai buvo dokumentuoti kaip stebėjimo ir išlikimo eksperimentai. Į juos buvo žiūrima kaip į super kareivius.

 

Be įprasto viliojimo, buvo stengiamasis sklandžiomis frazėmis privilioti darbuotojų. Kai kurie iš Indėnų seklių buvo įdarbinti. Įdarbinimo metu nutiko nuostabus dalykas: nepriklausomai nuo gabumų ir sugebėjimų, vaikinai dingdavo.

 

Rimtos priežastys ir nesėkmes paskatino vyriausybę susitarti dėl brangių naujokų bandymų, ir štai kas buvo rasta:

 

Paklausus apie jų užduočių neįvykdymą, vyresnio amžiaus naujokai atsakę, kad gavo reikalavimus pasitrumpinti plaukus karišku stiliumi, nusitrumpinę jie nebegali nujausti priešo, nebejaučia „šeštojo pojūčio“, jų intuicija tapo nepatikima, jie nebeįstengė suprasti subtilių ženklų, taip pat nebegauną subtilios ekstrasencinės informacijos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Testų institutas Indėnų kariškiams leido pasilikti ilgus plaukus ir išbandyti juos įvairiose srityse. Tada bus atrinkti du vyrai su tais pačiais bandymų rezultatais. Vienam iš dviejų leis pasilikti ilgus plaukus, o kitam padarys karišką šukuoseną. Tada šie du vyrai darys tą patį testą iš naujo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vyras ilgais plaukais išlaikė testą aukščiausiais rezultatais, vyras trumpais plaukais neišlaikė testo, nors turėdamas ilgus plaukus tą testą atliko aukščiausiais rezultatais.

 

Tipiškas testas: Įdarbinti indėnai miegojo miške. Ginkluotas „priešas“ artėja prie miegančio vyro. Ilgaplaukis vyras atsibudo iš miego pajutęs iš toli artėjantį pavojų. Kitoje šio bandymo versijoje ilgaplaukis vyras nujausdamas, kad priešas atliks fizinę ataką apsimetė miegąs, bet greitai griebė užpuoliką ir „žudė“ jį smaugdamas.

 

Tas pats vyras po to, kai praėjo šiuos ir kitus testus, buvo apkirptas kariniu stiliumi ir išbandytas tuose pačiuose testuose. Trumpais plaukais jis neišlaikė testų, kuriuos anksčiau praėjo.

 

Dokumente rekomenduojama, kad visi indėnų kariai būtų atleisti nuo karinio kirpimo. Tiesą sakant, reikalaujama, kad sekliai išlaikytų plaukus ilgus.

 

Žinduolių organizmas išsivystė per milijonus metų. Žmonių ir gyvūnų įgūdžiai išgyventi kartais atrodo beveik antgamtiški. Mokslas nuolat atranda atradimų apie nuostabius žmogaus ir gyvulio gebėjimus išgyventi. Kiekviena kūno dalis atlieka labai jautrų darbą už išlikimą ir gerovę visame kūne. Kūnas turi priežastį viskam, kas jame.

 

Plaukai yra nervų sistemos pratęsimas, jis gali būti vertinamas kaip nervų organas. Labai išvystyti „jutikliai arba „antenos“ perduoda didelį kiekį svarbios informacijos į smegenų kamienus, libines sistemas ir smegenis.

 

Plaukai ne tik perteikia informaciją į smegenis, taip pat jie spinduliuoja energiją, elektromagnetinės energijos išspinduliuoja į išorinę aplinką informaciją iš smegenų. Tai buvo pastebėta tada, kai asmuo buvo nufotografuotas ilgais plaukais, o vėliau iškarpytais.

 

Iškarpyti plaukai trukdo siųsti ir gauti informaciją iš aplinkos.

 

Ieškojimas sprendimų mūsų pasaulio nelaimėms, gali būti laikas mums manyti, kad daugelis iš mūsų pagrindinių prielaidų apie tikrovę yra klaida. Gali būti, kad didžioji dalis sprendimų žiūri mums į veidą kiekvieną rytą, kai matome save veidrodyje.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gytis

tai ka dabar visiem vaiksciot su ilgais plaukais? isivaizduokit mieste bendra vaizda,visi atrodys kaip sniego zmones :))) arba tas plaukuotas is adamsu seimyneles,del tibeto vienuoliu pritariu :)

tarzanas

daugiau niekada nesikirpsiu ir nesiskusiu lol

antisystemixx

gerbiamieji, ar esat girdeje jog eidami galyt pargriut ne del jog kiskis koja pakiso, o supykusi dvasia.
Nagai zmogui kaip ir plaukai,ir ju zydejymas,ir odos anomalyjos.
ar zinot del ko katems reikalingi usai.
kodel zmonem reikalingi teleskopiniai akiniai,o juokas`bei uzuojauta tamsintiems.
ir kodel /cigonai isivaizduoja burejais-nes jie pamate jiems tinkancia auka,buria kortom skirtom tik cigonam\-siulau geriau pasidaryti kortas sav kaip ismanot, ir idet i medine dezute.
#bai bai`

Vilius

Ei! Ar as vienintelis pamates strapsnio pavadinima atejau tik komentaru paskaityt ? :D

linda

o dieve “zmogau”,plaukai auga visame kune ir atitinkamai atlieka savo funkcija,kam taip ziauriai tai sureiksminti……o kiek protingiausiu zmoniu yra beplaukiai,jusu komentaras kvepia kazkokiu fanatismu……

Bet jau vertimas tai neduok Dieve! Tiesiog siaubingas…

tibetas

O kaip tibeto vienuoliai? Jie vaiksto skustai pliki, ir jiems netrukdo niekas nei medituoti nei palaikyti rysi su visata..

pastebejimas

Jezus Kristus taip pat ilgaplaukis , beja.

Jz

Pastaba
Jei tekstas verstas iš anglų kalbos, tai vietoj “VA” turėtų būti “Virdžinijos”. :)

hyut

pasaka.prajuokino vien tas,kad perskaites apie apkirptus indenus daktarelis net apsiverke :)

zmogus

nejuokink pasaka tu……….. senai jauciau kad plaukai panasia funkcija atlieka ir girdejas buvau jog senoveje taip buvo manoma ,beja Rastafarai tiki jog plaukai suteikia geresni rysi su auksciausiuoju as ir kosmosu ,taip kad pries komentuodamas pamastyk ar tavo komentaras paremtas tiesa sklindancia is tavo sirdies…. ar tik racionalaus vergo proto padarinys…..

Cinamonas

Leisk, atspėt, tikriausiai tu apsiskutęs arba trumpaplaukis.. :/

Taip pat skaitykite