Kas iš tikrųjų vyko 2001 m. rugsėjo 11-ąją?

wtcTurbūt visi puikiai prisimenate tą dieną, o daugelis iš jūsų pamatę viską per televiziją arba išgirdę per radiją iš pradžių nepatikėjote tuo, kas vyksta. Taigi, 2001 metais, gražų rugsėjo 11 dienos rytą:

 

8 val. 45 min. teroristų užgrobtas lėktuvas Boeing rėžiasi į Pasaulio Prekybos Centro pirmą dangoraižį (toliau PPC1).
9 val. 03 min. antras teroristų užgrobtas lėktuvas rėžiasi į Pasaulio Prekybos Centro antrą dangoraižį (toliau PPC2).
9 val. 43 min. trečias teroristų užgrobtas lėktuvas trenkiasi į Pentagoną.
10 val. 00 min. sugriūna PPC1.
10 val. 10 min. dar vienas lėktuvas nukrenta Šenksvilyje.
10 val. 22 min. Vašingtone, prie Valstybės departamento susprogdinamas automobilis.
10 val. 29 min. sugriūna PPC2.
17 val. 20 min. sugriūna septintasis PPC pastatas.

 

Trumpai tariant, įvykdoma visa eilė teroristinių aktų.

 

Tačiau šis straipsnis nebus dar vienas straipsnis apie tai, kaip „Al Qaeda“ įvykdė teroristinį aktą prieš Ameriką. Aptarsim, kaip Amerikos valdžia įvykdė teroristinį aktą prieš Ameriką.

 

Kai tik buvo įvykdyti teroristiniai aktai, niekam nė nekilo abejonių dėl Amerikos vyriausybės žodžių „šventumo“. Ir tai visiškai suprantama. Visas pasaulis buvo sutrikęs, įsibaiminęs, tokiose situacije šaltas protas toli gražu atlieka ne pagrindinį vaidmenį. Tačiau kai tik viskas aprimo, internete pasirodė pirmieji skeptikų pranešimai. Iš pradžių labai atsargiai ir vos vienas kitas, vėliau vis daugiau ir daugiau. Dabar jau galbūt nėra žmogaus, kuris gilinęsis į rugsėjo 11 d. įvykius nežinotų tikrojo kaltininko, tačiau šis straipsnis bus visiems, kurie vis dar šventai tiki „demokratijos lopšiu“ – Amerika arba tiesiog tuo nesidomėjo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Visiems pasišovusiems ištirti šį įvykį, pirmiausia krito į akis tai, kaip sugriuvo dangoraižiai. Visi, kada nors matę sprogdinant seną pastatą, žino, kad reikia nusigauti po pastato infrastruktūra ir ją sugriauti. Taip sprogdinant, pastatas tarsi susmunka į apačią. Rugsėjo 11 d. dangoraižiai griuvo lygiai taip pat. Kiek galėjo būti galimybių, kad į viršutinius dongoraižio aukštus atsitrenkęs lėktuvas, pastatą sugriaus tokiu būdu?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

O kiek galėjo būti galimybių, kad ir į antro dangoraižio viršutinius aukštus atsirenkęs lėktuvas, ir šį dangoraižį sugriaus lygiai tokiu pačiu būdu? Manau daugelis sutiksit, kad galimybė praktiškai lygi 0. Be viso to, beveik visi žmonės dangoraižio griuvimo metu buvę žemutiniuose aukštuose arba šalia dangoraižio, patvirtinto girdėję sprogimą. Akivaizdu, kad buvo susprogdintas sprogmuo.

 

Tačiau pradėkime viską nuo pradžių. Kątik po rugsėjo 11 d. įvykių, tuometinis JAV prezidentas Džordžas Bušas ir valstybės sekretorė Kondoliza Rais oficialiame spaudos pranešime sakė, jog nei jų, nei prieš tai buvusi valdžia negalėjo nė įsivaizduoti, kad teroristai taip sumaniai įvykdys teroro aktą, t.y. lėktuvus panaudos kaip raketas.

 

Tačiau labai greitai paaiškėjo, kad dar 2 metai iki rugsėjo 11 d. įvykių, NORAD (North American Aerospace Defense Command) vedė pratybas, kuriose užgrobti lėktuvai buvo naudojami, kaip ginklai, o vienas iš taikinių buvo Pasaulio Prekybos Centras. O štai ir Federalinės Nepaprastųjų Situacijų Valdybos Agentūros reagavimo į teroro aktus 1997 metų vadovėlio viršelis:

 

 

O štai 2000 metų rugsėjį įvyksta operacija „Mascal“, kurios metu imituojami lėktuvų smūgiai į Pentagoną. Nuotraukos iš operacijos:

 

 

Argi nekeista, jog dar likus keletui metų iki rugsėjo 11 d. įvykių, jau buvo imituojami lygiai tokie patys teroro aktai?

 

Oficialiuose pranešimuose buvo sakoma, kad kiekviename iš tų skrydžių buvo po 4, 5 pagrobėjus (viso 19). Jei taip, tai žinoma, kad jų vardai turėtų būti skrydžių deklaracijoje, tačiau negana to, kad skrydžių deklaracijoje nebuvo nė vieno iš 19 tariamų teroristų vardų, bet joje išvis nebuvo nė vieno arabiško vardo. Vieno iš pagrobėjo pasas buvo tariamai rastas tarp nuolaužų. Dabar kiekvienas sau atsakykite į klausimą: kaip popierinis pasas galėjo išlikti tokiame karštyje ir dar atlaikyti dangoraižio griuvimą?

 

Afganistane buvo surasta juosta, kurioje tariamai Osama Bin Ladenas prisiima atsakomybę už teroro aktus, tačiau aiškiai matyti, jog šioje juostoje esančio žmogaus nosis platesnė, skruostai pilnesni, o oda tamesnė už Bin Ladeno.

 

 

Pentagonas

 

Kad rėžtųsi į Pentagoną, 60 tonų, 125 pėdų pločio ir 4 pėdų aukščio lėktuvo pilotas turėjo perskristi štai tokį kliūčių ruožą:

 

 

Tai kokių gi nepaprastų sugebėjimų reikėjo pilotui, kuris tai padarė? Nebent… nebuvo jokio piloto. Prieš trenkdamasis į Pentagoną, lėktuvas turėjo atlikti 270 laipsnių spiralę, tačiau tariamai tą lėktuvą valdęs Hani Hanjour buvo žinomas, kaip itin prastas pilotas. Pilotų mokyklos, kurioje jis mokėsi vienas iš mokytojų patvirtino, kad Hani Hanjour visiškai nemokėjo skristi ir jam nė nerūpėjo, kad jis gali nepraeiti kursų.

 

Štai kaip atrodė Pentagonas kątik po įsirėžimo:

 

 

Nei sėdynių, nei dalių, nei kitokių lėktuvo nuolaužų. Oficialus paaiškinimas buvo toks: didelis karštis tiesiog išgarino lėktuvą. Į Pentagoną atsitrenkęs lėktuvas turėjo 2 variklius iš plieno ir titano, kurių kiekvienas svėrė po 6 tonas. Moksliškai neįmanoma, kad karštis būtų išgarinęs titaną ir plieną. Net jei ir taip, tai buvo pranešta, kad kūnai buvo rasti ir atpažinti, tai kaip gi karštis, išgarinęs plieną ir titaną, galėjo nepaliesti žmonių kūnų? Ir vėl jokios logikos.

 

Iškarto po smūgio, vyriausybės agentai surinko viską, kas galėjo kelti bent minimalų įtarimą, o veja priešais Pentagoną buvo užpilta storu žvyro sluoksniu, kitaip tariant, visi likę įkalčiai buvo palaidoti. O vaizdo įrašus, kurie galėtų parodyti, kas ištikrųjų smogė Pentagonui, konfiskavo FTB agentai. Teisingumo departamentas iki šiol atsisako juos paviešinti.

 

Pasaulio Prekybos Centro bokštai

 

Pasak specialistų, jeigu karštis būtų buvęs toks aukštas ir vis dėlto būtų susilpninęs aukštų sąsajas su pagrindine kolona (kaip teigia oficiali teorija), tai aukštai būtų nukritę domino principu:

 

 

O pagrindinė kolona būtų vis tiek likus. Tačiau krito tiek aukštai, tiek pagrindinė kolona. Abiejų bokštų pagrindai susidėjo iš 47 masyvių plieninių kolonų. Vienas iš PPC projektuotojų Les Robertson teigė, jog bokštai buvo taip projektuojami, kad pastatai būtų atlaikę net daugybinius lėktuvų smūgius į bet kurią vietą, ką jau kalbėti po vieną smūgį, nu kurio net neatitrūktų aukštai, tuo labiau negriūtų kolonos. Pastatai sugriuvo beveik laisvojo kritimo pagreičiu (t.y. apytiksliai per 10 s). 200000 tūkstančių tonų plieno! Taip išjudinti visą pastatų masę galėjo tik vienas dalykas – sprogmenys.

 

O štai kaip atrodė pagrindinė kolona sugriuvus pastatui:

 

 

Atkreipkite dėmesį į susilydžiusį metalą ir į tai, kad ji atrodo tarsi perpjauta. Gelbėtojai patvirtino, kad po griuvimo tarp bokšto nuolaužų išsilydęs plienas tekėjo upeliais. Iš kur jis? Termitinė bomba. Termitas yra toks karštas, kad per bet kokį metalą (pvz. per plieną) pereis, kaip peilis per sviestą. Fizikos profesorius Dr. Steven Jones ištyręs sugriuvusių pastatų plieną mikroskopu patvirtino, jog rado ne tik tikslius termitinės bombos požymius, bet ir termatą – patentuotą bombų rūšį, naudojamą griauti pastatams.

 

Pasaulio Prekybos Centro septintas pastatas

 

Apie šį pastatą daugelis žmonių tiesiog užmiršo, viską užgožus „bokštams dvyniams“. Tačiau verta paminėti ir šį pastatą. Į jį nesirėžė joks lėktuvas, tačiau jis vis tiek sugriuvo. Šiame pastate ugnis degė tik 3 aukštuose. Oficialus pranešimas buvo: pastatas griuvo dėl ugnies.

 

 

Tačiau niekad prieš tai (ir po to) joks dangoraižis nebuvo griuvęs dėl ugnies, degančios keliuose aukštuose. Ekspertai pripažino, kad PPC7 griuvo kaip iš vadovėlio.

 

 

Galbūt kai kam iškils klausimas: kam JAV reikėjo viso šito spektaklio? Viena iš versijų yra ta, kad turėtų pretekstą pradėti imperialistinius Irako ir Afganistano karus.

 

Parengė: Comandante, kapitalizmoistorija.org

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kristina

Nu tokio absurdo negaliu nepakomentuoti..Absurdas.Paskaitykit atidziau..Absurdas ir tiek.

vo

Juos sunaikino branduoline bomba kuri buvo pastatyta po jais

d2

Dvyniuose buvo aukso ir kito turto. Kodel neparaset, kad pries sprogima diena pries buvo pasalintas is ten visas turtas?

qqq

Nu nezinau, tokiu atveju nemanau kad jau tokiu dalyku neparuose JAV valdzia kaip pasai ar tas lektuvo isgaravimas.

eilinis kliedesiu rinkinelis

tokiu kliedesiu dar skaityti neteko. demontavimo menu, kuomet buvo valomi griuvesiai, acetileniniu degikliu nupjauta sija ir nufotografuota tapo neva termito sprogmens “darbo’ irodymu. nu kada gelezies oksido ir aliuminio pudros misinys naudojams pastatams griauti. jis buvo naudojam tik pagedamosiomis bomboms , bet veliau pakeistas napalmu. kiti neva faktai-seancacijos isgalvoti, neva nera jokiu lektuvo nuolauzu. paieskokit internete ir rasit pilna nuotrauku. blefuodami javofobai sukuria tuscioj vietoj intriga. dar pamirsot tokia ‘nesvarbia’ detale, kad ant to netaranuoto ‘nenukentejusio” trecios pastato uzgriuvo wtc nuolauzos.

Pyktis.

Tu dar syki paziurek kaip tie bokstai krito. Ir dar syki pagalvok ar cia babajei ar cia patys amerikonai juos nuverte. Tik labai siauro mastymo ir silpno proto zmogus gali patiketi,kad keli “laukiniai” sugebejo apeiti galingiausios pasaulio valstybes apsauga ir pan ir padaryti tai ka “padare”

Vilius

Na, kas mokesi ekonomikos, manau visi zinos, kad karas yra pati geriausia investicija ir koks konkursas buvo paskelbtas iskart po ispuoliu :)

amis

ir taip cia viskas aisku, bet amerikos herojistine reputacija tiesiog neleidzia suprasti tokiu veismu, o amerika tokia pati valdzios trokstanti salis kaip ir rusija, bet tik suptilesne

Taip pat skaitykite