Karmos mechanizmas

Šiuo metu oficialioji medicina iš tikrųjų yra daug pasiekusi. Vienas svarbiausių dabar tebeesančių medicinos uždavinių – ligų išaiškinimas ankstyvoje stadijoje. Tai padėtų daug efektyviau gydyti žmones. Kaip ir anksčiau, medicinos problema – suvokti, kas yra liga, kokios jos priežastys, ir ką reikia daryti, kad ji neatsirastų. Didelį žingsnį pirmyn padarė šiuolaikinė medicina, kai gydytojai suprato, kad atskirą organą gydyti – neperspektyvu, nes suserga visas organizmas ir gydyti reikia jį visą. Dėl to padidėjo domėjimasis Rytų medicina, kur gydymas buvo orientuotas būtent į visą organizmą. Medikams teko susidurti su energetinių meridianų ir kanalų sąvokomis. Suvokimas, kad organizmas yra ne tik fizinė, bet ir energetinė sistema, pamažu ėmė smelktis į kiekvieno gydytojo sąmonę.

 

Pagal Rytų mediciną, žmogus pirmiausiai yra energetinė sistema, sąveikaujanti su visu pasauliu. Oficialiai medicinai vystantis suvokta, kad visos ligos, netgi ir onkologinės, iš esmės atsiranda sutrikus imuninei sistemai. Imuninė sistema yra susijusi su organizmo energetika ir priklauso nuo jos. Diagnostika ir poveikis energetinei sistemai – perspektyvios šiuolaikinės medicinos sritys. Tačiau yra ir kitų faktorių, nuo kurių priklauso fizinė organizmo būklė.

 

Prieš daug šimtų metų Avicena atliko eksperimentą, patalpindamas avį netoli vilko. Po trijų dienų ji nusibaigė, nors fiziškai buvo visiškai sveika. Eksperimentas parodė, kad tai, ką mes vadiname sąmone, psichika, gali labai paveikti organizmo būklę.

 

Vidurinės Azijos piemenys naudodavosi tokiu gydymo metodu: kai po nesėkmingo ėriavimosi pasiligojusi avis jau negalėdavo atsistoti ir jokios priemonės nepadėdavo, jai vietoj negyvo ėriuko duodavo gyvą, kitos avies ėriuką. Ji maitindavo jį, rūpindavosi juo ir pasveikdavo. Vadinasi, tai, ką mes vadiname psichika, gali padėti tuomet, kad jokie vaistai negali padėli.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žmogaus psichinis lygis nepalyginamai aukštesnis negu gyvulių, todėl atitinkamai daug kartų didesnis ir psichinis efektas. Be išmanymo, pagal kokius dėsnius egzistuoja žmogaus psichika, šiuolaikinė medicina negali harmoningai vystytis.

 

Reikšmingas etapas, suvokiant, kaip žmogaus psichika susijusi su jo sveikata, buvo įveiktas Mesmero ir Zigmundo Froido eksperimentų dėka. Žmogaus sveikatą, – skelbė Mesmeras, – veikia ne tik ryškūs, stiprūs, bet ir smulkūs išgyvenimai ir stresai. Labai svarbu suvokti, kaip giliai jie įsiskverbia į psichiką, nes giluminis poveikis rimtai įtakoja žmogaus sveikatą. Zigmundas Froidas padarė atradimą, sujungusį psichologiją ir mediciną. Jis įrodė, kad giluminės pasąmonės struktūros gyvuoja pagal savo dėsnius, ir kartą patirtas stresas niekuomet neišnyksta, jis saugomas pasąmonėje ir ilgainiui gali sukelti ligą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tyrinėjimus bioenergetikos srityje aš pradėjau maždaug prieš penkiolika metų. Pradžioje orientavausi į tai, kad negaluojantį organą galima paveikti ne tik vaistais ar fizioterapinėmis priemonėmis, bet ir energetinėmis, siunčiant energetines sroves valios pastangomis. Devintame dešimtmetyje ekstrasensorika, praeinanti tuos pačius etapus, kaip ir oficialioji medicina, susivokė, kad gydant ligas reikia daryti poveikį visam organizmui. Be to, susivokta, kad kuo anksčiau atliekama energetinė korekcija, tuo lengviau susidorojama su liga.

 

1986 metais aš ėmiausi ankstyvosios ligų diagnostikos bandymų, tyrinėdamas energetinę organizmo būklę. Pasirodė, kad energoinformacinių laukų analizė leidžia ligą pastebėti daug anksčiau negu bet kokia tobuliausia aparatūra. Vadinasi, norint ankstyvąją diagnostiką toliau vystyti, reikia taikyti organizmo energoinformacinę būklę nustatančius metodus. Atkakliai dirbdamas šia kryptimi, siekiau tikslios ir ankstyvos ligų diagnostikos, skverbdamasis į vis subtilesnius energoinformacinių struktūrų biolaukuose lygmenis.

 

1990 metais aš pasiekiau visiškai naują tyrimų pakopą, nustatydamas energoinformacinėse struktūrose, supančiose žmogų, specifines biolaukų deformacijas, sukeliančias ligas ir pažeidžiančias fizinę būklę. Jų pašalinimas energetiniu būdu duodavo puikiausią gydomąjį efektą. Vėliau paaiškėjo, kad žmogus biolauko struktūra turi dar sudėtingesnius darinius ir būtent biolauko energoinformacinės struktūros sąlygoja organizmo fizinę būklę, vadinasi, liga prasideda biolauke, energoinformaciniame lygmenyje.

 

Tęsdamas savo tyrimus, pastebėjau įdomų dėsningumą: darant poveikį biolauko struktūroms, keisdavosi ne tik fizinė žmogaus būklė, bet ir jo emocijos, charakteris ir jam atsitinkantys įvykiai, – tai, kas įprasta vadinti likimu. Vadinasi, biolauko lygyje fizinė, emocinė, psichinė žmogaus būklė yra vieningas darinys, kuriame visa tarpusavyje susiję. Tai leido paaiškinti, kodėl psichiniai ir emociniai protrūkiai gali taip stipriai paveikti žmogaus fizinę būklę. Vadinasi, gydydami mes darome poveikį ne tik kūnui, bet tam tikru laipsniu ir žmogaus emocijoms bei psichikai. Dar teisingesnis atvirkštinis kelias -darydami poveikį žmogaus psichikai, intelektui, emocijoms, mes veikiame ir jo fizinę būklę.

 

1991 metais man pavyko padaryti atradimą, kurio esmė tokia: energoinformaciniame lygyje tėvai, vaikai, vaikaičiai yra viena visuma. Tėvų psichika, emocijos ir elgesys veikia vaikų emocijas, psichiką ir fizinę būklę. Vadinasi, vaikų fizinę būklę galima pakeisti keičiant tėvų psichiką.

 

Atlikti tyrimai parodė, kad genetinis kodas nėra pagrindinis informacijos tiekėjas. Nė kiek ne mažesnis vaidmuo šiame procese tenka biolauko energoinformaciniams procesams. Tuo remiantis galima kalbėti apie biolauko genotipą, kuris yra didesnės apimties už fizinį ir paveldėjimo būdu perduoda emocijas, charakterį, netgi pasaulėžiūrą. Tai leido nustatyti pedagogikos, psichologijos, psichiatrijos, fiziologijos ir kitų žmogų tyrinėjančių mokslų ryšius.

 

Tiesą sakant, pavyko atskleisti karmos mechanizmą, kuris buvo minimas įvairiuose šaltiniuose ir kurio realiai išnagrinėti iki šiol niekam nepavyko. Ilgamečiai tyrimai, patvirtinti ligonių išgydymo praktika, atskleidė, kad sąryšis tarp žmogaus minčių, emocijų, elgesio ir jo ainių ligų turi tiksliai veikiantį mechanizmą. Žmogus kaip esybė turi ne tik fizinį, bet ir biolauko apvalkalą. Fiziniam apvalkalui būdingos erdvės, o biolauko apvalkalui – laiko charakteristikos. Fizinis kūnas yra erdvėje, o biolaukas – laike. Atlikdamas kokius nors veiksmus, įgyvendindamas mintis ir emocijas fizinėje plotmėje, žmogus daro poveikį savo taikiniui kūnui, kitaip tariant, savo elgesiu ir emocijomis daro poveikį savo ateičiai.

 

Žmogaus pasaulėžiūra, emocijos laikinį kūną veikia stipriau, negu fiziniai poelgiai. Štai čia ir yra karmos mechanizmo pagrindas, bendrais bruožais aprašytas įvairioje literatūroje. Remiantis tuo, galima sakyti, kad teisingos pasaulėžiūros ir emocijų formavimas žmonijos išlikimui ir tobulėjimui turi kur kas didesnės reikšmės, negu visa tai, kas šiuolaikinės medicinos pasiekta. Šie tyrimai padeda žinias apie žmogų sujungti į vieningą sistemą, atitinkamai praplečiant ir atskleidžiant ateities perspektyvas.

 

Nežinomo autoriaus straipsnis

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
D

Jei neklystu, cia J.Markunas

Taip pat skaitykite