Jei neturi Facebook profilio esi psichopatas?

„Facebook“ tapo toks paplitęs šiuolaikinėje visuomenėje, kad vis daugiau darbdavių, ir net kai kurie psichologai mano, kad žmonės, kurių nėra socialiniuose tinkluose yra įtartini.

 

Populiarus Vokietijos žurnalas „Der Taggspiegel“ atkreipė dėmesį į tai todėl, kad išpuolio Denveryje įtariamasis Džeimsas Holmsas ir norvegų masinis žudikas Anders Behring Breivik neturėjo savo Facebook profilių.

 

Materialaus lygio Forbes.com ataskaita rodo, kad žmogiškųjų išteklių departamentai visoje šalyje vis labiau saugosi jaunų kandidatų, kurie nesinaudoja svetaine.

 

Tarp viršininku bendras rūpestis yra tai, kad žmonės neturintys „Facebook“ profilio, gali tūrėti daug įspėjimų ir turi būti išbraukti.

 

Patarimų skiltyje Slate.com reporteris Farhad Manjoo rašė, kad jauni žmonės nesusitikinėja su asmenimis kurie neturi Facebook‘o.

 

Manjoo pažymi, kad ši teorija netaikoma vyresnio amžiaus žmonėms.

 

Technologijų naujienų svetainė Slashdot apibendrino Der Taggspiegel istoriją apie socialinius tinklus: „Neturėjimas Facebook profilio yra pirmas ženkkas, kad esate masinis žudikas“

 

Psichologas Kristofas Moeller sakė žurnalui, kad naudojimasis facebook‘u reiškia sveiką ir gerą gyvenimą.

 

Psichologai pastebėjo, kad Holmsas, kartu su kitais pastebėtais masiniais žudikais neturi jokių tikrų draugų.

 

Ir štai ką argumentai suveda: Tarp jaunimo ir suaugusiųjų neturėjimas Facebook profilio yra ženklas, kad esate asocialūs ar net pavojingi.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
26 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
donatas

psichologine propaganda :D butent tas Fb ir zaloja zmoniu psichika :) kad nebeisivaizduot pradeda kitokokio gyvenimo be to siukslyno

LMt

Mano FB tik asmeniskai pazistami zmones, kit u nepriimu

Kzn

turiu facebooka bet juo nesinaudoju

zmogus be fb

na neblogai stumia neblogai toks jausmas kad tie kurie neturi facebooko jie yra bedvases asmenybes jie yra niekas ir vardo ir gyvenimo jie neturi . tegu psichologai sau uzduoda klausima ar jie yra normalus kad sneka tokias nesamones . as skaitau knygas ir dirbu o nakti miegu vat mano geras idomus gyvenimas

deivis

as neturiu fesbuko ir man pohui man neidomu ka ten kazkokie kiti zmones susirasineja ir tipo bendrauja o jai esi antisocialus tai nera blogai reiskia esi laisvas tam tikra prasme

yes.

Viena mergina per facebooką buvo APVOGTA,nes nepažįstamam žmogui ,kuris su ja ilgą laiką susirašinėjo ,pasakė savo namo adresą.Vos jai išvykus su tėvais į užsienį,vagis bemat apiplėšė šeimą(tksl.,apvogė namą ,kuriame jie gyveno).Tie žmonės ,kurie neturi facebook-o ,nori apsisaugoti nuo tokių įvykių arba nuo kontakto su nepažįstamais žmonėmis.

Anonimas

Kas psichopatas?!? AS?!?! CIA KAD NETURIU FACEBOOK ANE?!? GAL I SNIOBELI JUMS PRALEIST?!? Čia jūs kažką tokio bandote pavaizduoti apie žmones, kurie neturi facebook.

LRT.kultūra.

Žmonės turi vieni su kitais bendrauti gyvai,bet ne per facebook-us.Faktai ,apie facebook-ą:
1.Tu bendrauji su žmogumi kurio nepažįsti.Nuotrauka ,kurią jis įtalpino, nevisada atskleidžia jo asmenybę.
2.Galima grėsmė,kad ateityje žmonės nebemokės bendrauti vieni su kitais be facebook-o ir susirašinėjimo. nebemokės bendrauti gyvai.
3.Faktas ,kad per facebook-ą vyksta apiplėšimai ir vagystės,dėl to ,kad asmuo kontaktuojantis su nepažįstamu ,išduoda savo gyvenamo namo arba buto adresą.
Neturėti facebook-o yra kontaktų nutraukimas su nepageidaujamais asmenimis,bet ne psichologinis sutrikimas.

McBay

Psichopatas aš td. Ir labai daug žmonių tuomet psichopatu.

Mindexxxxl

neturiu facebook, ir na… man jis.

unco

Kaip matau, man jau metas susirūpinti :D

ass

as asmeniskai esu uzimtas neturiu laiko prie fb sedet tai ka tai reiskia , kad as antras breivikas

Taip pat skaitykite