J. Markūno susitikimai su gydytojais

Kalbėjausi su moterimi, sergančia onkologine liga. Pasirodo, kad ligos kankina ne tik ją, bet ir keturiolikmetę dukrą. Mergaitė staiga pradėjo dusti ir mėlynuoti. Greitosios pagalbos mašina nuvežė į klinikinę ligoninę, kur gydytojai suteikė pirmąją pagalbą – prijungė specialią kvėpavimo aparatūrą ir tuojau pervežė į Vaikų ligoninę. Po dviejų mėnesių gydymo sveikata pagerėjo, bet mergaitė negalėjo kalbėti, nes nefunkcionavo balso stygos.

 

Gydytojai atliko visus tyrimus ir motinai pareiškė, kad mergaitė negalės kalbėti. Peržvelgiau susirgimo priežastis. Visos problemos buvo ne plaučiuose ir ne balso stygose, o galvos smegenų valdymo programoje. Abiejų ligoninių gydytojai šios programos nepalietė ir dirbo tradicinės medicinos metodais. Vaikų ligoninės skyriaus vedėjas, apžiūrėjęs mergaitę, nesąmoningai savo teigiamu bioenergetiniu poveikiu sutvarkė jos galvos smegenų valdymo struktūras, ir šios vėl pradėjo valdyti plaučius.

 

Tiesa, lygis buvo minimalus, bet, naudojant medicininius preparatus, sveikimui pakankamas, tad mergaitė pradėjo sveikti. Peržvelgiau mergaitės, jos tėvų ir protėvių nuodėmių potencialinius dydžius, kurie stabdo normalų plaučių, balso stygų funkcionavimą. Valdymo struktūrų bioenergetika susitvarkė, ir trečios dienos ryte dukra telefonu paskambino mamai į namus…

 

Po poros dienų aplankiau mergaitę ligoninėje ir susitikau su skyriaus vedėju. Pasirodo, šis žmogus labai domisi ezoterinėmis žiniomis, tad paėmė paskaityti mano knygutę. Apsilankiau dar keliose palatose ir pakraupau: mažus vaikus dar vystykluose medikai gydo operacijomis, injekcijomis ir kitokiais metodais bei vaistais, kuomet tikrosios priežastys glūdi alpstančioje nuo vaiko klyksmo mamytėje ir tėvelyje. Palikau palatose keletą knygučių.

 

Pasaulyje medicina yra pasiekusi aukštą lygį. Su žmogaus kūnu ji neretai daro stebuklus. Medicinos galimybes neigiantys ekstrasensai yra neteisūs. Mano nuomone, medikams ne visada pasiseka išgydyti ligonius dėl dviejų priežasčių:

 

1. Sunaikintos ligonio dvasinės ir sielos struktūros. Organizmas be šių struktūrų negali egzistuoti, taigi negali ir nugalėti ligų. Geriausiu atveju trumpam, iki tam tikros ribos, pratęsiamas žmogaus egzistavimo laikas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2. Dėl gydytojo dvasinių ir sielos struktūrų nepilnavertiškumo klaidingai diagnozuojama sveikatos būklė, neteisingai paskiriami vaistai bei procedūros.

 

Kiekvienas gydytojas savo dvasios ir sielos sveikatai turėtų skirti ypatingą dėmesį, kad galėtų gydyti ne tik ligonio kūną bet ir sielą. Tada rezultatai būtų daug geresni. Be to, Hipokrato priesaiką davęs gydytojas neturėtų daryti abortų – žudyti vaisiaus įsčiose. Kai kuriose valstybėse tokiems gydytojams uždraudžiama verstis gydytojo praktika. Ten, matyt, jau žinoma, kad gydymas ir žudymas – nesuderinami dalykai. Gydytojui, turinčiam gyvybės atsiradimo prado sistemos naikinimo programą, kitų gydyti nederėtų, nes kai kurių ligonių gydymo pasekmės neprognozuojamos. Tas pats pasakytina ir apie ekstrasensus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Viena gydytoja ginekologė per savo pažįstamą gavo ir perskaitė pirmąjį šios knygutės leidimą. Informacija labai susidomėjo ir panoro susitikti. Užsukau, ir mes ilgokai kalbėjomės. Peržvelgiau jos sūnų sveikatą, pasakiau pasilikusias problemas. Antrą kartą apsilankiau gal po keturių mėnesių. Vėl kalbėjomės, o po to pasižiūrėjau jos ir vaikų sveikatą.

 

Problemos pagilėję. Pasirodo, ji ir toliau daro abortus savo pacientėms. Ji teisinosi, kad bandanti joms išaiškinti, bet ne visos sutinka net ir perskaitę knygą. Kadangi moterys yra jos nuolatinės pacientės, gydytoja esanti savotiškai priversta dirbti savo darbą. Aš paaiškinau, kad žmogus yra laisvas, tad pats renkasi, kur gyventi – tamsoje ar šviesoje, tik gaila jos vaikų, kurių sveikata silpsta ir komplikuojasi. Pasakiau jų būsimų ligų simptomus, kurie reiškiasi jau dabar, ir ji, kaip gydytoja, negali to nepastebėti. Ji nustėro, nes juos tikrai pastebinti…

 

Užvažiavau po pusmečio. Pirmiausia pasikalbėjome. Ji abortų nebedaro, bet pergyvena, kad vis viena turi rašyti siuntimų į ligoninę, tad tuo tarpininkauja abortuose. Peržvelgiau jos ir jos vaikų rodiklius. Visi rodikliai, net pažymiai mokykloje, pagerėję. Pasirodo, jos aiškinamasis darbas, raginant atsisakyti aborto, ir nedalyvavimas vaikų žudyme įsčiose labai teigiamai veikia jos ir jos vaikų dvasios, sielos ir galvos smegenų valdymo struktūras, o kartu ir kūno sveikatą.

 

Skaičiau paskaitą, kurioje dalyvavo ir jos kolegos gydytojai. Rytojaus dieną atlikau diagnostiką ir paaiškinau kai kurias tiesas apie Visatos dėsnius. Po poros savaičių sulaukiau padėkos skambučių. Viena gydytoja, kuri niekaip negalėjo sutarti su mama, taip pat gydytoja, pasakė, kad neprisimena tokios santarvės ir šeimynines šilumos…

 

2000 m. kovo mėn dalyvavau gydytojų internistų susitikime Vilniaus Santariškių ligoninėje, kuriame dalyvavo per šimtą gydytojų iš įvairių gydymo įstaigų. Čia buvo analizuojami netradiciniai gydymo metodai bei kryptys pasauliniu ir Lietuvos mastu, o taip pat šios veiklos teisinis statusas Lietuvoje.

 

Pasisakiau ir aš. Trumpai paaiškinau žmogaus dvasios, sielos ir fizinio kūno vienybės pagrindus ir žmogaus sveikatos priklausomybę nuo pokyčių, įvykusių jo sielos ir galvos smegenų valdymo struktūrų bioenergetikoje. Kadangi per dešimtį minučių neįmanoma pagrįstai išaiškinti šių klausimų, o tarybinius mokslus baigusiems gydytojams ši informacija buvo gal ir svetima, tai ja susidomėjo tik dalis gydytojų.

 

Diagnozavus paaiškėjo, kad mano informaciją teigiamai įvertino 25 proc, skeptiškai – 40 proc, o suabejojo – 35 proc. susitikimo dalyvių. Pasidomėjau, kaip pakito šis pasiskirstymas, praėjus pusantros paros. Teigiamai įvertino 35 proc, skeptiškai – 30, o abejojančių pasiliko 35 proc. Manau, kad abejojančių ir skeptikų nuomonė pasikeistų, jeigu jie panorėtų plačiau susipažinti su mano informacija ir perskaitytų mano knygą.

 

Dalis gydytojų, panorusių išsamiau pasidomėti mano išvadomis, liko po susitikimo, ir mes dar kurį laiką diskutavome. Pageidavę sužinojo taip pat ir savo bei savo šeimos narių problemas. Manau, jie liko patenkinti.

 

Verta žinoti, kad tos pačios ligos kamuojamų žmonių gydymo būdai būna visiškai skirtingi, nes kiekvieno žmogaus organizmas labai savitas ir reikalauja individualaus priėjimo. Svarbiausia yra žmogaus dvasios ir sielos susirgimai, kurių priežastys yra skirtingos, kas, matyt, ir formuoja ligų atmainas.

 

Kai su ligonio dvasinės ir sielos struktūromis viskas gerai, gydytojai yra pirmieji žmogaus pagalbininkai, nes tik medicina yra sukaupusi visas žinias apie žmogaus organizmo ligas ir jų gydymo galimybes. Dar daugiau -ji turi tam reikalingą techniką ir preparatus, be kurių organizmas negali sustiprėti ir atsinaujinti, nes nuolat stokoja vitaminų, mikroelementų, amino rūgščių, katalizatorių ir kt. medžiagų, reikalingų save reguliuojančiai laboratorijai – žmogui – funkcionuoti.

 

Aišku, būtų nepaprastai puiku, jei ateityje unikalių sugebėjimų turintys jautrūs žmonės su gydytojais veiktų išvien. Tam reikia ne tik noro, bet ir mokslinio pagrindo, jungiančio visus į bendrą sveikatingumo sistemą.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

Labai noreciau susisiekti su J.Markunu,nes ligos jau ivare i beviltiska padeti.Jei kas zinote,kaip jam paskambinti,tai praneskite man tel.864730701.Gyvenu Klaipedos rajone,todel nuvykti i jo paskaitas Vilniuje ir Kaune neturiu galimybiu.Busiu labai dekinga.Elena.

Bartas

Jo šarlatanizmai įvarė jį ligon patį.

lole

ar ponas Markunas daro suderinima antradieniais?Ar reikia su juo akis i aki susitikti?

magas

Jonas Markūnas

Kontaktai
Adresas:
Kiekvieną PIRMADIENĮ 18:00 val. Vilniuje , Naugarduko 76 – 305 auditorija.
Kiekvieną ANTRADIENĮ 18:00 val. Kaune, Riomerio g.31.

El.paštas: Satva@mail.lt
Mobilaus telefono numeris: +37069915074
http://www.satvaklubas.lt

Informacija: http://WWW.SATVAKLUBAS.LT administracija: Satvaklubas@gmail.com

Adas

Kas žino kaip susisiekti su J.Markūnas

AnonymousUser

J. Markūnas kas žino kaip su juo susisiekti.

Bartas

Jis db serga. Paskaitykite bernardinuose apie jį, jo šarlatanizmus.

Taip pat skaitykite