Berniukas zombis

Žmonės mėgsta išsiskirti, nes dažniausiai tik tokiu atveju yra pastebimi. Nuo galvos iki kojų tatuiruotas kūnas, auskarai visose įmanomose kūno vietose ir liežuvis primenantis driežo… Taip atrodo kanadietis Rickas Genestas, daugelio žinomas berniuko zombio (angl. „Zombie Boy“) vardu.

 

Pirmąją tatuiruotę Rickas pasidarė būdamas 16 metų, Monrealyje, pas tatuiruočių meistrą Franką Lewisą. 19 metų pasiryžo viso kūno tatuiravimo projektui, kurio apsiėmė Frank Lewis. Jis per šešerius metus sukūrė didžiąją dalį viso dizaino. Rick’as Genest’as šiam projektui išleido daugiau nei 17,000 dolerių ir tai dar ne pabaiga.

 

Daugelis pagalvotų, kad tokiam žmogui joks darbdavys nesuteiktų darbo vietos ir labai apsiriktumėte. Nieko nuostabaus, kad yra menininkas, bet tuo pačiu ir modelis.

 

 

Tačiau viskas pasikeitė, kuomet socialiniame tinklapyje „Facebook“ 2010 metais buvo sukurtas R.Genesto fanų puslapis. Prie puslapio jungėsi visi tatuiruoto vyro gerbėjai, kurių per metus atsirado virš pusantro milijono.

 

Vėliau jo gerbėjų puslapį socialiniame tinkle pamatė Lady GaGos meno direktorius Nicola Formichetti, kurio dėka kanadietis nusifilmavo hitu tapusiame atlikėjos klipe „Born This Way“ ir tiesiu taikymu pakliuvo ant aukštosios mados podiumo.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Paryžiaus mados savaitėje Rickas Genestas debiudavo kaip modelis ant podiumo pristatydamas prancūzų dizainerio Thierry Muglerio drabužius, su kuriais vėliau fotografavosi „Voque Hommes Japan“ žurnalui. Nicola Formichetti teigia, kad Rickas šiuo metu gauna daugybę su mada susijusių pasiūlymu.

 

Pats kanadietis modelio darbo nesureikšmina, mados pristatymus ironiškai vadina spektakliu, tačiau pripažįsta, kad buvimas dėmesio centre ir toks darbo pobūdis jam patinka.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Paradigm Shift

Vieniems jis psichikos ligonis, kitiems gražus žmogus. Bet dabar jį jau vertina dėl turtų. Pavyzdžiui mokykloje mane dėl išblyškusios odos, agresyvumo irgi vadino zombiu. Dabar aš jiems eilinis “V”.

Jis labai simpatiškas be tatuiruočių, tačiau jam labai tinka šis įvaizdis, kaip zombis. Tikriausiai jis labai gerai jaučiasi, todėl ir aš jaučiu, kad jam tinka :) jis man simpatiškas abejais atvėjais :)

miegantyslokiai

aisku kad merginom jis patinka :)

Migluze

Labai simpatiskas vaikinas…gaila,kad save taip subjaurojo.

opc

gerulis klipas :)

ZombioSenelis

Kažin mergom jis patink? ;\

Beelzebub

O, Rico The Zombie:D Awesome, abejoju ar yra dar jo nežinančių.

Taip pat skaitykite