10 ženklų rodančių vaiduoklio būvimą

Tikriausiai esate daug girdėję istorijų apie vaiduokliškas vietas, bet kas jas daro tokiomis šiurpiomis?

 

Vaidentis gali visiems, visose gyvenimo srityse.

 

Net ir garsūs žmonės, pavyzdžiui, Nicolas Cage, Gweneth Paltrow ir Dane Cook pareiškė, kad gyveno vaiduoklių namuose, bet dauguma išsikėlė arba išvarė blogąsias dvasias. Yra daug ženklų, kurie pasako ar esate persekiojami ir gyvenate vaiduoklių name. Top 10 ženklų:

 

10. Keisti kvapai

 

Vienas įprastesnių ženklų – kvapas. Jei jus kas nors seka iš niekur galite pradėti užuosti keistus kvapus, kurie įprastai neturėtu sklisti. Dvasia gali kartu su savim atsinešti cigarų dūmų ar šviežių gėlių (priklauso nuo dvasios) kvapą.

 

9. Sapnai apie žmones ar vietas, kurių nesate matę

 

Jei dvasia gyvena namuose, ji gali sukelti sapnus ar košmarus apie ją. Jūs galite pradėti sapnuoti vietoves, kuriose nesate buvę, arba žmones, kurių nesate matę. Tai gali būti ženklas, kad ji bando paaiškinti savo istoriją arba susisiekti su jumis. Jūs turite suprasti, kad tai yra žmonės mirę keistomis sąlygomis. Sapnavimas vietoves ar juos pačius reiškia, kad jie kažką pamiršo ir tai juos laiko name. Per sapnus galite sužinoti namo istoriją, patikrinę viešuosius įrašus arba archyvus galite atpažinti čia gyvenančius žmonės.

 

8. Jausmas, kad kažkas stebi

 

Kai kurie žmonės yra jautresni dvasiniam pasauliui ir gali jausti, kaip kažkas juos stebi šešėliuose.
Tuo nereikėtu remtis, kad name yra vaiduoklis, bet tai gali būti ženklas. Jei juntate, kad jus stebi patartina apsižvalgyti. Nebijokite išeiti ir ištirti ar nieko nėra šalia. Kai pirmą kartą žmogus persikrausto gali jaustis stebimi ir to neturėtu ignoruoti, jei visa tai vyksta su kitais ženklais.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

7. Sunkumas ore

 

Jautresni žmonės pajaučia kai vaiduoklis namie vien įkvėpę oro. Esant dvasiai sunku kvėpuoti oras atrodo sunkus. Normalūs žmonės gali pajusti staigius oro pokyčius. Paprastai po valymo ar net kraštutiniais atvejais egzorcizmo, žmonės teigia, kad netrukus po ritualo oras atrodo lengvesnis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

6. Garsai

 

Girdite keistus garsus, ar kuždėjimą, ir jūs negalite to paaiškinti? Yra priežastis šiems garsams, dvasia gali bandyti su jumis susisiekti arba atkreipti dėmesį parodydama, kad ji čia. Žinoma, name gali būti daug triukšmo dėl bendrų namų apyvokos daiktų ar paties namo, tačiau žinant kokie garsai yra normalūs galima nustatyti priežastį.

 

Dauguma dvasių nėra tokios triukšmingos, kad jas išgirstu žmogaus ausis, tokias norint išgirsti reikia EVP įrangos. Tačiau yra dvasių vadinamų poltergeistais (triukšmingosios dvasios) kurios leidžia baisius garsus, svaido daiktus ir tai vyksta visą naktį.

 

5. Temperatūros kaita

 

Staigūs temperatūros pokyčiai yra rodiklis, kad dvasia netoliese. Jei vaikštant per namus pastebite, kad kai kuriose kambariuose oras daug šaltesnis nei kitose ar pradėtumėte jausti, kad aplink oras tampa šaltesnis tada galite manyti, kad netoliese kažkas yra.

 

4. Judantys daiktai

 

Kai kurios dvasios mėgsta judinti daiktus jums nematant. Turėtumėte atkreipti dėmesį į daiktų padėtis. Jei pastebite, kad daiktas ne toje vietoje kaip įprastai reiktu apsvarstyti priežastis. Gali būti, kad namo vaiduoklis judindamas daiktus bando atkreipti į save dėmesį. Jeigu pradėtų atsidarinėti ir užsidarinėti durys arba pradėtu kristi daiktai, nieko gero nelaukite. Šis dvasios tipas turintys teisę atlikti tokius žygdarbius negali būti draugiškas. Šios dvasios nori, kad visi žinotu jos buvimą, į tai namų savininkai turėtu rimtai atsižvelgti.

 

3. Palietimas

 

Ar jus kažkas palietė kai nieko šalia nebuvo ar paliko ženklą ant odos? Tai gali būti dar vienas ženklas, kad jūsų namas turi kitų gyventojų. Jūs turite būti atsargūs nors tai gali būti tik nedidelis vėjas. Žinojimas, kas jus palietė yra svarbus, todėl nereikia daryti klaidingu išvadų vien dėl to, kad pajutote plaukų ant kaklo dilgčiojimą. Tačiau jeigu toje vietoje liko mėlynė ar įbrėžimas kurių negalite paaiškinti, tuomet tai piktosios dvasios ženklas.

 

2. Staigūs nuotaikos pasikeitimai

 

Nors ir retai, priklauso nuo ženklų tipų dvasia gyvenanti jūsų namuose gali būti grėsminga. Šios sielos gali būti ne dvasiškos, bet demoniškos kilmės. Jie pasistengia, kad namo gyventojai pajustu nuotaikos pokyčius: baimę, pyktį, nerimą, ir t.t. Emocijos gali sukelti komplikacijų. Sunkesniais atvejais turi būti atliekamas egzorcizmas.

 

1. Nepatikėsiu kol nepamatysiu

 

Geriausias būdas sužinoti ar iš tiesų dvasia namuose – ją pamatyti. Dvasia gali pasireikšti jūsų akyse, jei turite aštrias akis galite sugauti jos žvilgsnį. Jūs galite pamatyti žmones atrodančius normaliai ir išnykstančius jums prieš akis. Šie žmonės gali atrodyti išblyškę, sužeisti, kruvini. Šie žmonės nėra tipiškos niūrios figūros, tai sielos žmonių, mirusios baisiu būdu. To pavyzdys yra Gettysburg mūšio laukas, kai kurie lankytojai gali pamatyti karių žygiavimą į mūšio lauką ir susiliejimą su naktimi. Šie vaiduokliški vaizdai gali pakartoti tai ką jie anksčiau darė kai mirė. Dažnai tai kartojasi vėl ir vėl kaip užstrigusi plokštelė. Jų sielos išėjusios, bet vaizdai ir toliau rodosi.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
36 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Agnieska

Laba diena . Pas mus namuose vyksta keistoki reiskiniai visu pirma vienam kambari labai salta ir neramu buti lygtais I tave kazkas ziuri, girgza lubos. Viena karta dingo daigtai bet po keliu dienu atsirado toj pacoj vietoj .vakare uz vyro nugaros kazkas belde i grindis toks jausmas kaip su kulnu stuksejo is pradziu vyrui pasirode kad jam pasigirdo bet stuksejimas prasidejo vel. Kaip as buvau nescia vyras mate kaip prie manes sedejo juodas suo gan ilgai o paskui po truputi isnyko kaip rukas. O keles dienas atgal kaip as gulejau lovoj apsikabinus kaldra po kaldra man kazkas sujudejo ir lyg… Skaityti daugiau »

Sima

Siulyciau pasventint namus, gali but kad turit sveciu

Paranormalūs reiškin

Mane Naktį buvo užpuolę. Buvo lyg miego paralyžius, bet ne. Kojomis galėjau judeti, o ant krūtinės kažkas stovį ir laiko mano rankas. Kojomis spardžiausi, kaip galėdama,dar bandžiau pakviesti tėvus savo (kadangi man 14 gyvenu su tėvais) bet išėjo labai labai tyliai. Po kelių sekundžių viskas tai baigiasi ir aš iškarto ijungiau šviesą ir nebeužmigau. Iš manęs atrodo, kad išsiurbė energijos. Visa diena jaučiausi silpna, galvą skaudėjo.

O mamai kiekvieną naktį, kažkas į sieną stuksena. Girdžiu žingsnius naktį kitam kambarį. Bijau kartais vieną miegoti. Šiurpų

tikra tiesa

sveiki papasakosiu tikra tiesa apie zaislus buvo man 5 metai dabar man 22 isiziurejus i leles akys jus pamatysite juk akiu obolis juda ir taigi man atsitiko tokia situacija juk lele atgijo bet manim niekas nepatikejo tada

nesvarbu

Na žinoma visi to netiki, bet man nutinka keisti dalykai man retai nutinka buna keisti kvapai ypač smirdi kažkas ir retai girdžiu moters balsa kaip mano varda sako kaip dvasia gali žinoti mano varda irgi keistus garsus girdžiu kaip būtų križdejimas ir panašei o kai eidavau i mokykla toks jausmas kad kažkas mane stebi arba sekia mane ir pradedu bėgti nesuprantu kodel aš bėgu ir buna kad naktimis ne užmiegu arba košmarai buna kartais sapnuoju tikroviškus sapnus ir jie išsipildo.

as gintaras

Ar anlijoje moltone svogunu fabrike ira vaiduokliu

Gerinta Lukosiunaite

Kai buvau Maza as buvau viena kambary o Mama buvo isejusi i lauka as sedejau ir laukiau Mama ir aplink mane du kartus papute vejas ir tada as pradejau verkti ir man Kas Kas bematomo uzkimso burna bet paskui atejo Mama

Cipsas

Vaiduokliai mano naminiai gyvūnėliai :DD
Juokauju, juokauju! Šiaip mane į nugarą vis kažkas liečia. Bet…

Ramunė ir Gabija

Sveiki. Mūsų klasiokai šulei kvietė Čarlį ir Slenderį. Mes nekvietėm, bet kažkodėl mums ir lauke ir šulei ir namuose vis kažkoks siluetas pasimato. O klasiokams nieko. Visiškai. Pvz.: Einam miegot. Jau snaudžiam. Staiga kažkas suprazda! Duris trankosi. Kiek vieną naktį taip. Sapnuojasi, kad nueinam į šulės sandeliuką su draugėm atidarom, o ten pakarta moteris… Po keliu sekundžių kažkoks vaiduoklis pasimato……. Nežinom ką daryti….. Per vieną dieną 4 lėkštės sudužo…… Vieną kartą Ramunl isipjovė, o kraujas bėgo 20min.!!! Pagalvojom, kad ją prakeikė……. Šuniukas mūsų dažnai ant daiktų loja….. PADĖKITE MUMS!!!!!

Kotryna

Jeigu šuo ant daiktų loja, tai greičiausiai ant dvasių, o ne ant daiktų, nes tik gyvūnai gali matyti dvasias

Edita

Sveiki visi nzn nuo ko pradet as jau namie gyvenu beveik 5metius ir visus tos metius tokie dalikai namiose darosi kad galima isprotet nezinau kodel bet manes tas jau visiskai neveika turejau maza nesenei pirkta haski maza toki melia suneli po pirkimo praijo 4dienos ir radau ji negyva be jokiu smurto zimu ir panasei kas tai galetu but ar tai dvasiu darbas

aik aik

bla bla bla

Taip pat skaitykite