“Miręs” berniukas atsisėdo savo karste laidotuvių metu

Dvejų metų berniukas atsisėdo savo karste laidojimo metu ir paprašė tėvo vandens prieš atsigulant atgal.

 

Tai atrodo pernelyg neįtikėtina, kad būtų tiesa. ORM teigė, kad Kelvinas Santos nustojo kvėpuoti pneumonijos gydymo metu, Šiaurės Brazilijos ligoninėje. Penktadienį 19:40 Kelvinas buvo paskelbtas mirusiu, o jo kūnas buvo perduotas jo šeimai plastikiniame maišelyje.

 

Vaiko netekusi šeima paėmė jį namo ir visą naktį jo gedėjo, berniuko kūnas buvo paguldytas atvirame karste.

 

Šeštadieni likus Valandai iki laidotuvių berniukas atsisėdo savo karste ir tarė: „Tėveli, ar galiu gauti šiek tiek vandens?“.

 

Berniuko tėvas Antonis Santos sakė: „Visi ėmė šaukti, mes negalėjome patikėti savo akimis. Tada mes supratome, kad įvyko stebuklas ir mūsų berniukas grįš į gyvenimą, bet tada Kelvinas vėl atsigulė, ir mums nebepavyko jo pažadinti. Jis vėl buvo miręs.“ A. Santos skubiai nuvežė savo sūnų į ligoninę, kurioje padaryta ekspertizė nenudžiugino, gydytojai patvirtino, kad berniukas neturėjo jokių gyvybės ženklų.

 

Jis sakė: „Jie mane patikino, kad jis tikrai buvo miręs ir nedavė jokio paaiškinimo apie tai ką mes matėme ir girdėjome“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Berniuko šeima nusprendė laidotuves atidėti tikėdamiesi, kad jis vėl pabus, bet galų gale 17h. Jis buvo palaidotas vietinėse kapinėse.

 

Tėvas įsitikinęs, kad jo sūnus buvo medicinos aplaidumo auka. Ponas Santos užregistravo skundą policijai, tyrimas yra pradėtas.

 

Jis sakė:“ Po penkiolikos minučių vaiko gaivinimo, jie atėjo ir pasakė man, kad sūnus miręs ir įteikė jo kūną. Galbūt jie nepadarė visko tinkamai. Mirę žmonės neprabunda ir nešneka. Aš pasiryžęs išsiaiškinti tiesą.“

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rimtai

Aš tikiu kd taip galėjo būti.nes ankščiau kai nebuvo tiek pažengusi medicina dažnai palaidodavo gyvus žmones.nes ne visada pulsą surasdavo.

martyr

aj aj. letargu uzmigo, pabudo ir mire nu .heh

Aurimas

Kazkas cia sake, kad 2metu vaikas negalejo to pasakyti, 2 metu vaikas, tikrai gali jau normaliai kalbėti.

Stebėtojas

Čia ne komentatoriai, o pievos. :)

as

cia ne viena karta taip yra buve ka jus cia snekat lempas pasidomekit tokias dalykais tada snekekit

aa

Pasidomek daugiau kada psichiatras laisvas jei tokiom nesamonem tiki…

RASTA MANO pinigine

geriau reikejo vaikui sakyt CIA BUVO ROKAS ŽILINSKAS…

Tiktas

Bet matau, kad visi pamirsta “maza” dalykeli. Dvieju metu berniukas tikrai dar tiek nemoketu pasakyti.

Muntas

tai gal jis pasake ne taip,o kaip ir moka sakyti? galvok(zinau kad gausiu minusu tai paaiskinu: 2 metu vaikai mo paprasyti gerti(dauguma) bet jie visai kitaip taria zodzius )

uuuuu

ne n u tu durnas/a…dvieju metu vaikas jau tikrai gali daug ka pasakyti….

Uuuuuuvcc

Ira dar kaip pasako. Nemusišnekėk.

aa

O kaip gali neprasidet tokie komentarai akip pievos ir t,t ? Prisikele berniukas is mirusiuju , o daktarai viska ka pasake tai kad jis mire? jie kaip minimum butu per prievarta ateme ta vaika is tevu ir istirinetu visa ta vaika lastele po lasteles , nes tokie dalykai niekur nevyksta , cia visiska anomalija , o cia paime ir palaidojo paprasciausiai…

marius

paliubomu kad bus :D

ladyivonacka

Kaip idomiai ;) ir tuos prasides komentai ,, cia pievos” ir t.t.

saone

Nes taip ir yra, lol

Taip pat skaitykite