Trollface autorius – žinomas pedofilas ir serijinis žudikas

„Memas – kultūrinės informacijos vienetas, vieno proto perduodamas kitam. Tokią sąvoką 1976 m. savo knygoje „Savanaudis genas“ pasiūlė biologas-evoliucionistas Richardas Dawkinsas. Jis yra pasakęs: „Memų pavyzdžiai yra melodijos, lengvai pagaunamos frazės, drabužių mados, būdas žiesti puodus.“

 

Memas, kuris dauginasi kaip kultūrinės evoliucijos ir difuzijos vienetas, daugeliu atžvilgių analogiškas genui. Pavyzdžiui, kai viena idėja išnyksta, kita išlieka, sklinda ir mutuoja modifikuojama žmonių. Išlieka tie memai, kurie sugeba daugintis geriausiai.“

 

Tarp tokių internetinių memų, kurie sugebėjo išlikti, yra ir visiems gerai žinomas taip vadinamas “Trollface” veidas. Tačiau mažai kam yra žinomas faktas, jog šis memas yra gerai žinomo JAV pedofilo ir serijinio žudiko vos ne “prekinis ženklas”.

 

Pasaulyje bene populiariausias internetinis memas “trollface” pradžioje vadinosi “coolface”, o atsirado jis DeviantArt Whynne vartotojo dėka. Nors memo autorius pačioje pradžioje numatė personažui visai kitas savybes, “trollface” greitai išplito internete ir pradėjo gyventi savo gyvenimą. Tačiau kas iš tiesų buvo tikrojo “trollface” autorius?

 


Henry Lee Lucas’as įkalinimo įstaigoje.

 

Susipažinkite, tai Henry Lee Lucas’as – žinomas Jungtinių Amerikos Valstijų pedofilas ir serijinis žudikas. Įrodyta, kad jis įvykdė mažiausiai 11 brutalių žmogžudysčių. Pirmoji auka – jo motina, kurią negailestingai nužudė 1960 metais virtuviniu peiliu, už ką veliau buvo nuteistas 15 metų kalėti, bei 4,5 metų turėjo praleisti psichiatrinėje ligoninėje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Išėjęs į laisvę, Henry Lee Lucas’as pradėjo tikras skerdynes. Po suėmimo Henry su didžiuliu malonumu ir pasitenkinimu pasakojo apie visus įvykdytus nusikaltimus ir prisipažino nužudęs apie 300 žmonių. Tikslus Lucaso aukų skaičius net iki šiol nėra žinomas. Galiausiai teismas skyrė jam mirties bausmę, bet vėliau nuosprendis buvo pakeistas ir Henry Lee Lucas’as buvo įkalintas iki gyvos galvos. Jis mirė kalėjime nuo širdies smūgio, kai jam buvo 64 metai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Pirmasis Henry Lee Lucas’o nupieštas “trollface” ant rūsio sienos, kur išprievartavo 7-metę mergaitę.

 

Pirmas “trolio veido” piešinys atsirado jo rūsyje, kuriame išprievartavo 7-metę mergaitę. Vėliau, tokį pat veidą jis nupiešė savo kameroje kur atlikinėjo bausmę. Psichologai teigia, kad šis veidas išreiškė jo sielos būseną prievartavimo metu.

 

Teigiama, kad memo autorius Whynne’as galėjo šį veidą pamatyti Teksaso policijos archyve, kur jis turėjo galimybę patekti nes jo tėvas dirbo Teksaso policijoje. Bet kokiu atveju, dabar šis memas yra nuolatinis virtualios erdvės palydovas, tačiau ar visi žino jo kilmę?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Skeptikė

Pirmą kartą tokį girdžiu. Bet man šokas. Už tris šimtus žmogžudysčių kalėjimas iki gyvos galvos? Jam išvis tos galvos neturėtų likti. Jį reikėjo nužudyti kad ir jis žiauriai kentėtų. Kam tą kvailą trolio veidą garbinti išvis? Nei jis čia kokia puošmena nei ką. Taip kad linkiu niekinti tą trolio veidą, nes nusikaltėlių kūryba (jei tai kūryba galima pavadinti) neturi būti pasaulio pažiba. Tas trolio veidas niekuom ne ypatingas. Iki.

Cipsas to skeptikė

Nu ir užtrolinai pasaulį :DDDD

Lukas

Nu ir uztrolino pasauli Henris :D U mad?

NL

Butu gerai suzinoti kitu kilme…

Damn

Daugumos tai žinomas.

trolis

Problem officer?

mi

būtų įdomu apie kitus meme paskaityt, kokios jų kilmės istorijos.

Damn

Behind The Meme youtube kanalas, ten yra apie meme daugeli.

saone

seip tai trollface’as kiles nuo vieno is mickey mouso komiksu..

Minde

Siaip tai butu gerai jeigu nurodytum ir informacijos saltini…

je

tai kad ir cia nera nurodytas saltinis

as

jis pats kaip trollface

Villy

Liudna trollface istorija… Nezinojau.

Occult

Kazkoks keistas straipsnis…

Mrs.Leto

Galima teigti,kad dabar internete ir visam pasaulyje laisvai platinamas maniako ženklas..ir jis vos ne garbinamas..Kažkoks siaubas..

Taip pat skaitykite