„NASA” tirs portalus

1990 metais Žemės magnetiniame lauke buvo aptikti portalai, kurie tiesiogiai jungia mūsų planetą su Saule. Anot mokslininkų, šie portalai atsiveria kelis kartus per dieną ir yra panašūs į didžiulį vamzdį, kuriuo keliauja Saulės dalelės. Taip vyksta dėl to, kad Saulė, taip pat kaip ir Žemė turi savo magnetinį lauką.

 

Žemei sukantis aplink savo ąšį, tie laukai kartais susiliečia, taip sudarydami „tunelį“, kuriuo Saulės dalelės atkeliauja pas mus į planetą. Tačiau, ar tikrai tai tik dalelės? Kai kurie ezoterikai mano, kad per šią žvaigždę sielos patenka į Žemę ir čia įsikūnijusios, gimsta žmonėmis.

 

Tai gal, jungiantys Saulę ir Žemę portalai, skirti sieloms keliauti, panašiai kaip mašinoms greitkeliai? O gal tai keliai į kitas dimensijas? Šito niekas nepatikrins, tačiau faktas tas, kad portalai, jungiantys du kosminius kūnus iš tiesų egzistuoja, yra neginčijamas.

 

Prieš kelias dienas pasirodė pranešimas, kad NASA pasiryžo pradėti paslaptingųjų portalų, arba kitaip „x-points“, tyrimą. Šie gamtos reiškiniai pasirodo nepastoviai:portalai gali atsiverti tik kelioms sekundėms, arba atvirkščiai – kelioms valandoms, jų atsivėrimas vyksta vis kitu laiku ir kitoje vietoje.

 

Tačiau mokslininkas Jack Scudder, studijavęs magnetinius “tunelius” tarp Žemės ir Saulės, teigia jog perprato šiuos reiškinius ir žino, kaip atrasti portalus. Misija numatyta jau 2014 metais, tada NASA ketina siųsti keturis įrenginius portalams tirti.

 

Galbūt tai tikrai tik dalelės ir nieko daugiau, tačiau tas faktas, kad Žemę sieja tiesioginis „tiltas“ su Saulę, yra įdomus. Tokiame pasaulyje, kokiame dabar gyvename,niekada nežinai, kas gali atsitikti: juk dar prieš dešimt metų daugelis mokslininkų neigė tokių portalų egzistavimą, o šiandiena yra planuojami jų tyrimai.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
deivis

zaibis as is saules tai va del ko taip megstu prie juros degintis

Aalyah

Gintarai, saulė yra saulės sistemos centras, o ne žvaigždė už saulės sistemos ribų :D

Gintaras

Zinau, ne taip issireiskiau… ;)

Gintaras

Bet kiek pasaulyje dar neisaiskintu dalyku! Mes dar savo saules sistemos iki galo neistyrem, o jau dairomes kas yra uz jos ribu..

Nesamones

ne taip parasei mes dar savo planetos iki galo neistyrem o jau i visata dairosi

Mindaugas

“Kai kurie ezoterikai mano, kad per šią žvaigždę sielos patenka į Žemę ir čia įsikūnijusios, gimsta žmonėmis.” na nebutu jie ezoterikai… Tada taip iseina, kad mes esame is Saules? :)

Taip pat skaitykite