Mergina 15 metų valgo McDonald’s vištieną

Vištienos mėgėja Stacey Irvine buvo perspėta, kad tai ja žudo – septyniolikmetė praktiškai nieko kito nevalgo jau nuo 2 metų amžiaus.

 

Pasibaisėję gydytojai pasimokė iš paauglės lėtinės ligos, 15 metų priklausomybė atvedė ją prie to, kad ji nualpo ir po to buvo sunku kvėpuoti.

 

Fabrike dirbančiai Stacey, kuri niekada nėra prisilietusi prie daržovių ar vaisių, buvo rasta anemija ir patinusios liežuvio venos. Vakar ji ilsėjosi namuose po skubios vitaminų injekcijos, bet nepaisant medikų ji nekeičia savo dietos ir toliau valgo keptą vištieną.

 

Stacey iš Vakarų Midlanso, sakė: „Aš pradedu suprasti, kad tai tikrai kenkia man. McDonald’s kepta vištiena mano mėgstamiausia, aš dalinuosi ja su savo vaikinu. Bet aš taip pat mėgstu KFC ir Supermarket gaminius, mano pagrindinis maistas visada kepta vištiena”.

 

Mama Evonne, iš visų jėgų stengiasi dukrą įkalbėti nueiti pas specialistus. Ji sakė: „Baigiu išprotėti, meldžiuosi, kad jai butu suteikta pagalba kol dar ne vėlu. Man plyšta širdis matant, kad ji nieko kito nevalgo. Jei buvo sakyta, kad ji mirs, jei toliau taip maitinsis, bet ji sako negalinti valgyti nieko kito”.

 

Be vištienos Stacey dietoje yra keptos bulvytės, kartais kepta duona pusryčiams ir žinoma traškučiai. Ji sakė: „Pirmą kartą paragavau vištienos, kai mama mane nusivedė į McDonald’s, tada man buvo du metai, man ji taip patiko, kad galėjau suvalgyti viską kiek akys matė. Aš negalėjau net pagalvoti apie kitą maistą, mama jau seniai liovėsi man siūlyti kažką kito”.

 

Suirzusi mama Evonne, yra grožio terapeutė, ji turi dar du vaikus – penkerių metų Leo ir trijų Ava. Abu maitinasi sveikai. Kartą ji mėgino badu priversti Stacey valgyti sveikesnį maistą, deja nesėkmingai.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vaida

Mama jos ikist i kalejima ie sert kokius 5 m tik sintetine vistiena…Pati pripratino, pati tampe 2 m vaika po makdonaldus, tai dabar ko sika i kelnes?Ko norejo, ta ir turi.Gyvenu Londone ir puikiai matau,kaip ten maitinami vaikai, o kadangi pati esu mama, niekada nepatikesiu, kad 2 m vaiko negalima pripratint prie ivairaus maisto

Anonymous

Ji tiek daug nolaifina prie tu visciuku kad net paakiai juodi:D

Kristis

kazko atrodo biski plona

Mindexxxxl

Mackdonalds reklama bando pasidaryti yra filmas apie jo zala organizmui.

aaa
omcik

cia foto kogero kaip dazniausiai buna ideta tik kad tema mazdaug atitiktu, o itikroji mergina manyciau atrodo kur kas didesniu gabaritu..

praeivis

kokios cia nesamone jus paziurekit kaip atrodo dar geriau nei cia lietuvoi valgydami prekibcentriu hemija ir sudziuve arba papilkeje vaiksto,o cia panike nebloga veidelis norm o beto akis tokios norincios meiles, atkreipet demesi? 100%eda viska kaip kiaule ,bet cia yra itariu macdonaldo sugalvotas reikalas kaskas uz viso to slypi .

aa

jus paziurekit kaip ta mergina atrodo… jei ji valgytu ta pati per ta pati jinai kaip ligonis atrodytu , o cia grazi pana

Mantas

Taip, Nebuvo tėvų auklėjimo..

Taip pat skaitykite