Britai išslaptino naujus dokumentus apie NSO!

Nuo 1965 iki 2008 metų, britų Gynybos departamentas rinko tūkstančius ataskaitų ir pranešimų apie pastebėtus neatpažintus skraidančiuosius objektus Jungtinės Karalystės padangėje.

 

Daugelis šių dokumentų turėjo slaptumo žymę.

 

Šią vasarą gynybos departamentas nusprendė minėtąsias ataskaitas išslaptinti ir patalpinti jas internete, nes sąmokslo teorijų mėgėjai seniai tvirtino, kad britų vyriausybė stengiasi nuslėpti nuo visuomenės įrodymus apie Žemę aplankiusius kitų pasaulių gyventojus.

 

Tam tikslui gynybos departamentas sukūrė nauja internetinė svetainė – http:/ufos.nationalarchives.gov.uk/. Ten jau galima surasti tūkstančius puslapių nuo 1965 m. iki šių dienų parašytų ataskaitų. Patikimi šaltiniai praneša, kad ateityje dokumentų tik daugės.

 

Nors britai ryžosi tokiam neeiliniam žingsniui, vienintelis dalykas, kuris laikomas paslaptyje, yra apie NSO pranešusių žmonių vardai.

 

Pasak specialiųjų tarnybų, daugeliui aprašytų stebėjimų galima rasti racionalų paaiškinimą. Dažniausiai tai yra įprastiniai lėktuvai, ryškesnės žvaigždės, planetos, dirbtiniai palydovai ar kiti žinomi gamtos reiškiniai. Tačiau net 25–30% dokumentuose aprašytų stebėjimų, iki šiol nepavyko išaiškinti.

 

Naujausius išslaptintus dokumentus galima parsisiųsti iš: http://ufos.nationalarchives.gov.uk/existing-files.htm ir http://ufos.nationalarchives.gov.uk/.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
linda

labai idomu butu placiau apie tai paskaityti,bet nezinau kur…

Taip pat skaitykite