Vorų invazija

Vorų invazija – nors iš pradžių tai skamba neįtikėtinai, tačiau būtent taip ir yra. Milijoninis nariuotakojų antplūdis Vaga Vaga (Wagga Wagga) kaimelio gyventojus privertė evakuotis.

 

Jeigu bijote vorų, pabandykite įsivaizduoti, kaip turėtų jaustis Australijos regiono gyventojai, kurie nubudę rytais išvysta tikrai neįprastą reiškinį – nesuskaičiuojamą daugybę visur besidraikančių voratinklių, kuriuose gyvena milijonai vorų.

 

 

Nors mintis apie namus užplūdusias ištisas ordas krutančių ir tinklus neriančių gyvių – ne pati maloniausia, toks vorų išpuolis kaimelio gyventojams gali būti naudingas: plėšriavoriai medžioja uodus ir kitus kraujasiurbius vabzdžius, kurių populiacija potvynių metu pastebimai išauga.

 

 

„Šitie vorai nekelia absoliučiai jokio pavojaus, – „Sydney Morning Herald“ tikina vorų zoologijos sodo savininkas Bretas Finleisonas.

 

 

 

 

Parengė: Benamis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Nekenčiu voru net bijau ju

luka

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

LittleGhostGirl

Man irgi labai įdomus ir biški šlykštus straipsnis, nes man tikrai vorų fobija. Ir šiaip kai kurie vorai baisiai nuodingi tj gi jie pavojingi žmogui. Bet aš dar niekada nemačius, kad taip tiek daug voratinklių užklotų pievas :O

cloudia

Straipsnis buvo labai įdomus. Gyventojai nori gyventi kiek atokiau nuo vorų. Viskam yra ribos!

Jule

Ištiktų didelis šokas, kuo greičiau iš ten išvykčiau:)

Jaunelis

Gal ir naudingi,bet tikrai ne patys maloniausi sutverimai.

likehsvilius

Del to evakuotis… Taigi vorai yra naudingi kadangi ten visokios muses uodai ir kitokie ligu nesiotojai yra sumedziojami, be to vorai zmogui nekenkia.

krabas

kiek girdejau, buvo ir Indijoj kazkoki kaimeli uzpuole vorai. Bet jie kandziojosi, ir buvo dvi aukos. straipsni buvau rades delfi.lt mazdaug menesio begyje :)

aa

mirciau iskart ten

Taip pat skaitykite