Trumpa žmonijos istorija

Turbūt daugeliui įdomu sužinoti kas jis, kodėl jis čia? Kam žmogus gyvena, kokia gyvenimo prasmė? Kas sudaro žmogų, kas yra Dvasia ir Dievas? Daugelį nors kartą gyvenime aplanko tokios mintys, todėl noriu papasakoti Jums istoriją.

 

Visatoje egzistuoja nuostabi vieta – Žemė, kurią sukūrė Dievas vienam ypatingam projektui, projektui – žmogus. Projektas, kuriame Dievas pabandė sujungti tai, kas lygtol nebuvo bandyta sujungti: dievišką nemateriją su fizine materija arba kitaip tariant sujungti pačias aukščiausias energijas su pačiomis žemiausiomis. Tuo pačiu suteikė begalines galimybes augti ir pasireikšti tiek fiziniame pasaulyje, tiek Dieviškame. Šio projekto tikslas –pasiruošimas naujam Visatos vystymosi šuoliui.

 

Daug Sielų ir Dvasių dėl nepakankamo sąmoningumo šiuo metu yra Motulės Žemės energetiniuose pasauliuose. Tarp jų yra tiek žemiečiai, tiek ir nežemiečiai. Daugelis žemiečių įsikūnydavo kitose planetose, todėl maždaug 1/3 Žemėje skirtų įsikūnijimų priklauso nežemiečiams.

 

Dauguma visatos gyventojų (fiziniuose įsikūnijimuose) neapdovanoti Dieviškąja dalele – Aukščiausiais (Aukščiausias “Aš”), kurią turime mes, žmonės. Dievas sukūrė žmogų pagal savo atvaizdą ir su didele meile įdėjo į žmogų Dievišką dalelę bei pilną teisę jai pasireikšti.

 

Projektas Žemė planavosi kaip “mokykla” visai Visatai, mokantis dirbti su negatyviomis energijomis. Pabuvoję Žemėje įgaudavo darbo su negatyviomis energijomis įgūdžius, gaudavo Dieviškąją dalelę ir galėdavo grįžti su įgauta patirtimi į savo planetą bei pradėti pokyčius joje. Tuo pačiu suteikdami galimybę visiems savo planetos gyventojams įgyti Dieviškąją dalelę.

 

Tačiau giliam Dievo nusivylimui, jo sukurtas projektas su trenksmu buvo sugriautas dėka kai kurių Dieviškų darbuotojų, Velnio, Šėtono ir Demono. Žemėje buvo sukurti gundymo metodai, kad dauguma atėję į Žemę gauti patirties dirbant su energijomis, bet nesusidūrę ir neturėdami žinių kaip dirbti su tamsiomis, lengvai pakliūdavo į spąstus ir tokiu būdu neišvengiamai sukurdavo sau karmą. O karmos sukūrimas reiškė, kad jie turės privalomai sugrįžti į Žemę jos atidirbimui ir išvalymui, ir dauguma sugrįžę atidirbimui vėl neatsilaikydavo prieš pagundas ir taip dar labiau didindavo savo karmos naštą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Daug buvo Žemėje sukurta apgaulingų ir nuo tiesos kelių išvedančių dvasinių mokymų, kurie atvesdavo į aklavietę, pririšdami žmogų prie konkretaus dvasinio augimo lygio, nesuteikdami jam galimybės pilnai prabusti. Dieviška būtybė niekaip negalėjo prabusti žmoguje, praktiškai buvo užgniaužti Siela, Dvasia ir Aukščiausieji. Tamsiosios energijos pradėjo dominuoti žmoguje. Žmogus pamiršo, kad išsilaisvinimą ir prabudimą jis gali gauti sąmoningumo ir atleidimo būdu.

 

Per labai trumpą laiką Žemė ėmė garsėti Visatoje savo žiauriu pasauliu ir energijomis ir žinia apie tai gąsdino ne vieną Visatą. Visatoje Žemę ėmė vadinti kalėjimu, į kurį labai lengva pakliūti bet labai sunku ištrūkti.

 

Kas vyksta dabar? Dėl vienokių ar kitokių priežasčių, mums visiems suteiktas papildomas šansas prabusti. Dievas aktyvavo ypatingų vaikų atėjimą į Žemę, suteikęs jiems galimybes naudotis milžiniškomis dieviškomis savybėmis. Kiekvienam žmogui Dievas kasdien duoda po tūkstantį užuominų, kad padėti prabusti ir praregėti.
Aktyvuotas kristalinis Žemės tinklas, kuris kelia žmonių vibracijas, tuo būdu skatindamas prabudimą. Aktyvuotas dvasinės literatūros, kurioje pateikiama maksimaliai teisinga informacija kelianti žmonių sąmoningumą, spausdinimas ir sklaida (Krajonas, Telos knygos ir t.t.).

 

Į Žemę pasiųsti patikimi Dieviški darbuotojai, kurie turi įvesti tvarką Žemės energetiniuose lygiuose ir paleisti Žemės transformacijos procesus pagal Dievišką planą.

 

Sugrupuoti ir į Žemę, įsikūnijimo būdu, atsiųsti daugelis tų, kurie prisidėjo sukuriant žiaurias sąlygas. Jiems duotas paskutinis šansas prabusti ir ištaisyti tai ką padarė per įsisąmoninimą ir atleidimą. Kiekvienas iš jų turi galimybę prabudus aktyvuotis galingus potencialus savo žinių, patirties, specializacijos ir energetinių galimybių bei ištaisyti visas, savo ankstesnes klaidas.

 

Saulius Krulickas, pagal usladushka.com medžiagą

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesuprantantiems

Čia Dievu vadinamas – šaltinis, kūrėjas, o ne kažkokios religijos Dievas. Visos religijos yra išgalvotos žmonijos kontrolei. Mes visi esame dalelytė to šaltinio, kūrėjo, Dievo – kaip jūs vadinate. Mes kaip vandens lašeliai iš vandenyno. Taigi mes visi esame Dievas ir kūrėjai! Kelkite savo sąmonę, kad galėtumėte gavę reikiamus patyrimus vėl sugrįžti į šaltinį visiškai ramybei.

Viršininkas

>> darbuotojų: Velnio, Šėtono ir Demono ..

– matyt šie darbuotojai gavo per mažą atlygį už darbą kuriant žmogų, todėl įdiegė į kūrinį savo bombą-virusą, taip dabar daroma “hakerių” prieš blogus viršininkus.

p.s.
.. arba tų, kurie patys nori užimti viršininką.

aha

vieni vaidina kad moka atlyginimus, kiti – kad dirba :)

Zita

Geriau paskaitykite vedu sventrascius, kurie gyvuoja virs 5000 metu ir viskas kas juose parasyta akivaizdi tiesa, kuria galima matyti is nudienos gyvenimo. Reikia tiketi autoritetingais rastais, nes sis laikmetis tai degradacijos laikmetis ir apsisaukeliu mokytoju pilna, reikia but labai atsargiems, kad nepapulti ant ju kabliuko, nes tada nuzengsi nes pas Dieva, o nezinia kur… Visiems laimes ir sekmes einant savu gyvenimo keliu, bukite akyli ir visada pasitikrinkite po kelis kartus gautomis ar randamomis ziniomis, nepasikliaukite aklai niekuo, netgi savimi…

Gytis

Dievas sukūrė žmogų pagal savo atvaizdą…idomu koks dievas sukure pilkuosiuos arba anunakus :)

Pyktis.

Gal jo didenybe Liuciferis (Setonas)?

GRIMOIRE

DVASIOS,DEMONAI,VELNIAS,DIEVAS,NSO,NPO CIA KAZKAIP VISKAS RISASI TIK NEZINIA KAIP .

dievas

manes nera ir niekada nebuvo

opc

Sukure, ir nebesukontroliuoja… tai labai zmogiska vertybe :) ir panasu kad ne tik zmogiska… isvada paprasta – tobulumas neegzistuoja

Belekas

Drįsčiau nesutikti. Negalima teigti, kad absoliutus tobulumas egzistuoja ar neegzistuoja, nes nėra žinoma koks jis turėtų būti. Visgi, sąlyginis tobulumas tikrai yra ir jo rūšių yra labai daug. Pavyzdžiui: 2 + 1 = 3 – tobulas matematinis veiksmas, kadangi tikslesnis jis ir negali būti. Čia kaip gėris arba blogis. Tai tik požiūrio reikalas, perspektyvos iš kurios žiūrima keliamos sąlygos, įgalinančios kažką vienaip ar kitaip vertinti.

xx

straipsnis – paskutinis slamstas.

vaida

yrodyti,kad jo nera? kad nera nebuto dalyko sendien?:D liaukites jus savo sektas kaisioja visuose straipsniuose ir visokiuose video.ne visiems reikalingi psixologiniai ramsciai jau.gera,kad gyvenam 21a,kaip GALIM pasipriesinti verbavimui y sektas ir pasikliauti savo sveiku protu.baigesi genocidas po krikscionybes kryziumi,nebedeginsite zmoniu lauzuose,nepasmerksit nekaltuju savo nesvariem tikslam ir korupcijos uztusavimams.gera,kad galiu spjauti kiekvienam sektantui y veida ir pasakyti-as normali.man nereikia jusu smegenu plovimo.

svajus

kaip mane uz**sa tokie dieviski pezalai blt negaliu… IRODYKIT TA “DIEVA,,?? A TRUKSTA FAKTU,IRODYMU
? I YOUR FACE RELIGIJA!!!!!!!

Šešėlis

O tu įrodyk, kad jo nėra :) Ir jei jau reiškiesi viešojoj erdvėj, tai bent rašyt išmok, nes tik juoką keli :))

zmogus

pasimeteli tu…. dievas tavyje,ir tu dievo dalis,pamirskt ta vaikiska dievo koncepta – sedinti dideli seni dangui kuris svaido zaibais…….. o religija tik zmonem manipuliuot ir valdyt sukurta buvo,atsibukit zmones ,kada jus suvoksit kad mes ne seip mesos gabalai ir neatsitiktinai cia esame…………. tokie kaip tu yra pasimete ir sistemos sugadinti zmones, nekaltinu ir nesmerkiu tiesiog bandau paaiskint to ko nesugebate suvokt,manot lengva zinot daugiau apie tai kas esi istikro ???? ,nelabai ,nes pasidaro gaila paskaicius tokius komentarus ir aplinkui matant vien pasimetusius ir isplautom smegenim zmones…….

orūno

pritariu bro linkiu tau KOBALTO Co stiprybes

Kvailys

Savo emocijomis duodi suprasti, kad tavo supratimu Dievo nėra. Sakai įrodyti Dievą? Aš geriau tau įrodysiu, koks tu neužtinkrintas esi. Yra toks logikos dėsnis, kuris reiškia, kad kažkas yra arba to paties nėra ir trečios galimybės būti negali. Įsivaizduokime, kad ieškome skaičiaus 5 intervale nuo 0 iki 4. Savaime aišku, kad tame intervale skaičiaus 5 nėra. Taigi, aiškiai apibrėžtame intervale, neradę skaičiaus 5, galime daryti išvadą, kad tame intervale jo tikrai nėra. Dabar įsivaizduok begalinę objektų aibę (visatą), kurioje reikia rasti kurį nors vieną konkretų objektą. Radęs jį, gali patvirtinti jo buvimą, tačiau neradęs, to objekto neegzistavimo patvirtinti gi negali.… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite