Šaukštų lankstymas

“Nebandyk sulenkti šaukšto, nes tai neįmanoma. Tiesiog suprask tiesą, kad nėra jokio šaukšto.” – citata iš filmo “Matrica”.

 

Tave jau dabar supa stebuklinga energija, tau nereikia nieko kurti, tu turi tik leisti tai energijai patekti į tavo gyvenimą.

 

Dauguma mūsų didžiumą laiko praleidžia blokuodami šios Šviesos tėkmę, ir mes esame akli tam, kas visada buvo mūsų.

 

Tikėjimas ir įsitikinimas

 

Kai tiki kažkuo, naudoji savo protą. Tai yra proto veiksmas, ne dvasios. Kai tu žinai, kad tai yra tiesa, tu naudoji savo dvasinę jėgą. Jei mes esame čia, kad pasiektume pasaulio išgydymo tikslą, turi ŽINOTI, kad tai įmanoma. O dar geriau, turi būti įsitikinusi, kad jis JAU išgydytas.

 

Kai tu naudodama savo protą sėkmingai sulenksi šaukštą, suprasi, kad nesi priklausoma nuo fizinės visatos dėsnių, kuriais vadovavaisi iki šiol. Suprasi, kad viskas yra pasirinkimas. Buvai pasirinkusi paklusti šiems dėsniams, ir gali pasirinkti peržengti juos.

 

Iki šiol tu tikėjai, kad šie dalykai yra įmanomi. Proveržis, kurį turi padaryti yra ŽINOJIMAS, kad tai yra REALU. Kai esi ĮSITIKINUSI, jog stebuklai yra natūralūs, patirsi juos kasdien, o galbūt kiekvienu momentu.
Tikslas nėra sulenkti šaukštą naudojant protą, bet su tavo širdies energija nukreipta tavo proto. Tai yra kombinacija, kurios ieškome.

 

 

Šis kursas atskleidžia senovinę stebuklų darymo technologiją. Dauguma tekstų yra sunaikinti krikščionybės pradžioje, tačiau iš Negyvosios Jūros tekstų mes žinome pagrindinį principą: “jutimas, kad į maldą jau atsakyta” vietoje to, kad prašytume, kad kažkas atsitiktų. Tekstai rekomenduoja sukurti emociją, kad tai JAU atsitiko.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dar kartą pakartosiu: SUKURTI EMOCIJĄ, KAD Į MALDĄ JAU ATSAKYTA! Tai yra raktas.

 

Dauguma mūsų buvo mokomi prašyti to, ko mes norime ar to, ko mes lygtai neturime. Ko mes nesupratome, kad yra tam tikri universalūs dėsniai, kurie veikia be mūsų sąmoningo supratimo, ir jei mes veikiame unisonu su šiais dėsniais, tai visata palaiko mus, o ne trukdo. Vienas iš šių dėsnių yra toks: “Energija teka ten, kur dėmesys”. Tai yra, jeigu skirsi dėmesį tam, kad tai JAU atsitiko, tu gausi tam reikalingą energiją. Neprašyk taikos, būk taika.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tavo protas fokusuoja energiją, bet energija eina iš širdies. Ir tu tikrai jauti, kad šaukštas yra jau sulenktas. Neskirk daug dėmesio psichiniams sugebėjimams, bet meilei, kuri yra visa ko pagrindas.

 

Mokymasis prasideda nuo jutimo, kad mes ne tik sugebame tai daryti, bet kad mes darome tai visą laiką. Būna momentai, kai atrodo viskas atsitinka labai lengvai, vos ne stebuklingu būdu. Tai tereiškia, kad tu jau naudoji šią technologiją, tik galbūt nesąmoningai. Tiesiog nesupratai, ką darai. Dabar mums tereikia sufokusuoti šią energiją ir nukreipti į tai, ko mes norime savo gyvenime.

 

Žinok, kad tu jau naudoji šią energiją. Netikėk savo protu, bet JAUSK savo širdimi. Tai yra pirmas žingsnis.
Iš pradžių mes atsiveriame ir tik tada galime panaudoti esminį dalyką: meilės jėgą.
Kūnas turi šimtus meridianų taškų, kurie reguliuoja energijos tėkmę. Kai jie yra atviri, energija teka laisvai. Mūsų tikslas yra atverti meridianų centrus.

 

Tapšnojimo technika

 

Norėdama sufokusuoti pakankamai energijos, kad sulenktum metalą, tau reikia atverti meridianus rankose. Pradėk nuo gilaus kvėpavimo. Vos per kelias minutes turi apčiuopiamai patirti Šviesą, tekančią tavo kūnu. Pradėk nuo kairės rankos ir laikyk ją tiesiai priekyje, delnu į apačią. Pradėk lengvai tapšnoti savo ranką nuo pečių iki pat pirštų. Tada apsuk plaštaką į viršų ir tapšnok ranką iki pečių. Pakartok tai su dešine ranka. Kartok visą ciklą apie dešimt kartų.

 

Tikslas yra gauti energiją per galvos čakrą, išplėsti ją iki širdies čakros. Tai sukuria galingą energijos srovę, kuri sutvarko aukštesniuosius centrus ir atidaro meridianus.

 

Pirmas žingsnis:

 

Pradėk nuo gilaus įkvėpimo ir įsivaizduok, kad trauki Nuostabią Šviesą iš Rojaus, per savo pakaušį į savo širdį. Kai taip darai, galvok šiuos žodžius: “Šviesa, būk manyje.” Tada sulaikyk orą plaučiuose trims sekundėms ir įsivaizduok, kad tavo širdis yra uždegta šios Šviesos.

 

Antras žingsnis:

 

Dabar iškvėpk ir įsivaizduok kaip Šviesa išteka pro širdį. Ji išsiplečia nuo tavęs ir palaimina visas būtybes visatoje. Kai iškvepi, garsiai sakai šiuos žodžius: “Šviesa, būk kaip aš.” Tu pripažįsti, kad tu esi Šviesa. Negalvoji, kad šviesa yra kažkas atskiro, tu dirbi su savęs pačios esme. Tęsk šį procesą apie penkias minutes.

 

Plojimo technika

 

Pirmas žingsnis:

 

Suplodama rankomis, pajusk žodžio “TAIP” energiją, tekančią tavo kūnu. Galima naudoti bet kokį kitą žodį, kuris jaučiasi stipriau, tarkime, japonišką “HAI” (reikšmė “taip”). Sakyk žodį “TAIP” su kiekvienu plojimu ir, svarbiausia, JUSK žodį “TAIP”. Pats savaime žodis nesvarbus, bet žodžio “TAIP” energijos jutimas – svarbus. Daryk tai tris keturias minutes.

 

Po to užsimerk ir grįžk prie kvėpavimo technikos kelioms minutėms. Pajusi galingą zvimbiantį jutimą savo rankose ir delnuose.

 

Antras žingsnis:

 

Dabar plodama sakyk žodį “HU” (sufijų žodis, reiškiantis Dievą). Plodama ir kartodama žodį, įsivaizduok kaip Dievo Galia teka visu tavo kūnu. Ne tik sakyk žodį ir plok, o tikrai pajusk tai. Kuo geriau pajusi, tuo geresni rezultatai. Daryk tai tris keturias minutes. Grįžk prie kvėpavimo technikos kelioms minutėms.

 

Trečias žingsnis:

 

Plodama sakyk žodį “Atvira” (po suplojimą garsams “at”, tada “vi” ir “ra”). Kai darysi tai, pripažink, kad tu JAU atvira. Tu neprašai atvirumo, bet tiesiog patvirtini, kad tai jau yra.
Turi pajusti tris skandavimus kaip viena: “TAIP”, “DIEVAS” ir “ATVIRA”. Šie žodžiai sukuria energijos lauką, reikalingą metalui sulenkti ir kitiems stebuklams daryti.

 

Antroji savaitė

 

Pirmas pratimas:

 

Padarome mažą eksperimentą. Užsimerk ir pabrėžtinai pasakyk, “Aš TIKIU, kad aš esu vienybėje su Dievu.” Stebėk savo jausmus ir pojūčius.

 

Dabar su tuo pačiu pabrėžtinumu pasakyk: “Aš ŽINAU, kad aš esu vienybėje su Dievu.”
Pastebėk pojūčių skirtumus. Gali pastebėti, kad viena frazė veikia vienas kūno dalis, kai kita veikia visiškai kitaip. Gali būti, kad jutai stiprų emocinį skirtumą. Taigi, dabar metas atsikratyti Tikėjimo ir pradėti Žinoti.

 

Antras pratimas:

 

Pakartok visus praeitos savaitės pratimus. Tai turi trukti ne ilgiau dešimties minučių. Leisk sau pajusti realią šių pratimų naudą. Kai pajusi, jog esi pasiruošusi, kartok šiuos žodžius vėl ir vėl kol pajusi, jog realiai ŽINAI, jog tai tiesa:

 

“Dievo Galia Yra Manyje DABAR!”

 

Svarbu patirti (ne tikėti), kad jeigu esi vienybėje su Dievu, tai Dievo kūrybinė jėga yra TAVO. Tu turi ŽINOTI, kad tai yra tiesa. Dievas nesukūrė pasaulio, kurį patiriame, mes sukūrėme jį Dievo galia, kurią mes visi dalinamės. Tu turi daugiau galios nei žinai, ir dabar yra metas sąmoningai tai pajusti.
Čia neina kalba apie šaukštų lankstymą. Kalba eina apie MATYMĄ KAIP MATO DIEVAS IR MYLĖJIMĄ KAIP MYLI DIEVAS! Tada stebuklai atsitiks patys.

 

 

Trečias pratimas: Šaukšto lenkimas

 

Tai gali būti tavo pirmas bandymas lenkti šaukštą. Tau gali pasisekti, o gali ir nepasisekti. Tikslas čia yra ŽINOTI, kad tau pasisekė nepriklausomai nuo to ar šaukštas tikrai sulinko.

 

Dabar susirask lengvą šaukštelį (kuo sunkesnis šaukštelis, tuo daugiau energijos reikia) skirk dešimt minučių pirmosios savaitės pratimams. Paimk šaukštelį į rankas, užsimerk ir pabandyk gauti džiaugsmo jausmą, kurį pajusi, kai pamatysi, kad tavo šaukštelis sulenktas. Sustiprink šį jausmą tiek kiek gali. ŽINOK, kad tai JAU atsitiko, negalvok apie tai lyg tai atsitiks ateityje, o kad tai jau atsitiko. Tau nereikia fizinio įrodymo, kad tuo tikėtum. Tavo širdis yra viskas, ko reikia. Jusk Dievo Galią tekančią tavimi ir žinok, kad ta pati jėga yra tavo.

 

Laikyk šaukštelį tarp nykščio ir rodomojo piršto už kaklelio. Ir truputis spaudimo, bet ne per daug. Neatsimerkusi trink pirštais pirmyn atgal šaukštelį. ŽINOK, kad atomai tampa labai karšti. Tikrai PAJUSK, kad tai vyksta. ŽINOK, kad tavo sėkmė yra garantuota. Trink kol pajusi, kad šaukštelis labai karštas.
Dabar sustok. Nežiūrėk į šaukštelį. Pajusk džiaugsmą lyg šaukštelis jau būtų sulenktas. Nesvarbu ar taip atsitiko ar ne. Esmė ne tame, esmė ĮSITIKINIMO, kuris turi būti prieš įvykį, sukūrime. Tu įtvirtini šį jausmą, prie kurio galėsi grįžti vėliau.
Praktikuok šį pratimą kuo dažniau.

 

Kuriant įsitikinimą:

 

Pagalvok apie dalykus, dėl kurių esi absoliučiai įsitikinusi. Koks tai jausmas? Medituok ties tuo, suprask šį jausmą. Norint sukurti nepajudinamą įsitikinimą reikia sužinoti kaip tai jaučiasi. Rask tiek pavyzdžių, kiek tik gali, kad pažintum šią energiją.

 

Trečioji savaitė

 

Yra dalykų tavo gyvenime, kurie tiki yra teisingi, ir yra dalykų, kuriuos tiesiog ŽINAI. Raktas yra įsitikinimo jutimas prote, širdyje ir sieloje. Neskubink šio proceso, nes tai yra šio kurso pagrindas. Kai tu ŽINAI, kad Dievas tau suteikė teisę būti galingai, tai bus tiesa tau.

 

Šaukšto lenkimas: Pagrindinis metodas

 

Reiktų daryti tai mažiausiai vieną kartą per dieną. Paimk šaukštelį, kurį lengvai gali sulenkti rankomis. Čia pradžiai.

 

Pirmas žingsnis:

 

Paimk šaukštelį į abi rankas, laikydama jį už kraštų. Pažiūrėk kiek spaudimo reikia norint sulenkti jį 45 laipsniais. Prisimink kiek pastangos reikėjo ir įrašyk tai savo atmintyje vėlesniam laikui. Kai pasijusi pasiruošusi, padėk šaukštelį netoli savęs, kad bet kada galėtum jį paimti.

 

Antras žingsnis:

 

Giliai kvėpuodama apie dvi minutes daryk rankų tapšnojimo pratimą.

 

Trečias žingsnis:

 

Padaryk “Šviesa būk manyje, Šviesa būk kaip aš” kvėpavimo pratimą. Įtrauk Šviesą į savo kūną ir širdį. Ji yra aplink tave kiekvieną momentą. Pajusk Šviesą, kaip ji teka tavimi, užpildo tave dvasine energija. Daryk tai apie minutę.

 

Ketvirtas-šeštas žingsniai:

 

Plojimo technika su trimis žodžiais. Gali įsivaizduoti kaip trys didžiulės šviesos užpildo tavo kūną ir sudaro vieną visumą. Daryk tai kol pajusi, jog tavo kūnas vibruoja šia energija.

 

Septintas žingsnis:

 

Stipriai ir greitai trink abi plaštakas viena į kitą. Šiuo veiksmu abu smegenų pusrutuliai pradeda dirbti harmoningai ir energija, sukaupta praeitais pratimais, koncentruojama rankose. Daryk tai apie minutę. Tada paimk šaukštelį.

 

Aštuntas žingsnis:

 

Trink savo pirštus šaukštelio kaklelyje. Kai trini, ŽINOK, kad tai veikia. JAUSK, kad šaukštelis jau sulenktas. Nieko negalvok, tik jausk šaukštelį judant tarp tavo pirštų. Gali netgi užsimerkti, jei nori sustiprinti šį jausmą.

 

Kažkuriuo momentu pajusi (šaukštelis tampa minkštas), kad laikas paspausti. Įsivaizduodama kaip molekulės skiriasi į šalis, su kitos rankos dviem pirštais silpnai (apie 50% jėgos, naudotos lenkiant šaukštelį rankomis) paspausk šaukštelio taurelę. Jis gali sulinkti arba ne. Iš karto grįžk prie trynimo ir toliau jusk įsitikinimą savo tikslu. Ir t.t.

 

Devintas žingsnis:

 

Jeigu jauti, kad niekas nevyksta, grįžk prie ketvirto žingsnio ir atverk savo plaštakų energetinius centrus dar plačiau. Tada grįžk prie trynimo. Daryk tai teik kiek tau reikia.

 

Šaukšto lenkimas: Pažangus metodas

 

Kai pasieki stadiją, kai šaukštelis jaučiasi minkštas, gali jį sulenkti truputį jį kresteldama.
Dar sunkesnis metodas – kai šaukštelis jausis minkštas, padėk jį ant stalo ir ištiesk ranką virš jo, ŽINOK, kad jis pats sulinks.

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
grybauskas

ka daryti netycia sulanksciau savo namu duris gyvenu 9 aukste ir iseiti nebeimanoma ? :S

McBay

Kazkoki paistalai apie Dievą, širdį, sielą ir t t. Viskas yra įmanoma, tačiau reikia daryti tai, ką tu nori daryt. Ir nereikia būt kažkokiu sektantu, praplautom smegenimis. Neabejoju, kad sektų viršuje būna protingi žmonės ir laisvai manipuliuoja tokiais, kaip Žmogus. To Žmogus, matos, kad prastai gyveni.

alex

che che pasidziaukime kartu. sulanksciau. :D

Vata

Kiek supratau pagal šiuos pratimus, tai juos praktikuojant ne tik šaukštus lankstyti pasidaro įmanoma. :)

zmogus

sanoe- kad tu bent suvoktum jog tarp tavo neigiamo komentaro isivele esmine tiesa,taip tu esi dievas ! kaip ir as kaip ir mes visi,mes dievo dalis mes cia kad ismoktume tam tikras pamokas mes vystomes ,einam keliu i saves pazinima i saves kaip galingo kurejo suvokima ,ir net galiu paaaiskint kodel daugelis ir tu to nesupranti todel kad mes esame skirtingo amnziaus ,potyriu siela skirtingai sugebanti save ir aplinka suvokt,mes visi labai unikalus ir as net matau kaip kultura,aplinka,sistema itakojo tavo mastyma kad sitaip beviltiskai komentuoji,pasiskaitykit sita straipsni https://anomalija.lt/2012/07/sielu-raida/comment-page-1/#comment-20204 cia rasi atsakymus,jei rasi…. nes kaip minejau ne visi pajegia aprept… Skaityti daugiau »

Arnas

Yra toks metalas galis iš kurio pagamintas šaukštas gali būti sulenktas nuo rankos šilumos.

Anonymous

o kaip mums jum paaiskint jeigu jūsų( daugumos) suvokimas dar per zemas tai suvokt?

Anonymous

kaip jum paaiškint kad jūsų (daugumos) suvokimas dar per žemas?

aa

man isties gaila zmoniu kurie tiesiog nesupranta kad filmuose neviskas buna tikra …

GRIMOIRE

tiksliau kai kam tai paprasta daryt o kai kam reikia nemazai pastangu tam :)

Taip pat skaitykite