Lietuvoje pasirodė naujas žurnalas – „Kelias“

Šių metų birželio mėnesį internetinėje erdvėje pasirodė naujas žurnalas, pavadinimu „Kelias“, plačiau – „Kelias“ ieškantiems savęs. Jame gvildenamos tokios temos kaip ezoterika, psichologija, religija, egzistencija, pomirtinis gyvenimas, dvasinis tobulėjimas, meditacija, mistika ir pan. Žurnalas platinamas nemokamai.

 

Jo rengėjai – tai grupė iniciatyvių žmonių. Šie žmonės – tai bendraminčiai, diskutuojantys įvairiomis dvasinėmis temomis, vieni tik besidomintys, kiti užsiimantys įvairiomis savęs ir pasaulio pažinimo praktikomis.

 

Žmonės yra labai įvairaus amžiaus, patirties ir išsilavinimo. Tarp jų yra moksleivių, studentų, baigusių aukštąsias mokyklas, dirbančių Lietuvoje ir užsienyje, taip pat bedarbių. Pats jauniausias straipsnių rašytojas yra 14-os metų.

 

 

Taigi, šie žmonės nusprendė dalintis savo žiniomis ir patirtimi ne tik tarpusavyje, bet ir su kitais žmonėmis. Pasiūlymų būta įvairių, tačiau buvo apsistota ties žurnalo idėja. Pamažu buvo imtasi darbų: kas ką moka, kas ką gali ir nori prisidėti… Rengėjų tikslas buvo tiesiog nuveikti kažką prasmingo, išreikšti savo mintis, sugebėjimus, galų gale užsiimti kažkuo naudingu.

 

Taip gimė pirmasis numeris. Tiesa, užtruko nemažai laiko, kol žurnalas internete tapo visiems prieinamas. Pirmasis numeris nėra plačios apimties – 18 puslapių. Tačiau esant skaitytojų susidomėjimui ir žurnalo „paklausai“ rengėjai yra pasirengę tęsti pradėtus darbus toliau.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Komanda mielai laukia iš skaitytojų atsiliepimų, komentarų, kritikos, taip pat laukiami ir norintys pasidalinti savo patirtimi, kuri praturtintų būsimuosius žurnalo puslapius, o gal net ir patys norėtų prisijungti prie esamos komandos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

XXI a. yra savęs pažinimo ir tobulėjimo amžius, kai žmonės vis dažniau atsigręžia į savo vidinį pasaulį, ieško atsakymų į iškylančius egzistencinius klausimus. Jeigu Tau kyla panašių minčių ir klausimų, o Visatos paslaptys gniaužia kvapą – šis žurnalas kaip tik Jums.

 

Oficialus žurnalo puslapis: http://dhamma.blogas.in
Žurnalo pirmąjį numerį galite parsisiųsti paspaudus čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Egle

Sveiki. Idomu ar sis zurnalas dar leidziamas?

Šešėlis

Planuojama atnaujinti leidimą. Ir išleisti antrąjį numerį.

Anonymous

taip, viskas prieš akis, bet valdyt materija irgi gerai, tai ejimas link savęs pažinimo. aš sutinku pilnai, kad norint gyventi laimingai galima apsieiti ir be visų galiu ir pan. :)

Ishiki

Domiesi, domiesi, tokiais dalykais, kol galiausiai supranti, kad nera prasmes jais dometis, nes turi ismokti gyventi cia ir dabar, kas is to kad ismoksi valdyt materija? Tuom tik viska sugadinsi, nes kiti netures galimybes patirti paprasto materialaus pasaulio, esme ta, kad zmones dabar kazko iesko, bet nei nesuvokia, kad viskas jiems pries akis, reikia tik pasiimti.

Vyte

Nezinojau, kad musu Lietuveleje atsirado toks zurnalas :)))

Laura

Labai patiko:

“Ieškant savojo AŠ” ir “MATERIALIZACIJA”. Visko neskaičiau, nes ne viskas domina :)

Minde

Parsisiunciau, pavarciau truputeli tai matosi, kad toks megejiskas, taciau puiku, kad lt yra zmoniu kuria kazka daro. Siandien jau nespesiu tai rytoj ivertinsiu ir turini :)

Šešėlis

Labai ačiū, Administracijai :)

Taip pat skaitykite