Būrimas moneta

Būrimas atkeliavo iš Kinijos. Jam tereikia turėti vieną monetą. Vieną monetos pusę pavadinkime „centu“, o kitą – „žirgu“.

 

Vienu metu galima pateikti tik vieną klausimą, susikoncentruojant į tris problemas: meilę, darbą ir sveikatą.

 

Kai klausimas sugalvotas, paimkite monetą ir meskite (ar pastatytą ant briaunos pasukite ir laukite, kol parvirs) ją šešis kartus iš eilės. Priklausomai nuo to, kiek kartų iškris centas ir kiek žirgas gausite atsakymą į savo klausimą.

 

Galimos kombinacijos

 

cccccc – Meilė
Jei šešis kartus iškrito centas, o jūs galvojate apie meilę, žinokite, kad pergalė garantuota.Jūsų laukia laiminga meilė ir didžiulis džiaugsmas .Sugebėsite be didesnių pastangų pavergti jus dominančio žmogaus širdį.

 

cccccc – Darbas
Jūsų norai bus patenkinti, jei būsite atkaklesni ir kovingesni.Bet gresia pavojus,kad,siekdamas naudos sau,galite užmiršti anksčiau jums buvusius brangius jausmus, vertybes.

 

cccccc – Sveikata
Jei klausėte apie sveikatą ir jums šešis kartus iškrito centas, tai reiškia, kad greitu laiku sugebėsite atsikratyti galimų nemalonių pojūčių ne vien tik vaistais, bet visų pirma sava valia ir saviįtaiga.

 

žžžžžž – Meilė
Jei šešis kartus iškrito žirgas, o jūsų klausimas buvo apie mylimą asmenį, neišsigąskite, nes lauks išbandymai, tačiau sugebėsite laimėti, nes tapsite neįtikėtinai drąsūs.Turite kažką paaukoti, kad įveiktumėte būsimus nemalonumus.

 

žžžžžž – Darbas
Šešis kartus iškritęs žirgas reiškia sunkumus arba pasikeitimus darbe.Turite daug dirbti, tai būtina, nes kitaip rizikuojate, kad nebus įskaityta tai,ką padarėte iki šiol .Jūsų konkurentai ar priešia laukia progos, kad galėtų ja pasinaudoti ir užimti jūsų vietą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

žžžžžž – Sveikata
Šešis kartus iškritęs žirgas nereiškia, kad susirgsite ar bus sunku pasveikti.Tai įspėjimas: neignoruokite savo sveikatos,kaip darėte anksčiau.Daugiau olsėkitės, valgykite sveiką maistą, laikykitės dienotvarkės,nepasiduokite niūrioms mintims, stenkitės prasiblaškyti. Tai bus tik į gera tiek jūsų sielai, tiek ir kūnui.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

cccccž – Meilė
Ši monetos kombinacija pranašauja gana šviesią ir laimingą ateitį.Atsiras tik viena kliūtis, kurią reiks pašalinti. Ši kliūtis susijusi su trečiuoju asmeniu arba jūsų kelyje atsiradusiu pavyduoliu.

 

cccccž – Darbas
Darbe laukia geros naujienos. Bet ne tos, kurių tikitės,nes tam dar reiks pašalinti kažkokią kliūtį ar kažko atsisakyti.

 

cccccž – Sveikata
Tik vienas žirgas sveikatai nieko blogo nepranašauja.Artimiausiu metu ji turėtų pagerėti.Privalote atsikratyti mąstymo stereotipų, kurie jums labai kenkia: stenkitės patikėti, jog viskas bus gerai.

 

žžžžžc – Meilė
Jei iškrito nors vienas centas tik vieną kartą, vadinasi visas kančias ir nepasisekimus lengvai pakelsite,nes atsiras žmogus,kuris jus sušildys tikru ir tyru jausmu.Tai galbūt jums jau pažįstamas žmogus, o gal nepažįstamasis, kurį greit susitiksite savo kelyje.

 

žžžžžc – Darbas
Iki dabar išbandėte įvairius būdus tikslui pasiekti, tačiau jums nelabai sekėsi .Nuo šiol turėtumėte susitelkti ties vienu dalyku, būtent ties tuo, ko jums labiausiai reikia.Neeksperimentuokite ir nenuleiskite rankų,jei iš pradžių kas nors nepasisektų.

 

žžžžžc – Sveikata
Gal ir negalite pasigirti geležine sveikata, tačiau jums visada sekasi rasti išeitį, kai sveikata pašlyja,arba pasiseka užkirsti kelią ligai, kol ji dar neparsidėjo.

 

ccccžž – Meilė
Nebus pagrindo dejuoti: ateinančiais mėnesiais us saugiau teigiamų įvykių nei neigiamų.Jūsų laukia nauji įspūdžiai, teks išgyventi kažką nauja, kas labai praturtins jūsų patyrimą.Nors ir teks išgyventi skausmingų akimirkų, tačiau tarp daugybės džiaugsmingų jos bus tik pavienės ir padės jums tapti žmogiškesniam, jautresniam kitiems, praturtins jūsų asmeninį gyvenimą.

 

ccccžž – Darbas
Beveik visi jūsų planai bus įgyvendinti.Tik galbūt teks atsisakyti atostogų, kad suderintumėte savo poilsį su svarbiais darbo reikalais.

 

Ccccžž – Sveikata
Artimiausiais mėnesiais gali atsinaujinti du ankstesni negalavimai, kurie neturės didelės įtakos sveikatai.Šį kartą sugebėsite nustatyti šių negalavimų priežastis ir jas pašalinti.

 

Žžžžcc – Meilė
Keturi žirgai reiškia vienatvės ir kartėlio momentus,kuriuos turite sutikti drąsiai ir ryžtingai.Tačiau jūsų laukia ir du laimingi įvykiai, kuriuos pranašauja du kartus iškritęs centas.Tai grąžins jums prarastą džiaugsmą ir tikėjimą meile.

 

žžžžcc – Darbas
Turėsite įnirtingai kovoti su įvairiais sunkumais.Galutinis rezultatas bus teigiamas, nes sugebėsite pasiekti tai,ko troškote, ir niekas jau negalės „atimti“ iš jūsų pasiektų laimėjimų.

 

žžžžcc – Sveikata
Esate per daug jautrus kitų žmonių nuomonei apie save, tačiau, jumyse glūdinčios didelės vidinės energijos atsargos padeda visa tai lengviau išgyventi. Jūsų protas, kurio turite pakankamai, turėtų padėti švelniau reaguoti į tai ką apie jus kalba kiti.

 

cccžžž – Meilė
Jūsų ateitis žada būti sklidina tiek džiaugsmo, tiek ir liūdesio akimirkų.Tačiau nusiminti nėra pagrindo, nes liūdesys, kartais jus aplankantis, padės labiau branginti ir vertinti po jo ateisiančias džiaugsmingas akimirkas. Jūs ir žmogus, kurį mylite, imsite labiau suprasti vienas kitą.

 

cccžžž – Darbas
Turėsite siekti kompromiso,nors tuo momentu jo nenorėsite.Tačiau ateityje suprasite, kad tai buvęs vienintelis teisingas sprendimas,patiems geriausiems rezultatams pasiekti.Jūsų laukia nemaža pinigų suma, sugebėsite derinti darbą ir malonumus.

 

cccžžž – Sveikata
Jei būsite labai atsargus, neturėsite bėdų dėl sveikatos.Jums reikėtų gyventi ramų gyvenimą,nesijaudinti dėl niekų.Būtina harmoninga fizinio ir dvasinio gyvenimo pusiausvyra. Šis derinys taip pat rodo, jog pasieksite visinę ramybę ir išmintį.

 

Pastaba – nėra svarbu kokia eilės tvarka iškris žirgas ar centas, svarbu tik užrašyti, kiek kartų metant iškrito viena ar kita monetos pusė.Po to jau galite pažiūrėti į galimų derinių reikšmes.

 

Stasys Špirkauskas Stebuklai ir burtai

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Manius

O ar jūs astrologijos asilai nesugalvojot pasiūlit monetos nominalo.Gal daugiau skaitykit ,o ne komentuokit…

cheateriux94

made in china :)

ryc

cia gana maza info surasyta, turiu knyga, kurioje surasyti visi imanomi variantai, ir joje aiskina taip kad metyt po 3monetas 6kartus ismetus pvz cžc kurnors pasizymi – – (ccc= — ir pn), bet atsakymo ieskai palei sau iskelta klausima, kitais zodziais ta pacia kombinacija gali turet ismetes tiek galvojant apie meile, tiek apie darba ir pn

Vaidas

Vėjai…

Taip pat skaitykite