Sensacija! Marso meteorite rastas kiaušinis

Marso meteoritas pavadinimu “Tissint” nukrito Maroko dykumoje birželio 18 dieną, 2011 metais, maždaug 30 km į pietus nuo kaimo Tissint.

 

Išbarstyti meteorito fragmentai buvo rasti 2011 m. spalio mėnesį, ir nuo to laiko buvo analizuojamas ir tikrinamas jų turinys.

 

Atlikta mineraloginė analizė parodė, kad meteoritas susiformavo iš ganetinai jaunos (vertintant kosmoso mastais) Marso lavos maždaug prieš 400 – 500 milijonų metų.

 

Elektorinio mikroskopo pagalba, mokslininkai meteorite viduje aptiko nežinomos kilmės kiaušinį. Kai kurie iš jų teigia, kad šis atradimas yra galutinis įrodymas, kad kažkada Marse egzistavo gyvybė.

 

Profesorius Chandra Wickramasinghe teigia, kad nukritusiame meteorite yra daug anglies ir deguonies pėdsakų, o tai pasak jo įrodo, kad skirtingų organinių molekulių atsiradimas galėjo atsirasti tik gyvų organizmų pagalba.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Hekate

Na va radome kiaušinį, dabar laikas rasti viščiuką :)

linda

mes ieskome gyvybes Marse,ar kokiu irodymu,kad ten buvo gyvybe,o gal mes ir esame iseiviai is Marso?

o gal ne?

o gal ne?

PS.yo
linda

kad taip butu vertimas…..

as

visai nepanasu i kiausini.

Daividas

Būtų daug įdomiau, jeigu būtų daugiau aprašyta. :)

Reptile

gali but :D. ir kiausinis rasosi IAU o ne EU dummy :D

Minimal Criminal

toks pavarges keusinis :)

Taip pat skaitykite