Prekybos centre kameros nufilmavo angelą?

Viename iš Indonezijos prekybos centrų saugumo kameros užfiksavo keistą, sparnuotą, labai ryškiai švytintį objektą, staiga nukritusį ant grindų, akimirksniu pakilusį ir pradingusį. Paranormalių reiškinių entuziastai neabejoja, jog vaizdo kameros užfiksavo angelą. Ar tikrai?

 

Vaizdo siužetas su „puolusiu angelu“ Indonezijos prekybos centre buvo nufilmuotas dar 2011 rugsėjo 11 d., nors interneto platybėse pasirodė tik dabar. Jame matyti, kaip humanoido formos sparnuota figūra dešinėje ekrano pusėje staiga bloškiasi iš viršaus tiesiai ant grindų, po to akimirksniu pašoka ir dingsta iš kameros apžvalgos lauko.

 

Po maždaug šešių sekundžių vaizdo kamera užfiksuoja keturias kitas figūras (tikriausiai tai gali būti prekybos centro apsaugos darbuotojai), prie įvykio vietos atbėgančias iš kairės. Švytinčioji figūra ekrane matoma tik akimirksnį – ji pasirodo ir išnyko labai greitai. Paranormalus reiškinys ar… dar vienas surežisuotas pokštas?

 

Panašu, jog ir šįkart papokštauta. Apie tai byloja keletas sunkiai paneigiamų momentų. Pavyzdžiui, klastotės autorius pamiršo atsižvelgti į tai, jog prekybos centro grindys atspindi šviesą. Poliruotose, išblizgintose grindyse puikiausiai atsispindi netoliese esantys šviesos šaltiniai. O kai iš viršaus nukrinta „angelas“, jokio atspindžio ant grindų, dešinėje pusėje, kur jis taip pat turėtų būti matomas, neatsiranda, analizuoja “Livescience.com“.

 

Šiam argumentui pritaria ir kiti ekspertai, sutinkantys, jog vaizdo siužetas – klastotė.

 

„Ta „būtybė“ yra labai šviesi ir apšviečia viską aplink save, – portalui „lifeslittlemysteries.com“ komentuoja įtartiną vaizdo įrašą išstudijavęs Derekas Sera (Derek Serra), Holivudo vaizdo efektų specialistas. – Šviesdamas taip ryškiai, objektas turėjo apšviesti gerokai platesnę teritoriją, o ne tik siaurą ratą aplink save. Taip pat atkreipkite dėmesį į tai, kaip šviesa apšviečia už jos matomą pastato fragmentą: atsižvelgiant į tai, jog ji juda, mes turėtume matyti ryškiai kontrastuojančius šešėlius nuo lango rėmo ir vaizdo siužete matomo augalo. Tačiau jokių šešėlių ten nematyti.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

 

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Denisas

Nesamone. Galimas dalykas, kad angelai egzistuoja kitoje dimensijoje, paraleleje, tad ju fiziskas pasirodymas siame pasaulyje yra neimanomas. As manau, kad jie gali itakoti musu pasauli ar jame pasirodyti, bet tik ne taip jau akivaizdziai kaip yra parodyta siame video. Plius apsaugininkai sureagavo pirma – per greitai jeigu sedejo prie kameru, antra – per letai jeigu buvo toje patalpoje ar teritorijoje. Pasiaiskinimas jog jie buvo per toli ir ilgai bego ir nelogiskas, nes budami toli jie nepamatytu angelo arba, tiesiog, nepriduotu tam didesnio demesio. Taciau aisku kaip ir visada sioks toks mistikos aspektas islieka ir kaip ten is tikruju buta niekas… Skaityti daugiau »

Mindexxxxl

san Gokas cia buvom susikale biski tai gavo zandan tai nukryto, nepykit uzgerem biski nepasikartos sorry.

shala

Klastote, todel kad manau kad taip greit nesureguotu apsauga ir ju tikrai tiek daug nebutu kazkokioj parduotuvei. Manau jei jis toks svytintis, tai turejo atsispindeti ir stikle sviesa, o ne tik ant grindu ir sienu, o kai jis isskrido tai savsem, buvo paprastas rutulys sveciantis. :) taigi klastote. ;)

miegantyslokiai

oooo geras :)

Dovydas

Parsisiunciat klipa, pradedat keisti klipo spalvas, tamsint sviesint, ar kazka panasaus tada matyysit kur efektai o kur tikra.

Aalyah

Bet yra užfiksuota ir afrikoje.

svecias

Kodel pvz kokioje Afrikoje nebuna nieko panasaus nei vaiduokliu fiksuojama nei NSO?
ATSAKAU, ten zmones nuolat badauja ir yra alkani uzsimineti ir izgalvoti nesamones kresti…

Jokiais budais nenoriu pasakyti, kad nebuna zemeje nepaaiskinamu reiskiniu, bet daugiausia ju sukuria zmones is gero gyvenimo ir neturejimo ka veikti.

Benamis

Ten zmones ne tik badauja, taciau ir telefonu su foto-video kameromis neturi… Stai tau ir atsakymas, kodel mazai keistenybiu is Afrikos.

D. Sab.

Žmogau, gal todėl, kad nėra technologijų, su kuriomis būtų galima užfiksuoti? :)

Aalyah

Šiaip jau keturi. O apsauginių gali būti ir dešimt, priklauso nuo to, kas toje parduotuvėje.

154412153165448454513461235

Klastote! Nes nei vienoje parduotuveje nebudi 6apsauginai ir dar tas kur pradzioje praeina ne i tema. Nu net nezinau…

Aalyah

Anomalūs reiškiniai nėra paaiškini jokiu mokslu. Angelas yra anomalus, jo švytėjimas taip pat tur būti toks pats, ir prieštaraut dėsniam. Beje su fosforu tai jis ne iš lavonų, o tai galima pamatyt bet kur, o bėgant, oro srovė fosfora išjudina, įgauna žmogaus forma, ir atrodo kaip vaiduoklai.

Taip pat skaitykite