Lavonų kolekcionierius

Pamišęs tyrėjas iškasė apie 150 kapų, o jo bute ir garaže policininkai rado 29 moterų mumijas.

 

Mumijoms jis įtaisydavo muzikines dėžutes, kad „jos galėtų dainuoti“. Na o vakarais susodindavo jas priešais televizorių. Toks buvo Anatolijaus Moskvino laisvalaikio užsiemimas.

 

2011 metais, lapkričio pradžioje Nižnij Novgorod mieste, buvo sulaikytas kraštotyrininkas, kuris savo namuose surinko kolekciją jaunų merginų lavonų. Lėles buvo gaminamos iš tikrų skeletų kurias vyras laikė nedideliame savo trijų kambarių bute.

 

Kaip praneša tardytojai, naktimis vyras prasibraudavo į kapines kur iškasdavo lavonus ir maišuose nusinešdavo juos namo. Vyras buvo rastas, kai policija pradėjo aiškintis kapų išniekinimo vietinėse kapinėse atvejus. Reikiamų žinių šiai neįprastai veiklai jis sėmėsi specialioje literatūroje. Beveik visose miesto kapinėse pasidarbavusio vandalo pėdsakus susekti pavyko daugiau nei po metų.

 

 

Vyras išrado savo mumifikacijos techniką, kurią ir naudojo konservuojant iškastus kūnus. Moteris vyras aprengdavo ryškiais apdarais ir susodindavo kaip lėles.

 

Vietos “kraštotyrininkas” kapinėse siautėjo nuo 2010 metų, tačiau ilgai nepavyko sučiupti vandalo, nuolat atkasančio vis naujus kapus. Garsus nekropolistikos specialistas, ne vienus metus skyręs kapinių tyrimams, gerai žinojo kaip paslėpti pėdsakus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Karstų vagies ieškojo geriausi kovos su ekstremizmu skyriaus specialistai. Remiantis kapų išniekinimo faktais buvo pradėta 12 baudžiamųjų bylų. Atlikus tam tikrus veiksmus įtariamasis buvo sulaikytas.

 

Anatolijaus bute buvo aptikti 29 kūnai, kuriuos jis iškasė skirtingu laiku. Yra manoma, kad kai kurie išbuvo kraštotyrininko bute daugiau nei dešimt metų. Kapų niekintojo namuose taip pat buvo rastos nuo antkapių nuluptos nuotraukos ir lentelės su mirusiųjų vardais, lėlių gamybos instrukcijos ir Žemutiniojo Naugardo srities kapinių schemos.

 

„Nekropedofilo“ pavardę užsitarnavusį vyriškį labiausiai domino nepilnamečių mergaičių nuo 12 iki 18 metų lavonai. Vyriausios negyvėlės buvo 25 metų amžiaus. 28 mumijos aptiktos bute, o dar viena – sulaikytojo garaže.

 

 

Kapinėmis A.Moskvinas susidomėjo dar mokykliniame amžiuje. Ilgainiui jis tapo vos ne didžiausiu Rusijos „kapinologu“. Štai per pustrečios vasaros nuo 2005 metų liepos jis asmeniškai apsilankė 752 kapinėse. Viename interviu jis prisipažino miegąs karstuose.

 

Apie tai, kodėl jį pradėjo traukti kapinės, A.Moskvinas kalba miglotai: „Taip išėjo, kad 1979 metais man, kai dar buvau pionierius, teko nevalingai tapti vienos magiškos ceremonijos liudininku ir dalyviu. Nuo to meto mane į kapines kaip magnetu pradėjo traukti“, – dar prieš demaskavimą pasakojo mokslininkas.

 

Pasak paties A.Moskvino, kapinėse jis lankydavosi vien iš mokslinių paskatų: ieškodavo žinomų žmonių kapų, mėgindavo atkurti asmenų genealoginius medžius, tikslindavo gimimo ir mirties datas. Tikėtina, kad viskas iš pradžių taip ir buvo. Tačiau palaipsniui neįprastas užsiėmimas virto kraupia nusikalstama veikla.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
stezano

nekrošius

aa

tai kodel nuotraukose gumines leles?

Benamis

Tai, kad cia tik taip atrodo, kad gumines leles, po apsiaustu yra tikri negyveliai, uzsienio spauda placiai apie tai rase:

http://www.lifenews.ru/news/73924
http://lifenews.ru/news/74118

Mr Nobody

Beprotis.

Taip pat skaitykite